تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 3 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818003040




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد احمدی‌نژادی از نگاه ترکان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اقتصاد احمدی‌نژادی از نگاه ترکان
مشاور ارشد دکتر روحانی در گفت‌وگویی تفصیلی با ماهنامه ۴۲ با انتقاد از دولت‌های نهم و دهم دکترین اقتصادی دولت احمدی‌نژاد را «نفت برای رضایتمندی» دانست.
آفتاب: مشاور ارشد دکتر روحانی در گفت‌وگویی تفصیلی با ماهنامه ۴۲ با انتقاد از دولت‌های نهم و دهم دکترین اقتصادی دولت احمدی‌نژاد را «نفت برای رضایتمندی» دانست.

بخش‌های گزیده این گفت‌وگو را می‌خوانید:

* در دو دوره دولت‌های نهم و دهم به پدیده‌ای به نام اقتصاد پوپولیستی مبتلا بودیم و مبنای این اقتصاد این بود که از نفت برای رضایتمندی و نه برای توسعه استفاده کنیم.

* از دکترین نفت برای رضایتمندی ۶ مورد استخراج کرده‌ام. این موارد شامل این امور است: «۱- سهام عدالت، ۲- مسکن مهر، ۳- واردات کالای مصرفی با دلارهای نفتی، ۴- یارانه نقدی، ۵- تسهیلات بانکی تحت عنوان زودبازده و اشتغال‌زا که موجب به هدر رفتن منابع شد، ۶- پاداش یک میلیون تومان بابت به دنیا آمدن هر نوزاد». این ۶ برنامه، مبنای دکترین اقتصاد پوپولیستی است که در اقتصاد ما اجرا شد و ساختار مدیریتی‌اش هم انحلال مراکز اندیشمندی و فکری در اقتصاد بود. مانند انحلال سازمان برنامه و از کار انداختن بانک مرکزی.

* هر وزیری قصد گزارش به آقا را داشت یا برخلاف نظر رئیس دولت فکر می‌کرد فورا او را عزل می‌کردند. بنابراین رفتارهای مدیریتی هم پشتیبان دکترین اقتصاد پوپولیستی بود که نامش «نفت برای رضایتمندی» است.

* راهبردهایی اعم از تولید کردن نظریه و علمی‌سازی آن داشتند که یک مرکز تحقیقات مذهبی را از نظر مالی پشتیبانی کردند تا برای این کار تئوری‌سازی کند که اینجا از نام بردن آن خودداری می‌کنم.

* راهکاریی نظیر درست کردن قطب‌های اقتصاد حکومتی در حالی که ظاهر غیردولتی اما در باطن حکومتی و مانع رشد بخش خصوصی می‌شود نیز درست کردند و در صورت لزوم می‌توان وارد حوزه‌های مختلف این کار شد.

* کارهایی از قبیل گزارش ندادن به مردم، آمار انحرافی دادن، متهم کردن رقبای سیاسی، تبلیغاتی مبنی بر اینکه رهبری در انحصار ما است و ... . بنابراین کوشش می‌کردند تا مخالفین خود را متهم کنند که رهبری تنها متعلق به آنهاست. اینها روش‌هایی بود که در گذشته اجرا شد و دیدیم اقتصاد وابسته به واردات شد.

* افتخار ما این است که تورم ۴۴ درصدی سال گذشته را به ۳۵ درصد رساندیم که گزارش مرکز آمار از ۳۲ درصد حکایت می‌کند.

* اگر فردی بخواهد در اول سال ۱۰۰ تومان به کسی قرض دهد باید در پایان سال ۱۳۲ تومان پس بگیرد تا همان ۱۰۰ تومان اول سال باشد. نرخ سود بانکی چه می‌شود؟ آن هم حداقل معادل تورم می‌شود. اگر نرخ سود بانکی معادل تورم باشد، کدام کسب و کار اقتصادی می‌شود؟ وقتی تورم ۳۵ درصد است باید کسب و کاری را شروع کنیم که ۴۰ درصد سود داشته باشد تا ۳۵ درصد تورم را جبران کند و سودی هم باقی بماند. الان کدام کسب و کار است که ۴۰ درصد سود داشته باشد؟ آیا کسب و کار حلالی که ۴۰ درصد سود داشته باشد را سراغ دارید؟ فکر می‌کنم فقط کلاهبرداری اینگونه باشد.

* فکر می‌کنیم نرخ رشد سال آینده ۲ درصد باشد که البته چاره اقتصاد ایران نیست و باید به رشدهای بسیار بالا برسد اما در ابتدا باید تورم را مهار کنیم تا به رشدهای بالای اقتصادی برسیم.



تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن