واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob شهید هسته ای/ شهید داریوش رضایی نژاد را بیشتر بشناسیم ایلام- ایرنا- آیین سومین سالگرد شهادت شهید ˈداریوش رضایی نژادˈ از شهدای هسته ای کشور، فردا پنجشنبه در زادگاه این شهید گرانقدر برگزار می شود ،به همین بهانه مطلب زیر مروری بر زندگی این جوان نخبه آبدانانی ، برای معرفی بیشتر این شهید به ملت ایران و بویژه نسل جوان است.
شهید ˈداریوش رضایی نژادˈ 29 بهمن سال 1356 درآبدانان از شهرستان های جنوبی استان ایلام و در یک خانواده مذهبی، سنتی و عشایرنشین دیده به جهان گشود.
وی از همان اوایل کودکی در آداب سخن گفتن ، ذکاوت هوشی ، نبوغ علمی ، منزلت اجتماعی و دیگر اعمال خود شایستگی خود را به اطرافیان نشان داد.
شهید هسته ای کشور به واسطه اینکه جثه اش ظریف تر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود همراه با متولدین 1357 وارد دوره ابتدایی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می داد.
داریوش کلاس سوم ابتدایی را بصورت جهشی گذراند و در سال های این دوره همواره شاگرد نخست و نماینده کلاس بود.
شهید رضایی نژاد در دوره راهنمایی نیز با توجه به هوشی بسیار بالای خود مقطع دوم را نیز در تابستان گذراند، و با توجه به این سرعت بالا در کسب مدارج علمی توانست پیش از همکلاسی های خود دوره متوسطه را به پایان رساند و در تیر سال 1373 دیپلم خود را در رشته ریاضی دریافت کند.
وی همچنین چندین بار در مسابقه های علمی ایلام مقام نخست را کسب و به دریافت لوح تقدیر و جایزه های ارزشمندی از دست مدیران عالی استان نایل آمد.
این شهید بزرگوار در مهر 1373 در رشته مهندسی برق (گرایش قدرت) در دانشگاه پذیرفته شد.
رضایی نژاد با وجود پذیرش در بسیاری از رشته های مهندسی در دانشگاه های معتبر تهران ، اصفهان ، شیراز و ... بنابر انتخاب خود وارد دانشگاه صنعتی ˈمالک اشترˈ اصفهان شد.
داریوش با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگی های تمامی نوابغ و مخترعان است در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود.
وی ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود در زمینه استفاده از رایانه و علوم رایانه ای نیز بسیار توانا بود.
شهید رضایی نژاد با داشتن چنین توانایی هایی توانست در مدت هفت ترم، و با رتبه نخست به عنوان دانشجوی برتر از دانشگاه خود دانش آموخته شود و به محض دانش آموختگی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور مشغول به کار شد.
وی در هر عرصه ای که فعالیت می کرد توانایی خود را بروز و ظهور، و نبوغ و تلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خود قرار می داد.
داریوش در نخستین سال شروع به کار در آزمون کارشناسی ارشد سال 1378 در رشته مهندسی برق گرایش قدرت در دانشگاه دولتی ارومیه پذیرفته و مشغول به ادامه تحصیل در دوره کارشناسی ارشد شد.
وی در تیر سال 1379 ازدواج کرد که حاصل این ازدواج یک دختر به نام آرمیتاست.
شهید گرانقدر هسته ای استان ایلام در طول خدمت پربار خود چندین مقاله در حوزه تخصصی و رشته تحصیلی خود نگاشت و بسیاری از طرح های تحقیقاتی را رهبری و اجرا کرد و در پی این فعالیت های علمی دانشگاه های متعدد اروپایی برای ادامه تحصیل و فعالیت پژوهشی از وی دعوت به عمل آوردند اما این دانشمند میهن دوست به رغم همه این فرصت های با ارزش به واسطه عشق به این آب و خاک و روحیه خاص خود،به همه آنها پاسخ منفی داد.
رییس سابق سازمان انرژی اتمی ایران در مورد ویژگی های این جوان نخبه ایرانی می گوید: داریوش رضایی نژاد یکی از بارزترین و کم نظیرترین جوانان متخصص و متعهد کشور بود که در کنار تخصص به اوج تعهد و خودسازی روحی نیز رسیده بود.
دکتر عباسی که پارسال برای بزرگداشت سالگرد این شهید عزیز به آبدانان سفر کرده بود، ادامه داد: در نخستین ملاقاتی که با وی در محل کارم داشتم، داریوش را یک سرمایه ماندگار و یکی از استعدادهای خدادادی و جامع برای توسعه و تعالی علمی انقلاب اسلامی یافتم.
شهید داریوش رضایی نژاد در چند سال گذشته ضمن تدریس و انجام فعالیت تحقیقاتی مسوول اجرای بسیاری از طرح های تحقیقاتی در دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و خواجه نصیرالدین طوسی بود.
وی با قبولی در تمامی مراحل آزمون دکترا سال 1390 در دانشگاه خواجه نصیر پذیرفته شد، اما با تأسف بسیار فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی را نیافت و در اول مرداد سال 90 از سوی سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی ˈموسادˈ که نتوانتستند این دانشمند هسته ای پر توان و وطن پرست را تحمل کنند در مقابل چشمان همسر و دختر پنج ساله اش با تیر مستقیم عناصر خود فروش و عوامل استکبار جهانی به شهادت رسید. ک/4
7174/540/640
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
01/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]