محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832644604
از برگزاری دومین انتخابات ریاست جمهوری تا آغاز قیام مردم تنگستان پس از اشغال بوشهر
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: امروز در تاریخ؛
از برگزاری دومین انتخابات ریاست جمهوری تا آغاز قیام مردم تنگستان پس از اشغال بوشهر
برگزاری دومین انتخابات ریاست جمهوری، درگذشت احمد شاملو، تولد "سیمون بولیوار" تولد نماد مبارزه با امپریالیسم در امریکای جنوبی، اشغال بوشهر توسط انگلیسی ها و آغاز قیام مردم تنگستان و ... از مهمترین رخدادهای تاریخی امروز است.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، امروز 2 مرداد 1393 خورشیدی برابر با 26 رمضان 1435 هجری و 24 جولای 2014 میلادی است. مهمترین رخدادهای تاریخی امروز از این قرار است:
برگزاری دومین انتخابات ریاست جمهوری و انتخاب شهید "محمدعلی رجایی" (1360ش)
در حالی که جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگی نابرابر بود و تمام توان و نیروی عناصر انقلابی در مسأله جنگ مصروف میشد، اختلافات بین رییس جمهوری و مجلس، اوضاع داخلی را آشفته میکرد. سرانجام کارشکنیهای بنیصدر و اختلاف آفرینی او کار را به جایی رسانید که بنا به توصیه حضرت امام خمینی(ره)، مجلس شورای اسلامی مسأله عدم کفایت سیاسی او را به بحث گذاشت و آن را تصویب کرد. پس از عزل بنی صدر از مسند ریاست جمهوری که قبل از آن، حضرت امام نیز منصب فرماندهی کل قوا را که به او تفویض کرده بودند از وی باز ستاندند، کشور در حالی مهیای دومین انتخابات ریاست جمهوری میشد که اثر تلخ این حادثه هنوز هم در کام یاران انقلاب وجود داشت. در این انتخابات، زمینهای فراهم شد تا لیاقت کاردانی و تعهد شهید رجایی بیشتر از قبل آشکار شود.
در نهایت در تاریخ دوم مرداد 1360 ش، انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی برگزار شد که از مجموع چهارده میلیون و هفتصد و بیست و دو هزار رای ماخوذه، برادر محمدعلی رجایی در حدود سیزده میلیون رای را به دست آورد و به عنوان دومین رییس جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد. این شهید والامقام در حالی این پست خطیر را برعهده گرفت که به تازگی، بنیصدر مخلوع از ایران فراری شده و ایران پس از حادثه هفتم تیر 1360، دورانی ویژه را میگذارند. حکم ریاست جمهوری محمدعلی رجایی در تاریخ یازدهم مرداد 1360 توسط حضرت امام تنفیذ شد و ایشان تا زمان شهادت به مدت کمتر از یک ماه، در این پست خدمت کرد.
صدور اعلامیه مشترک علما در تأیید مرجعیت حضرت "امام خمینی"(ره) (1342 ش)
پس از دستگیری حضرت امام خمینی(ره) و رویداد واقعه 15 خرداد 1342، تعدادی از علما و مراجع، از قم، مشهد و دیگر شهرها راهی تهران شده و ضمن تهیه نامهای مبنی بر تأیید مرجعیت ایشان خواستار آزادی حضرت امام گردیدند. تعدادی از مراجع عالیقدر و علمای اعلام که در این حرکت شرکت داشتند عبارتند از: سید شهابالدین مرعشی نجفی، مرتضی حائری یزدی، سیدمحمدهادی میلانی، سیدعلی بهبهانی، خادمی، جزائری، خسروشاهی، روحاللَّه کمالوند، محمد صدوقی، سیدروحاللَّه خاتمی، سیدمرتضی پسندیده، اکبر هاشمی رفسنجانی، صدرالدین حائری شیرازی، ابراهیم امینی و... . این حرکت و نیز ادامه اعتراضات مردمی در پی دستگیری حضرت امام، رژیم را به در پیش گرفتن سیاست آرام سازی و تشنج زدایی وادار کرد و با حرکتی نمایشی در صدد برآمد با آزاد نمایی رهبر نهضت اسلامی ایران، خشمها را فرو نشاند. در نهایت حضرت امام در یازدهم مرداد 1342ش از طرف رژیم آزاد شدند و پس از مدت کوتاهی در منزلی در تهران در حالت حَصر قرار گرفتند.
درگذشت احمد شاملو ، شاعر (1379ش)
احمد شاملو، در ۲۱ آذر ماه سال ۱۳۰۴ هجری شمسی در تهران متولد شد. نام پدر حیدر شاملو، نام مادر کوکب عراقی شاملو و نام خواهران فروغالزمان، قمرالزمان، شمسالزمان، سرور و سودابه. دوره کودکی را به خاطر شغل پدرش که افسر ارتش بود و هر چند وقت را در جایی ماموریت می رفت، در شهرهایی چون رشت، سمیرم، اصفهان، آباده و شیراز گذراند. بین سالهای ۱۳۳۶ تا ۱۳۷۶ دفترهای متعددی از اشعار شاملو منتشر میشود: «هوای تازه /۱۳۳۶»، «باغ آینه/ ۱۳۳۹»، «آیدا در آینه» و «لحظه ها و همیشه/ ۱۳۴۳»، «آیدا: درخت و خنجر و خاطره/ ۱۳۴۴»، «ققنوس در باران/ ۱۳۴۵»، «مرثیه های خاک/ ۱۳۴۸»، «شکفتن در مه/ ۱۳۴۹»، «ابراهیم در آتش/ ۱۳۵۲»، «از هوا و آینه ها/ ۱۳۵۳»، «دشنه در دیس/ ۱۳۵۶»، «ترانه های کوچک غربت/ ۱۳۵۹»، «مدایح بی حوصله/ ۱۳۷۱» و «در آستانه/ ۱۳۷۶». احمد شاملو سرانجام در دوم مردادماه سال ۱۳۷۹ چشم از جهان فروبست و طی مراسم باشکوهی در امامزاده طاهر کرج به خاک سپرده شد.
وفات جمالالدین خوانساری؛ از علمای بزرگ شیعی (1125ق)
جمالالدین فرزند محقق خوانساری معروف به آقاجمال «محقق خوانساری» یکی از بزرگترین علمای شیعه در قرن دوازدهم هجری است. معاصرش شیخ حر عاملی در کتاب امل او را بهعنوان حکیمی دانشمند و فقیهی فاضل ستوده و محدث نوری و محدث قمی نیز در آثار خود بهدنبال جمال معنویاش رفتهاند. آقاجمال شرحی بر "شفا" و "اشارات" ابن سینا نوشت و "شرایع"، "معالم"، "شرح لمعه"، "تهذیب" و "مختصرالاصول" را نیز حاشیه زد و شرحی فارسی بر "مفتاحالفلاح" در ادعیه زد. آقاجمال، قرآن مجید و صحیفه سجادیه را ترجمه نمود و شرحی نیز بر غرر و درر آمدی زد. آقاجمال حاشیهای بر من لا یحضره الفقیه نیز نوشت و فصول مختار سیدمرتضی را ترجمه نمود و در اصول دین (و امامت نیز) کتابی مفید به رشته تحریر درآورد. آقاجمال دانشمندی خوشذوق، پرحافظه، خوشمحضر و عالمی حاضرجواب بود. در فکاهیات و مطائبه کمنظیر بود. هیچگاه سخن یا مزاح کسی را به خانه نبرد. آقاجمالالدین خوانساری این دانشمند نیکو صورت و نیکو سیرت در بیست و ششم رمضانالمبارک سال ۱۱۲۵ هجری قمری به حضور مولایش شتافت. قبر او در تکیه خوانساری در تخت فولاد اصفهان واقع گردیده است.
تولد "سیمون بولیوار" مبارز انقلابی و استقلال طلب معروف امریکای جنوبی (1783م)
سیمون بولیوار در 24 جولای 1783م در شهرکاراکاس در ونزوئلا به دنیا آمد. وی پس از طی تحصیلات دانشگاهی در رشته حقوق، درصدد برآمد تا کشور خود و مناطق امریکای لاتین را از یوغ استعمار اسپانیا رهایی بخشد. از اینرو از سال 1813م، مبارزات استقلالطلبانه خود را آغاز نمود و بسیاری از سرزمینهای این ناحیه را از استعمار اسپانیا آزاد کرد. پس از آن، بولیوار در انقلاب کاراکاس شرکت فعال داشت و با کمک ارتشی از هوادارانش، کلمبیا را به تصرف درآورد. پس از آن، بولیوار از طرف کنگرهای که به منظور تشکیل کلمبیای بزرگ برپا شده بود، به ریاست جمهوری برگزیده شد و با آزادسازی کلمبیا، ونزوئلا و پاناما، این هدف را تحقق بخشید. در سال 1822م مبارزات آزادیبخش بولیوار به اکوادور نیز گسترش یافت و این کشور پس از آزادی به کلمبیای بزرگ پیوست. یک سال قبل از آن نیز بولیوار با فرماندهی نیروهای آزادی بخش پرو، این کشور را از یوغ استعمار اسپانیا آزاد کرده بود. در سال 1826 انقلابیون بولیوی نیز به رهبری بولیوار پس از هفده سال مبارزه توانستند سرزمین خود را آزاد کنند و به پاس خدمات سیمون بولیوار، این کشور را بولیوی نامیدند. بولیوار رؤیای وحدت امریکای جنوبی را در یک قالب تشکیل فدراسیون دنبال میکرد، اما به علت خودمحوریها و فرقه گراییها، نتوانست به این خواسته خود جامه عمل بپوشاند. وی در اواخر عمر پس از آنکه مدتی نیز به دیکتاتوری روی آورد، از قدرت کناره گرفت. سیمون بولیوار تمام ثروت سرشار و ارثیه هنگفت پدر را در راه پیشرفت انقلاب و آزادی سرزمینهای امریکای لاتین گذاشت تا اینکه در هفدهم دسامبر سال 1830م در 47 سالگی درگذشت. در حال حاضر، سیمون بولیوار در کشورهای امریکای جنوبی و به ویژه در ونزوئلا به عنوان قهرمان ملی، محبوب همگان است.
پایان جنگ هفت ساله بین امپراتوری ایران و روم با شکست رومیان (579م)
فزونخواهی دو قدرت بزرگ قرن ششم میلادی یعنی ایران و روم که هر یک سعی داشت سرزمینهای بیشتری را در اختیار داشته باشد، باعث شد تا در طول سالیان طولانی، بین این دو امپراتوری، جنگ و درگیری صورت گیرد. یکی از این جنگها، موسوم به جنگ هفت ساله است که در تاریخ نهم سپتامبر 572 م، در زمان امپراتوری ژوستینین پادشاه روم و به فرمان او برای تسخیر پارهای متصرفات غربی ایران آغاز شد. اما این جنگ پس از هفت سال در 24 ژوئیه 579 م با شکست رومیان به پایان رسید. این شکست چنان برای ژوستینین گران آمد که از مقام خود استعفا داد و جانشین او با پرداخت چهل و پنج هزار سکه طلا به عنوان غرامت، انوشیروان پادشاه سلسله ساسانیان را حاضر به صلح کرد. با این حال، با مرگ انوشیروان، جانشین وی هرمز چهارم دوباره جنگ با رومیان را آغاز کرد. جنگهای طولانی بین ایران و روم حاصلی در برنداشت جز اینکه دو قدرت را به ضعف کشاند. در نهایت با ورود اسلام، دو امپراتوری ایران و روم در برابر سپاه اسلام به زانو درآمدند و تسلیم شدند.
اشغال بوشهر توسط انگلیسی ها و آغاز قیام مردم تنگستان (1333ش)
بوشهر از بنادر بزرگ و مهم ایران میباشد که قریب به یکصد سال است بهعنوان مرکز بنادر جنوب کشور شناخته شده. قبل از ظهور و ورود دین اسلام به ایران، بندری بهنام بوشهر اساساً وجود نداشته است و آبادی در دو فرسنگی سمت جنوب بوشهر در ساحل دریا بوده که آنجا را (ریشهر) مینامیدهاند. به قول مؤلفین "فارسنامه ناصری" و "گنج دانش"، بوشهر از زمان کریمخان زند رو به آبادی گذاشت و در زمان ناصرالدینشاه رو به عمران بیشتر گذاشت و از بنادر تجاری مهم محسوب شد. تا در سال ۱۲۷۳ق که شهر هرات از طرف دولت ایران محاصره شد، انگلیسیها خائف گشتند و برای انصراف ایران از تصرف هرات که کلید هندوستان شمرده میشد، سی فروند کشتی جنگی به خلیج فارس فرستادند و پس از جنگ با دلاورمردان تنگستان این بندر را تصرف کردند. (این درگیری بین باقرخان ضابط تنگستانی و پسر رشیدش احمدخان تنگستانی با چهارصد تفنگچی در قلعه ریشهر روی داد و احمدخان تنگستانی بههمراه ۷۲ نفر در این راه شهید شدند.)
تولد "اوتْمار مِرگِنْ تالِر" مخترع معروف آلمانی (1854م)
اوتمار مرگن تالر مخترع معروف آلمانی در چنین روزی از سال ۱۸۵۴ میلادی زاده شد. اوتمار مرگن تالر مخترع آلمانی در ۲۴ ژوئیه ۱۸۵۴م در خانوادهای که تمام اعضای آن، استاد و معلم بودند، در ایالت وورتمبرگ آلمان بهدنیا آمد. او از نوجوانی به مکانیک علاقه داشت. از اینرو، در یک کارگاه ساعتسازی به کار پرداخت. اوتمار پس از چندی به دعوت یکی از دوستان خانوادگی راهی امریکا شد و در شرکتی که به ساختن ابزارهای علمی میپرداخت، مشغول بهکار شد. او در اواخر دهه ۱۸۷۰م با نمونه جدید ماشین تحریری روبهرو شد که برای تعمیر نزد او آورده بودند. جوان آلمانی روی این دستگاه که نقایص بسیار داشت کار کرد و تغییرات سودمندی در آن داد. از زمان ایجاد صنعت چاپ تا آن زمان، چاپ بدینصورت انجام میشد که کارگر چاپخانه، حروف پراکنده را یک به یک برمیداشت و آنها را بهترتیب کنار یکدیگر قرار میداد و چون کار چاپ به پایان میرسید، بار دیگر حروف را پراکنده میکرد. مرگن تالر اندیشید ترتیبی دهد که حروف پس از چاپ پراکنده نشوند. از اینرو، دست به کار شد و پس از هفت سال تلاش، موفق به اختراع ماشین حروفچینی گردید که قادر بود همه سطرها را به یک اندازه بچیند. هنگامی که مرگن تالر کار را به پایان رساند، ماشین حروفچینی را که امروزه بیشتر کارهای چاپی با آن صورت میگیرد، اختراع کرده بود. اوتمار مرگن تالر سرانجام در دوم فوریه ۱۸۹۹م در سن ۴۵ سالگی درگذشت.
مرگ "فردینانْدْ زیپْلین" مبتکر آلمانی و مخترع بالن هدایت شونده (1917م)
فردیناند فون زیپلین، مبتکر آلمانی در 23 ژوئن 1838م در آلمان به دنیا آمد. وی علی رغم ثروت سرشاری که داشت، به امور مکانیکی علاقه پیداکرد و این علاقه در نهایت سبب شد تا وی به اختراع بالنهای بزرگ قابل هدایت، نائل گردد. اولین بالنی که توسط زیپلین با موفقیت ساخته و به فضا فرستاده شد، با یک موتور کوچک به قدرت 32 اسب بخار کار میکرد. این بالن، 128 متر طول و یازده هزار متر مکعب گنجایش گاز داشت. فردیناند زیپلین سرانجام در 24 ژوئیه 1917م در 79 سالگی درگذشت اما اختراع او در سالهای بعد تکمیل شد و کار وی ادامه یافت. اعتقاد طراحان هوایی به این مسئله که کشتیهای هوایی وسیلهای عملی برای حمل و نقل است موجب شد که در سالیان بعد، مدلهای مختلفی از آن در بعضی کشورها ساخته شود. دوازده سال پس از مرگ زیپلین، یک نوع از این کشتی هوایی از آلمان تا نیویورک را در مدت 55 ساعت طی کرد. همچنین پرواز به دور زمین نیز توسط این وسیله، طی 21 روز و هفت ساعت انجام شد. اما سوانح هوایی بعدی که دامنگیر این قبیل کشتیهای هوایی گردید، طراحان آن را از توسعه و تکمیل این نوع وسیله حمل و نقل منصرف ساخت.
تصویب طرح واگذاری قیمومیت سرزمین های عربی خاورمیانه (1921م) (ر.ک: 29 سپتامبر)
طرح واگذاری قیمومیت سرزمینهای عربی خاورمیانه در چنین روزی از سال ۱۹۲۱ میلادی به تصویب رسید. پاریس و لندن در جریان جنگ جهانی اول و پس از آن، درمورد تقسیم امپراتوری عثمانی میان خود به توافق رسیده بودند و تصمیم جامعه ملل در ۲۴ ژوئیه ۱۹۲۱م برای قیمومیت، درواقع به این تقسیم جنبه قانونی میداد. همچنین کمیسیون دائمی قیمومیت بهعنوان یکی از ارکان جامعه ملل، رسیدگی به گزارشهای سالانه سرزمینهای تحت قیمومیت و اعلام نظر به شورا را بر عهده داشت گرچه این وظیفه نیز بهصورت صحیح انجام نمیگرفت. از طرف دیگر اعضای این کمیسیون برگزیده شورا بودند، نه نمایندگان دول تحت قیمومیت. بنابراین مصوبات آنها معمولاً براساس خواستهای دول بزرگ انجام میگرفت. یکی از اولین طرحهایی که در این زمینه ارائه شد، طرح قیمومیت مناطقی در افریقا و اقیانوس آرام بود اما درمورد کشورهای خاورمیانه، اتخاذ تصمیم چندینبار به تعویق افتاد و سرانجام طرحهای مربوط به این کشورها در ۲۹ سپتامبر ۱۹۲۳م قوت اجرایی پیدا کرد. براساس تصمیم کمیسیون، سرزمینهای لبنان و سوریه تحت قیمومیت فرانسه قرار گرفت، و عراق، فلسطین و ماورای اردن تحت سیطره انگلستان درآمد. اگرچه سپردن حاکمیت سرزمینهای اسلامی به فرانسه و انگلیس، خشم مردم مسلمان منطقه را برانگیخت اما این دو کشور، سلطه خود را بر سوریه، لبنان، عراق، و اردن تحکیم بخشیدند و بهویژه انگلیس، زمینه لازم برای تشکیل دولت نامشروع صهیونیستی در فلسطین را فراهم کرد.
مرگ "ریونو آکوتاگاوا" ادیب برجسته و نویسنده معروف ژاپنی (1927م)
ریونو سوکه آکوتا گاوا نویسنده و ادیب ژاپنی در اول مارس 1892م در توکیو پایتخت ژاپن به دنیا آمد. وی پس از پایان تحصیلات خود، داستان معروف راشومون را نوشت وی در نوشتههایش خودبینی عجین شده با طبیعت انسان را سخت محکوم میکند، نکتهای که مضمون اصلی تمامی آثار آکوتاگاوا است. رویه وی در مقام نویسنده، از ابتدا مانند آفرینندهای است که نخهای سرنوشت رابه جای صدف کلام خود، در دست دارد. یکی دیگر از آثار وی "زندگی یک ابله" نام دارد. این کتاب، همچون صحنههایی کوتاه در دور نمایی وسیع به هم وصل میشوند. اجزای پرشمار، چهرهای واحد ترسیم مینمایند؛ برتری و تنهایی شاعر، سرمستی آفرینش، شکاکیت سرخورده روشنفکر، خنده نیشدار کسی که به همه چیز حساس است و بزدلی موجودِ اجتماعی. این صحنهها مجموعهای از احساسات، سکوتها و رنگها را تشکیل میدهد و پس از مدتی تدریس، به روزنامهنگاری پرداخت. مهمترین شاهکار او، دماغ نام دارد و آثار دیگرش همچون دختر عنکبوت، اژدها و در بیشه نیز مشهورند. سلامت آکوتاگاوا در سی سالگی رو به ضعف نهاد تا اینکه در 24 ژوئیه 1927م به سبب افراط در خوردن قرص خوابآور در 35 سالگی درگذشت. در واقع بیماری و اختلالات عصبی، دُرست در لحظهای که الهامات خلاقانه او جهش تازهای مییافت، بیآنکه انتظار آن برود که به آخر خطر رسیده باشد، آکوتاگاوا را به گرداب خودکشی افکند. آکوتاگاوا را یکی از پایه گذاران ادبیات جدید ژاپن میدانند.
عملیات غدیر جهت دفع مجدد تجاوز دشمن از مرزهای جنوبی در منطقه شلمچه (1367ش)
در پی قبول قطعنامه 598 از جانب جمهوری اسلامی ایران، رژیم عراق به تصور ضربه زدن مجدد به نظام اسلامی، حملات گستردهای را علیه ایران آغاز کرد. از اینرو عملیات غدیر جهت دفع این تجاوز، در منطقه شلمچه توسط رزمندگان اسلام به اجرا درآمد. ماموریت بغداد آن بود که تلاش کند خوزستان و منابع نفتی آن را طی چند روز به اشغال خود درآورد و شانس خود را در این زمینه بیازماید. تهاجم سنگین دشمن در سراسر خطوط مرزی به خاطر آن بود که چنین هدفی را تعقیب کند و دقیقاً به همین دلیل بود که رسانههای استکباری و حتی مزدوران منطقهای استکبار به احیای طرح جداسازی خوزستان از ایران دامن میزدند. اما پاسخ سریع و قاطع ملت و نیروهای اسلام، بسیار تکان دهنده و هشیارانه بود و تلفات سنگینی را به نیروهای متجاوز در منطقه وارد آوردند. در این عملیات، صدها کیلومتر از سرزمینهای میهن اسلامیمان که به مدت 3 روز به اشغال متجاوزین در آمده بود، باز پس گرفته شد و رزمندگان موفق شدند بخشهایی از استان خوزستان در منطقه عمومی شلمچه، جاده خرمشهر، اهواز، پادگان حمید و جفیر را آزاد ساخته و دشمن بعثی را در منطقه جنوب تا مرزهای بینالمللی عقب برانند. در این عملیات علاوه بر کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از قوای دشمن و چند درجهدار عالی رتبه، چندین تیپ و گردان زرهی و پیاده و کماندویی بعث به میزان 60 الی 100 درصد منهدم شد.
برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۶:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]
صفحات پیشنهادی
انتخابات ریاستجمهوری اندونزی آغاز شد
انتخابات ریاستجمهوری اندونزی آغاز شد این انتخابات در حالی آغاز شد که بر اساس نظرسنجیها جوکو ویدودو فرماندار جاکارتا در مقایسه با پارابوو سوبیانتو رقیب خود از شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات برخوردار است آفتاب این انتخابات در حالی آغاز شد که بر اساس نظرسنجیها جوکوبازشماری و بازرسی آرای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان بار دیگر آغاز شد
بازشماری و بازرسی آرای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان بار دیگر آغاز شد بازشماری و بازرسی آرای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان که به علت بروز برخی اختلاف نظرها بین عبدالله عبدالله و اشرف غنی احمدزی دو نامزد ریاست جمهوری افغانستان در خصوص شیوه بازرسی آرا متوقف شده بود عصآغاز کمپین انتخابات ریاست جمهوری اردوغان با شعار "ترکیه جدید پیشگام"
شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۸ رجب طیب اردوغان با آغاز کمپین انتخابات ریاست جمهوری خود دیدگاههایش را در خصوص ترکیه جدید پیشگام مطرح ساخت و بازنویسی قانون اساسی ایفای نقش برجستهتر در عرصه جهانی و تعمیق دموکراسی را وعده داد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نوشته روزنامبازشماری آرا انتخابات ریاست جمهوری افغانستان آغاز شد
بازشماری آرا انتخابات ریاست جمهوری افغانستان آغاز شدکمیسیون مستقل انتخابات افغانستان از آغاز بازشماری تمام آرای دور دوم انتخابات ریاست جمهوی این کشور خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کابل احمد یوسف نورستانی رئیس کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان امروز در یک نشست خبریآغاز انتخابات رياست جمهوري اندونزي
۱۸ تير ۱۳۹۳ ۱۲ ۵ب ظ آغاز انتخابات رياست جمهوري اندونزي مردم اندونزي امروز به پاي صندوق هاي راي رفتند تا رئيس جمهور جديد خودرا براي 5 سال آينده انتخاب کنند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج در انتخابات رياست جمهوري اندونزي به عنوان پرجمعيت ترين کشوراسلامي جوکو ويدودويبررسی آرای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان فردا آغاز میشود
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۵ روند بررسی آرای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان فردا ۲۶ تیر آغاز میشود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا نور محمد نور سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات در یک نشست خبری گفت که بررسی آرا از سه هزار صندوق موجود در کابل که 15 درصد تمام آرآغاز انتخابات ریاست جمهوری در اندونزی
آغاز انتخابات ریاست جمهوری در اندونزی 18 تير 1393 9 19 عکس ایرنا-آ اف پ کد خبر 2720741 1 عکس نسخه اصلی 18 تير 1393آغاز انتخابات ریاست جمهوری اندونزی پس از یک دوره مبازرات سخت و نفسگیر
آغاز انتخابات ریاست جمهوری اندونزی پس از یک دوره مبازرات سخت و نفسگیراندونزی بعنوان پرجمعیتترین کشور مسلمان جهان در آستانه برگزاری یکی از مهمترین انتخابات ریاست جمهوری خود قرار دارد در این انتخابات فرماندار جاکارتا و یکی از ژنرال های دولت سابق این کشور به رقابت با یکدیگر می پبازشماري آراء انتخابات رياست جمهوري افغانستان آغاز شد
۲۹ تير ۱۳۹۳ ۱۸ ۵۲ب ظ بازشماري آراء انتخابات رياست جمهوري افغانستان آغاز شد کميسيون انتخابات رياست جمهوري افغانستان از آغاز بازشماري آراء رياست جمهوري اين کشور از امروز خبر داد به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج کميسيون انتخابات رياست جمهوري افغانستان اعلام کرد که بازرسيآغاز انتخابات ریاست جمهوری در اندونزی/ ژنرال پیروز می شود یا فرماندار جاکارتا؟
بین الملل آسیا اقیانوسیه آغاز انتخابات ریاست جمهوری در اندونزی ژنرال پیروز می شود یا فرماندار جاکارتا رسانه ها از آغاز انتخابات ریاست جمهوری اندونزی و رقابت فشرده میان ژنرال سوبیانتو و ویدودو خبر دادند به گزارش خبرگزاری مهر رویترز با اشاره به آغاز انتخابات ریاست جمهوری اندوواکنش ایران به انتخابات ریاست جمهوری افغانستان صیانت از آرای مردم برای مشروعیت دولت آتی افغانستان اهمیت حیاتی
واکنش ایران به انتخابات ریاست جمهوری افغانستانصیانت از آرای مردم برای مشروعیت دولت آتی افغانستان اهمیت حیاتی داردجمهوری اسلامی ایران انتخابات افغانستان را از حیث مشارکت یک حماسه دانست و اعلام کرد که اجرای عدالت و صیانت از آراء مردم برای مشروعیت هر چه بیشتر دولت آتی و تکمیل قانونمبررسی آرای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری افغانستان آغاز شد
پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۴ افغانستان بررسی آرای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری 14 ژوئن را از امروز پنجشنبه آغاز کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا به گفته احمد یوسف نورستانی رییس کمیته انتخابات افغانستان بررسی آرای انتخابات ریاست جمهوریآغاز انتخابات ریاست جمهوری اندونزی
چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۰۰ انتخابات ریاست جمهوری اندونزی امروز چهارشنبه آغاز شد که به رقابت تنگاتنگی میان یکی از نیروهای ویژه سابق که تحت سالها حکومت خودکامه به وجود آمده و یک سیاستمدار جدید که در این دموکراسی نوپا پدیدار شده تبدیل شده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایرانمراسم ادای سوگند ریاست جمهوری سوریه آغاز شد
فیسبوک تویتر Google Cloob مراسم ادای سوگند ریاست جمهوری سوریه آغاز شد تهران-ایرنا- دقایقی پیش مراسم ادای سوگند قانونی بشار اسد رییس سوریه در دمشق آغاز شد شبکه المیادین با پخش مستقیم این مراسم اعلام کرد این مراسم در کاخ الشعب در حال برگزاری است بشار اسد رئیس جمهوری سوریه امروزنماینده قلابی نهاد ریاست جمهوری در بوشهر دستگیر شد
نماینده قلابی نهاد ریاست جمهوری در بوشهر دستگیر شد بوشهر- ایرنا - رییس پلیس آگاهی فرمانده انتظامی استان بوشهرگفت فردی که با معرفی خود به عنوان نماینده نهادی ریاست جمهوری و استانداری بوشهربه بهانه دریافت وام از شهروندان بوشهری کلاهبرداری می کرد توسط پلیس دستگیر شد سرهنگ حسین باروبحران پس از انتخابات ریاست جمهوری افغانستان و گزینه های پیش رو
بین الملل آسیا اقیانوسیه یادداشت مهمان بحران پس از انتخابات ریاست جمهوری افغانستان و گزینه های پیش رو خبرگزاری مهر-گروه بین الملل همکاران بین المللی افغانستان به ویژه ایالات متحده باید بحران پیش آمده پس از انتخابات ریاست جمهوری را جدی بگیرند زیرا با ادامه این روند شاهد فروپاشرئیس جمهور اندونزی خویشتنداری رقبای انتخابات ریاستجمهوری را خواستار شد
پنجشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۱ به دنبال اعلام پیروزی از سوی دو رقیب انتخابات ریاست جمهوری در اندونزی رئیس جمهور این کشور از دو کاندیدا خواست آرامش خود را حفظ کنند و برای دو هفته تا پایان نتایج رسمی انتخابات صبر کنند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری رویت-
گوناگون
پربازدیدترینها