محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830006541
بزرگترین رسوایی جاسوسی میان آلمان و آمریکا
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
بزرگترین رسوایی جاسوسی میان آلمان و آمریکا بین الملل > اروپا - سرانجام پس از هفتهها کشمکش، مامور دستگاه اطلاعاتی آمریکا که به عنوان دیپلمات در سفارت این کشور در برلین کار میکرد و بر اساس گزارشها مسئول فعالیتهای اطلاعاتی آمریکا در آلمان در یک سال گذشته بوده است
محمود فاضلی: سرانجام پس از هفتهها کشمکش، مامور دستگاه اطلاعاتی آمریکا که به عنوان دیپلمات در سفارت این کشور در برلین کار میکرد و بر اساس گزارشها مسئول فعالیتهای اطلاعاتی آمریکا در آلمان در یک سال گذشته بوده است، بنا به درخواست دولت آلمان خاک این کشور را ترک کرد.اقدام آلمان در اخراج افسر اطلاعاتی بلندپایه آمریکا در برلین که به چالشی جدی برای روابط دو کشور تبدیل شده است،پس از آن صورت گرفت که دادستانی کل آلمان تحقیقاتی را درباره دو جاسوس آمریکایی که از دستگاه اطلاعاتی و وزارت دفاع آلمان جاسوسی کرده بودند، انجام داده بود. سازمانهای اطلاعاتی آمریکا دو آلمانی را که یکی در سازمان اطلاعات خارجی این کشور کار میکرده و دیگری کارمند وزارت دفاع آلمان بوده به عنوان منابع اطلاعاتی استخدام کرده بود.
در سازمان اطلاعات داخلی و واحد ضداطلاعات ارتش آلمان ابتدا تصور میشد فرد و یا افرادی برای روسها جاسوسی میکنند، اما در نهایت به دو مرد برخورد میکنند که اسراری را در اختیار آمریکا قرار میدادند. افشای اولیه موضوع در سال ۲۰۱۰ و با یک خبرچینی آغاز میشود. ناشناسی به سازمان اطلاعات داخلی آلمان مراجعه و یک تبعه کشورش را متهم به جاسوس برای روسیه میکند. وی در اتاق بازجویی دادستانی کل و در بازجویی 9 ساعته سرانجام به جرم خود اعتراف میکند. از به اصطلاح جاسوس روسیه یک جاسوس آمریکایی درمیآید. آقای کلاوس شروت وکیل 74 ساله متهم که از جاسوسهای بزرگیتاکنون دفاع کرده است، معتقد است «متهم واقعاً در این قواره نیست».
اطلاعات منتقل شده به محتوای جلسات رسیدگی به پرونده شنود آمریکا درآلمان در پارلمان این کشور و ارائه ۲۱۸ مدرک محرمانه از سازمان اطلاعات برونمرزی آلمان (BND) به یک مامور مخفی آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) و دریافت 25 هزار یورو مرتبط بوده است. این مامور 31 ساله از اواخر سال ۲۰۱۲ با آمریکاییها همکاری اطلاعاتی داشته است.کارمند وزارت دفاع آلمان نیز در بخش سیاسی این وزارتخانه و در زمینه «سیاست امنیت بینالملل» فعالیت داشته است.
كميسيون سياست داخلی مجلس فدرال هم در يك اجلاس ويژه موضوع فعاليتهای جاسوسیآمريكا در آلمان را مورد رسيدگی قرار داده و در خواست اخراج مقام سيا را ضروری اعلام كرده بود.يك چنين اقدامی عليه يك شهروند آمريكايی در آلمان موری كاملاً استثنايی به شمار میآيد. اين تصميم به دنبال نشست «پتر آلتماير» وزير مشاور صدراعظم، «توماس دو مزير» وزير كشور و «فرانك والتر اشتاينماير» وزير خارجه اتخاذ شد. سه وزير كابينه آلمان به اين نتيجه رسيدند كه گفتگوی بيشتر با دولت آمريكا در حال حاضر بینتيجه است. ظاهراگفتگوی تلفنی رييس سازمان سيا «جان برنان» باهماهنگ كننده سرويسهای مخفی آلمان «كلاوس ديتر فريچه» هم مايوس كننده بوده است. اشتفن زايبرت سخنگوی دولت آلمان اتخاذ اين تصميم را آغاز تحقيقات دادستانی كل فدرال خواند و علت ديگر آن عدم پاسخ آمريكا طی چند ماه اخير به پرسشهای مربوط به فعاليت NSAدر آلمان بوده است.به اعتقاد او برای آلمان همكاری اعتمادبرانگيز با آمريكا برای آلمان مهم و اجتنابپذير است. بنابراين «اعتماد و روشنگری متقابل» برای حفظ اين رابطه ضرورت دارد.
صدراعظم آنگلا مركل در روزهایاخیر اعلام داشته بود رفتار آمريكا برای او به هيچ وجه قابل توجيه نيست. اگر عقل سليم انسانی را به كاربريم میبينيم كه «جاسوسی كردن از متحدان در نهايت جز تلف كردن نيرو چيز ديگری نيست. شايد در دوران جنگ سرد وضع طوری بود كه همه جاسوسی يكديگر را میكردند. اما در قرن بيست و يكم مهم آن است كه متحدان به يكديگر اعتماد كنند. اعتماد بيشتر به منزله امنيت بيشتر است. در اينجا آدم در نهايت از بس درخت میبيند ديگر درك نمیكند كه وارد جنگل شده است».
وزیر خارجه آلمان نه تنها از تصمیم اخراج مقام عالی «سیا» از خاک آلمان دفاع میکند و آن را موجه دانسته بلکه اخراج عالیترین مقام امنیتی آمریکا از آلمان را ضروری و واکنشی به «اعتمادشکنی» میداند. دولت آلمان گامی ضروری در پاسخ به آمریکاییها به خاطر «اعتمادشکنی» برداشته است. همکاری دو جانبه نیاز به «اعتماد و احترام متقابل» دارد، ما انتظار و نیاز به مناسباتی بر مبنای اعتماد داریم.»
بیتردید دومين حادثه جاسوسی كه در برلين برملا شده، انزجار عمومی را برانگيخته است. وزير دفاع آلمان از آمريكا خواست پيامدهای اين ماجرا را بپذيرد. واشنگتن بايد «دوباره با ما ديدگاه مشتركی بيابد تا بتوانيم در آينده به همكاری ادامه دهيم.آمریکا باید پیامدهای این ماجرا را بپذیرد. اعتماد آلمان به آمریکا پس از افشاگریهای ادوارد اسنودن خدشهدار شده است. سیاستی که به روابط بلند مدت و پراطمینان علاقمند است، باید برای سازمانهای اطلاعاتی روشن کند که هر اقدام ممکن، نمیتواند از نظر سیاسی نیز قابل پذیرش باشد.
ولفگانگ شويبله وزير دارايیآلمان نیز مدعی شد گرچه با اطلاعاتی كه سرويسهای امنيتی داده اند «تهديدات تروريستی در آلمان» خنثی شدهاند، اما اين بدان معنا نيست كه «آمريكايی ها ماموران درجه سه ما را به كار بگمارند. اين يك كار احمقانه است، و به اين همه حماقت بايد گريست. اما وی همزمان تصریح دارد آلمان بدون همکاری سازمان اطلاعات مخفی آمریکا قادر نخواهد بود در برابر تهدیدهای تروریستی از خود دفاع کند.
اشتفن زايبرت سخنگویآلمان که لحنی تندتر از گذشته داشت،مدعی است مادام كه «اختلاف نظرهای عميق» رفع نشدهاند «نمیتوان از يك همكاری بدون اصطكاك» حرف زد. حتی اطلاعيه كاخ سفيد مبنی بر اين كه اوباما میخواهد با مركل در تماس بماند تا به همكاری سرويسهای اطلاعاتی بهبود بخشد، موجب آن نشد كه زايبرت به توجيه آن بپردازد. وی اين اتهام آمريكايیها را مبنی بر اين كه اختلافات برخلاف روال عادی، علنی شدهاند،را رد میکند.
گفتگوی رييس جمهور آمريكا و صدراعظم آلمان درباره اتهام جاسوسی و همكاری سرويسهای اطلاعاتی، دو طرف را به هيچ وجه به يكديگر نزديك نكرده است. کاخ سفید طی بیانیهای اعلام داشت:«رئیس جمهور آمریکا و صدراعظم به تبادل دیدگاههای خود درباره همکاریهای اطلاعاتی آلمان و آمریکا پرداختند. رئیس جمهور در این باره گفتگو تلاش خواهد کرد همکاریهای متقابل را ارتقاء دهد.»
سکوت رئیس جمهور آمریکا درباره ماجرای جاسوسی سازمانهای اطلاعاتی این کشور در آلمان و اخراج نماینده سازمانهای اطلاعاتی آمریکا از خاک آلمان از دیدگاه«جاش ارنست»سخنگوی اوباما نوعی دلخوری تفسیر شد. «دولت اوباما از انتقادهای آلمان در ارتباط با ماجرای جاسوسی دلخور است و از دولت آلمان میخواهد که درباره این موضوع نه در انظار عمومی، که مابین دو طرف گفتوگو شود.همه اختلافهایی که ما با یکدیگر داریم نه از کانال رسانهها، که از طریق کانالهای داخلی موجود میان دو کشور بطور موثر قابل حلوفصل هستند.» مایک راجرز نمایندگان کنگره آمریکا نیز که این واکنش آلمان را از سر پختگی نمیداندبه تندی از دولت آلمان انتقاد و مدعی شد اخراج نماینده سیآیای (CIA) از برلین نتیجه «بداخلاقی» دولت آلمان است. چنین واکنشی را ما از روسها، ایرانیها و کرهشمالی انتظار داریم نه از دولت آلمان.» وی در روزهای نخست دولت آلمان را متهم کرده بود که جاسوسهای درجه یک ایران و روسیه را در خاک کشورشان تحمل میکنند!
همزمان با افشای این موضوع، رسانههای آمریکا نیز با حجم وسیع تبلیغاتی خود در کنار دولت آمریکا قرار گرفتند. والاستریت ژورنال واکنش آلمان و اخراج نماینده سازمانهای اطلاعاتی آمریکا از برلین را «خشم تصنعی» از سوی برلین دانست و مدعی شد دولت آلمان میداند که کشورهای دوست نیز از همدیگر جاسوسی میکنند.مناسبات آلمان با ایران و روسیه تا حدودی حتی نزدیکتر از سایر کشورهای غربی است. آمریکا باید از این مناسبات سر در بیاورد و برای این کار نیازمند فعالیت اطلاعاتی است.
بدنبال افشای این جاسوسی «پاتریک سنسبرگ»رئیس کمیته تحقیقات جاسوسی آمریکا در پارلمان آلمان تاکید کرد که دولت برلین همچنان از ایمیل و تلفنهای رمزگذاری شده استفاده خواهد کرد، اما استفاده از ماشین تحریرهای قدیمی را توسعه میدهدتا از برنامههای جاسوسی آمریکا در امان بماند. به همین منظور دولت آنگلا مرکل، حتی در نظر دارد تا از ماشین تحریرهای قدیمی که به وسایل الکترونیکی مجهز نباشند، استفاده کند. آلمان اولین کشوری نیست که تلاش میکند تا از فناوریهای غیر پیچیده به منظور مبارزه با جاسوسی استفاده کند. سال گذشته سرویس امنیت فدرال روسیه تصمیم گرفت تا از ماشین تحریرها و اسناد کاغذی استفاده کند و این تصمیم پس از افشای اسناد محرمانه آژانس امنیت ملی آمریکا از سوی ادوارد اسنودن، کارمند سابق این نهاد اتخاذ شد.
جیمز لوئیس، مقام سابق اطلاعاتی آمریکا نیز اعتقاد دارد:«این اقدام بیسابقه است و پیامی قاطع مبنی بر ناخرسندی دولت آلمان است. موضوع اخیر کاسه صبر آلمان را لبریز کرد.آلمانیها دلیل معتبری برای نارضایتی از آمریکا دارند. آنها حق دارند به آمریکاییها بگویند دیگر پا را از حد خود فراتر نهادهاید و باید دست از این اقدامات بردارید. آلمان مدتهای طولانی است که از مشمول نشدن در توافق موسوم به «پنج چشم» میان نهادهای اطلاعاتی استرالیا، انگلیس، کانادا، نیوزلند و آمریکا ناراضی است. این پنج کشور انگلیسی زبان که تشکیل باشگاه مشترک اطلاعاتیشان به اوایل دوران جنگ سرد بر میگردد، در سطح گستردهای تبادل اطلاعاتی دارند و در عین حال متعهد شدهاند در مورد یکدیگر فعالیتهای جاسوسی انجام ندهند. اما به گفته کارشناسان، دولت اوباما مانند رؤسای جمهور پیشین آمریکا آماده همکاری با آلمان در این زمینه نیست، چرا که برلین تمایل نداشته مانند اعضای گروه «پنج چشم» اطلاعات جمعآوری کند.
به تازگی بحثهایی درباره امضای توافقنامه جداگانهای میان آمریکا و آلمان مطرح شده است، توافقنامهای که در آن دو طرف متعهد میشوند در امور یکدیگر جاسوسی نکنند. اما مقامات هر دو کشور میگویند این پیشنهاد واقع بینانه نیست و راه به جایی نمیبرد. پاییز ۲۰۱۳ نیز در پی افشاگریهای ادوارد اسنودن، همکار پیشین آژانس امنیت ملی آمریکا (ان.اس.ای) در ارتباط با جاسوسی گسترده آژانس از شهروندان آلمانیو شنود صدراعظم آلمانمناسبات دو کشور را تحت تاثیر قرار داده بود. 4949
چهارشنبه 1 مرداد 1393 - 10:16:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
صفحات پیشنهادی
در پی رسوایی جاسوسی واشنگتن از برلین بلومبرگ: آلمان درخواست همکاری اطلاعاتی با آمریکا را رد کرد
در پی رسوایی جاسوسی واشنگتن از برلینبلومبرگ آلمان درخواست همکاری اطلاعاتی با آمریکا را رد کردپایگاه بلومبرگ گزارش داده است که برلین پیشنهاد واشنگتن برای امضای توافقنامه همکاریهای اطلاعاتی و پیوستن آلمان به ائتلاف موسوم به پنج چشم را رد کرده است به گزارش خبرگزاری فارس پایگاهدرخواست آمریکا از آلمان برای مذاکره درباره رسوایی جاسوسی
درخواست آمریکا از آلمان برای مذاکره درباره رسوایی جاسوسیسخنگوی دولت آمریکا از آلمان خواست تا بدون اینکه این موضوع را علنی کند درباره رسوایی جاسوسی از آلمان با این کشور وارد مذاکره کند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آلمان کاخ سفید از آلمان خواست که درباره نارضایتی خبررسی مسئله جاسوسیهای آمریکا از آلمان در حاشیه مذاکرات هستهای
بررسی مسئله جاسوسیهای آمریکا از آلمان در حاشیه مذاکرات هستهای وزیر امور خارجه آلمان با اعلام اینکه درباره مساله جاسوسیهای آمریکا از کشورش در حاشیه مذاکرات وین با جان کری گفتوگو میکند تاکید کرد که اخراج مدیر ارشد سیا از برلین یک تصمیم اجتناب ناپذیر بوده است به گزارش پایگاه اآلمان از دست جاسوسیهای آمریکا به ماشین تحریر پناه میبرد!
چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۲۶ رئیس کمیته تحقیقات جاسوسی آمریکا در پارلمان آلمان تاکید کرد که دولت برلین همچنان از ایمیل و تلفنهای رمزگذاری شده استفاده خواهد کرد اما استفاده از ماشین تحریرهای قدیمی را توسعه میدهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا پاتریک سنسبرگ رئیس کمناقشه جاسوسی آمریکا از آلمان همچنان بحث برانگیز است
شنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۲ مقامهای آمریکایی گفتند یکی از مقامهای دفاعی آلمان که پروندهاش به دلیل اتهام جاسوسی تحت بررسی است به جای آژانسهای اطلاعاتی آمریکا با یکی از مقامهای وزارت امور خارجه این کشور در ارتباط بوده و باعث افزایش این سئوالات شده که آیا اصلا جاسوسیای صورت گرفترسانه فرانسوی: جاسوسی از آلمان برای آمریکا یک ضرورت است
فیسبوک تویتر Google Cloob رسانه فرانسوی جاسوسی از آلمان برای آمریکا یک ضرورت است تهران- ایرنا- پایگاه اطلاع رسانی فرانسوی زبان اسلت در گزارشی با عنوان جاسوسی از آلمان برای آمریکا یک ضرورت است به رسوایی جاسوسی آمریکا پرداخت اسلت روز سه شنبه نوشت در حالی که آژانس امنیت ملیآلمان خواستار همکاری آمریکا درباره موضوع جاسوسی
چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۳ - ۰۴ ۴۱ آلمان پس از فاش شدن جاسوسی یک کارمند دستکاه اطلاعاتی آلمانی به نفع سازمان سیا خواستار همکاری آمریکا با برلین برای جلوگیری از تکرار این گونه اقدامات شد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آلمان اورسولا فون درلاین وزیر دفاعادعاي مقامات آمريکايي مبني بر عدم جاسوسي در آلمان
۲۱ تير ۱۳۹۳ ۱۴ ۲۰ب ظ پس از اخراج مقام اطلاعاتي آمريکا از برلين رخ داد ادعاي مقامات آمريکايي مبني بر عدم جاسوسي در آلمان مقامات ايالات متحده مدعي شدند که رابطه مقام آلماني بازداشت شده به اتهام جاسوسي براي آمريکا با رابط آژانس امنيت ملي آمريکا يک رابطه دوستانه بوده است به گزارشملاقات وزراي خارجه آمريکا و آلمان براي حل بحران جاسوسي
۲۳ تير ۱۳۹۳ ۱۱ ۵ق ظ ملاقات وزراي خارجه آمريکا و آلمان براي حل بحران جاسوسي مقامات ارشد ايالات متحده و آلمان براي حل چالش پيش آمده بر اثر فعاليت هاي جاسوسي آمريکا در دولت آلمان به گفتگو نشستند به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج جان کري و فرانک والتر اشتاينماير وزراي خارجتردید مرکل از توقف جاسوسی آمریکا از آلمان
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۶ صدراعظم آلمان تردید خود را نسبت به توقف جاسوسی آمریکا از آلمان ابراز داشت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس آنگلا مرکل صدراعظم آلمان درمصاحبهای با شبکه خبری ZDF این کشور گفت به عقیده من سخت است که آمریکاییهاآلمان خواستار همکاری سازنده آمریکا در پیگیری مساله جاسوسی ۲ جانبه شد
آلمان خواستار همکاری سازنده آمریکا در پیگیری مساله جاسوسی ۲ جانبه شدوزیر دفاع آلمان از آمریکاییها خواست تا ضمن همکاری با آلمان در روشن شدن مورد جاسوسی ۲ جانبه از تکرار موارد مشابه جلوگیری کنند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آلمان اورسولا فندرلین وزیر دفاع آلمانتلاش وزرای خارجه آمریکا و آلمان برای پنهان کردن وخامت بحران جاسوسی
تلاش وزرای خارجه آمریکا و آلمان برای پنهان کردن وخامت بحران جاسوسی تهران- ایرنا- در حالیکه روابط آمریکا و آلمان طی هفته گذشته با بدترین بحران جاسوسی بعد از جنگ سرد مواجه شد وزرای امور خارجه دو کشور روز گذشته یکشنبه تلاش کردند با سخنان خود از دشواری این بحران برای افکار عمومی باشتاینمایر: جاسوسی آمریکا در آلمان باعث تنش در روابط برلین-واشنگتن میشود
اشتاینمایر جاسوسی آمریکا در آلمان باعث تنش در روابط برلین-واشنگتن میشودوزیر خارجه آلمان با انتقاد از عملکرد آمریکا مبنی بر جاسوسی از آلمان آن را عامل تنش و ناراحتی در روابط ۲ جانبه دانست به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه آلمانی تسایت فرانک والتراشتاینمایر وزیرجاسوسی اطلاعاتی آمریکا از آلمان پذیرفتنی نیست
بین الملل آمریکا اروپا مرکل جاسوسی اطلاعاتی آمریکا از آلمان پذیرفتنی نیست صدراعظم آلمان ضمن غیرقابل پذیرش خواندن جاسوسی اطلاعاتی آمریکا از این کشور گفت با این حال گزینه دیگری به جز نزدیکی برلین-واشنگتن وجود ندارد به گزارش خبرگزاری مهر "آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان درابراز شگفتی وین از جاسوسی آمریکا از آلمان در خاک اتریش
ابراز شگفتی وین از جاسوسی آمریکا از آلمان در خاک اتریشوزیر خارجه اتریش از خبر استفاده آمریکا از سفارت خود در اتریش برای جاسوسی از آلمان ابراز شگفتی کرد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه اتریشی اشتاندارد در پی افشای ارتباط جاسوس آلمانی با سفارت آمریکا در اتریش سباستیادامه جنجال جاسوسی های آمریکا در آلمان،بازجویی از دومین متهم
ادامه جنجال جاسوسی های آمریکا در آلمان بازجویی از دومین متهم برلین - ایرنا - بازجویی از دومین فرد مظنون به انجام عملیات جاسوسی در برلین و تفتیش خانه مسکونی و دفترکار وی حضور دوباره سفیر آمریکا در آلمان در وزارت خارجه این کشور برای ادای توضیح در این رابطه را به همراه داشته و جنجااشتاین مایر: انتظار جاسوسی آمریکا با استخدام کارکنان سازمانهای آلمانی را نداشتم
اشتاین مایر انتظار جاسوسی آمریکا با استخدام کارکنان سازمانهای آلمانی را نداشتم اشتاین مایر با تاکید بر اینکه من انتظار جاسوسی آمریکا با استخدام کارکنان سازمان های آلمانی را نداشتم همچنین گفت که اعتماد از دست رفتن در سایه این مسئله چیزی نیست که طی امروز و فردا دوباره به دست آید-
گوناگون
پربازدیدترینها