تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس ماه رمضان يك آيه از كتاب خدا را قرائت كند مثل اينست كه درماههاى ديگر تمام قرآن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830543498




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه با بی خوابی های شبانه مبارزه کنیم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چگونه با بی خوابی های شبانه مبارزه کنیم
حدود یکسوم اروپایی ها از «بدخوابی» یا «بی خوابی» در رنجند ولی از هر پنج نفر، تنها یک نفر از این مشکل خود آگاهی دارد. عدم رضایت از کیفیت خواب، مسئله ای است که با بالا رفتن سن تشدید هم می شود، بویژه در گروه سنی بالای شصت و پنج سال.
کد خبر: ۴۱۹۰۸۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۲:۲۵ - 23 July 2014


حدود یکسوم اروپایی ها از «بدخوابی» یا «بی خوابی» در رنجند ولی از هر پنج نفر، تنها یک نفر از این مشکل خود آگاهی دارد. عدم رضایت از کیفیت خواب، مسئله ای است که با بالا رفتن سن تشدید هم می شود، بویژه در گروه سنی بالای شصت و پنج سال.

برای درک بهتر زوایای جدید این مشکل، به بخش «مطالعات خواب» بیمارستان «لُ ویناتیه» شهر لیون فرانسه آمده ایم.

دکتر الن نیکولا از سال 1991 مطالعات خود را بر روی مشکلات بی خوابی متمرکز کرده است. در ابتدا از او می پرسیم که آیا طی سالهای اخیر این مشکل تشدید شده یا برعکس آگاهی نسبت به آن افزایش یافته است؟

دکتر الن نیکولا: «بواسطه تولید داروهای مبارزه با بی خوابی طی سی چهل سال گذشته، آگاهی نسبت به این مشکل بویژه در اروپا افزایش پیدا کرده اما از طرف دیگر، شکایت از بی خوابی هم بالارفته است. بطورکلی بیشتر، مسئله «بدخوابی» است برای اینکه شاهد فشار زیادی بر روی نحوه و شکل خواب در زندگی شهری هستیم.»

یورونیوز: تاثیر فن آوری های جدید بر روی این مشکل چیست؟

دکتر الن نیکولا: «در بین فن آوری های جدید، صفحه های نمایش هوشمند مجهز به تکنولوژی «لِد» بیشتر از همه مشکل زا هستند برای اینکه یک نوع نور آبی رنگ از خود ساطع می کنند که تاثیر شدیدی بر ساعت بیولوژیکی بدن، (ساعات خواب و بیداری) می گذارد؛ به این نحو که ساعت خوابیدن را به عقب می اندازند و به همین ترتیب ساعت بیدارشدن را. تاثیرات این مسئله بر روی نسل جوانتر مشهودتر است که نسبت به گذشته دیرتر به رختخواب می روند.»

یورونیوز: در جوامع روستایی این طلوع و غروب خورشید بود که ریتم زندگی روزانه مردم را تعیین می کرد ولی شرایط تغییر کرده، تاثیر آن بر مسئله خواب چیست؟

دکتر الن نیکولا: «بشر خود را با جایگزین شدن شب و روز و حتی فصل ها سازگار کرده که البته به نظرم خیلی هم بد نیست. اغلب می گوییم شخصی که بیشترین ضربه را به مسئله خواب زد، ادیسون بود. برای اینکه با کشف الکتریسته بود که معنی و مفهوم شب و تاریکی از بین رفت و این امکان برای بشر بوجود آمد تا بیست و چهار ساعت شبانه روز به کار یا تفریح بپردازد و همه اینها به خواب درست آسیب می رساند.»

برای شناخت بهتر وضعیت هر بیمار و بررسی فعالیت مغزی او در هر دوره خواب، الکترودهای مخصوصی به بدن او وصل می شود و حرکات پلک ها و ماهیچه های فک او هم ثبت می شوند. در برخی موارد، خواب بیمارسبک است، در طی شب چند بار بیدار می شود و نمی تواند از یک خواب پیوسته لذت ببرد. برخی هم از «وقفه تنفسی» یا به اصطلاح «آپنه خواب» در رنجند که باید برای درمان این اختلال، با تجویز پزشک دارو مصرف کنند.

دکتر الن نیکولا: «باید برای خوابیدن یک فضای بسته و آرام را انتخاب کرد که در آن احساس امنیت کنیم و بتوانیم ذهن خود را فقط بر روی یک چیز متمرکز کنیم: خوابیدن. باید کوک کردن ساعت برای بلند شدن را فراموش کرد و هر وقت حس خواب دست داد، به رختخواب رفت.»

یورونیوز: اگر کسی احیانا نصف شب بیدار شد، چه کاری باید انجام دهد؟

دکتر الن نیکولا: «بهتر این است که از جای خود بلند شود. اغلب افراد از ترس اینکه مبادا کاملا بیدار شوند، این کار را نمی کنند. ولی باید بلند شد، جای خود را تغییر داد و به مکانی آرام با نورملایم رفت و شروع به مطالعه کرد تا ذهن به مسئله دیگری معطوف شود. بعد از خواندن چهار پنج صفحه، تمایل به خوابیدن مجددا ایجاد می شود و آنوقت دوباره به رختخواب برمی گردیم و می خوابیم.»

یورونیوز: آیا داشتن تلویزیون در اتاق خواب را توصیه می کنید؟

دکتر الن نیکولا: «نباید در رختخواب تلویزیون تماشا کرد. این که بگوییم خوب من ساعت هشت شب به رختخواب می روم و سه ساعت تلویزیون نگاه می کنم و سر ساعت یازده تلویزیون را خاموش می کنم و می خوابم، تفکر درستی نیست و کارایی ندارد برای اینکه سه ساعت بدن خود را در حالت افقی قرار داده ایم و بدن به هیچ وجه درک نمی کند که در سه ساعت اول مانع خوابیدنش شده ایم و حالا به او فرمان خوابیدن داده ایم.

این در حالیست که میل به خوابیدن را در بدنمان بشدت پایین آورده ایم. در ضمن، بواسطه اینکه پیش از خواب سه ساعت در رختخواب بوده ایم، دمای آن افزایش پیدا کرده است. هر چه دمای رختخواب بیشتر باشد، سریع به خواب رفتن هم مشکل تر می شود. در نتیجه نباید در رختخواب نباید تلویزیون تماشا کنیم.»

به اعتقاد دکتر نیکولا برای درست خوابیدن پنج قاعده اصلی وجود دارد: تاریکی، آرامش، دمای ثابت و مطبوع، برخورداری از اتاق خواب و دست آخر خوابیدن و بیدار شدن سر ساعات معمول. البته اگر جزء آندسته از آدمهای خوشبختی باشید که شرایط و شیفت های کاری، بهشان اجازه درست خوابیدن را می دهد.



دانلود







لینک


لینک را کپی کنید دانلود








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


تصویری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن