تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870965690




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبلیغات بدون ضابطه گردشگری در مطبوعات/ از تور شاد شاد تا نوشابه مجانی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > گردشگری و میراث فرهنگی
تبلیغات بدون ضابطه گردشگری در مطبوعات/ از تور شاد شاد تا نوشابه مجانی
تبلیغات تورهای گردشگری در مطبوعات با انتقاد متخصصان این حوزه و حتی سازمان میراث فرهنگی همراه شده است. در این تبلیغات برای ترغیب گردشگران ایرانی برای سفر به خارج از کشور از ترفندهایی نظیر ارائه نوشابه مجانی استفاده می شود.



به گزارش خبرنگار مهر، روزنامه های کشور بخش عمده ای از هزینه های خود را از طریق دریافت آگهی ها و تبلیغات تامین می کنند تبلیغاتی که راست و یا دروغ بودن آنها ملاک نیست و مهم پولی است که بابت انتشار آگهی پرداخت می شود. چه این آگهی تبلیغ تورهای شاد شاد شاد باشد که مضمونی غیر از برگزاری یک تور گردشگری دارد و چه تبلیغ جاذبه سواحل آنتالیا. این تبلیغات که بدون نظارت در روزنامه های کثیرالانتشاری مانند همشهری و جام جم به وفور دیده می شود، مور انتقاد مسئولان سازمان میراث فرهنگی نیز قرار گرفته است تا جایی که حتی آنها می گویند انقدر که تبلیغ تورهای گردشگری خارجی می شود، کمتر گزارشی درباره جاذبه های تاریخی و گردشگری ایران می توان دید. تبلیغات تورهای گردشگری که عموما توسط موسسات و آژانسهای مسافرتی به واحدی مجزا از تحریریه روزنامه های کثیرالانتشار داده می شود، دارای نرخ های گزافی است به خصوص اگر قرار باشد این تبلیغات در صفحات نخستین روزنامه ها کار شود، اما به تبع انتشار همان آگهی ها، صدای زنگ هاست که پی در پی پس از انتشار هر اگهی در آژانس مربوطه به صدا در می آید. تبلیغ تورهای گردشگری به سواحل آنتالیا، دریای عمان و سواحل مدیترانه تنها تبلیغات جاذبه های گردشگری کشورهای دیگر نیست. این روزنامه ها نیم تای صفحات خود را به تورهای گردشگری همه کشورها به خصوص کشورهای همسایه اختصاص داده اند تا به تورهای گردشگری داخل ایران. انتقاد به عملکرد بخش نیازمندی های روزنامه های کثیرالانتشار تا جایی ادامه یافته است که عبدالناصر میرچی، مدیرکل نظارت و ارزیابی گردشگری سازمان میراث فرهنگی به خبرنگار مهر گفت: روزنامه کثیرالانتشار تنها برای سوداندوزی خود تبلیغاتی را در صفحات آگهی خود منتشر می کنند که مغایر با موازین نظارت جمهوری اسلامی ایران است. میرچی گفت: این روزنامه ها آگهی هایی را منتشر می کنند که در آن نوشته "تورهای گردشگری با نوشابه مجانی" آیا مسئولان این روزنامه ها با خود فکر نمی کنند که منظور از نوشابه مجانی و یا تور گردشگری شاد شاد شاد چیست؟ وی ادامه داد: برای جلوگیری از این آگهی ها بهتر است که وزارت ارشاد در همکاری با معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی اعلام کند که هیچ آگهی در نشریات منتشر نمی شود مگر آنکه آگهی مربوط به تورهای گردشگری به تایید مدیر کل میراث هر استان و یا نماینده معاونت گردشگری برسد. میرچی افزود: در یک روزنامه باید مدیریت اعمال شود مگر می شود یک خبرنگار خواسته مردم را طلب کند اما در همان روزنامه آگهی های غیرمجاز اخلاقی چاپ شود آن هم صرفا با هدف سوداندوزی بیشتر. این روزنامه ها باید حافظ منافع مردم باشند اما در قبال مبلغی پول هر آگهی را چاپ می کنند بدون اینکه حتی محتوای آن را یک بار بخوانند. این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی گفت: معاونت گردشگری حاضر است با مسئولان مربوطه نشستی بگذارد و درباره انتشار آگهی های غیر مجاز به هم اندیشی برسد. در برابر این انتقادات مسئول بخش نیازمندی های یکی از روزنامه های پرتیراژ کشور پاسخگوی این انتقادات و خبرنگار مهر نیست و ترجیح می دهد درباره چرایی عدم نظارت بر تبلیغات انتشار یافته سکوت اختیار کند. به نظر می رسد که مسئولان مطبوعات به عنوان حامیان مردم و مطالبه گران حقوق آنها باید با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نظارت بیشتری بر محتوای تبلیغات انجام دهند تا از انتشار هر نوع تبلیغات کذب آن هم فقط با هدف درآمدزایی جلوگیری شود.
 


۱۳۹۳/۴/۳۱ - ۰۹:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن