تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به خدا قسم سه چيز حق است: هيچ ثروتى بر اثر پرداخت صدقه و زكات كم نشد، در حق هيچ كس ستم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815423529




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شایع‌ترین دلایل بوی بد دهان


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
شایع‌ترین دلایل بوی بد دهان

شایع‌ترین دلایل بوی بد دهان
بوی بد دهان یکی از مشکلات شایع در بسیاری از مردم است که به گفته متخصصان، پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه اصلی‌ترین دلیل آن است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایسنا، پزشکان معتقدند علل ریشه‌ای بوی بد دهان می‌تواند از عدم رعایت بهداشت دهان و دندان گرفته تا ابتلا به بیماری‌هایی همچون دیابت و نارسایی کلیوی متغیر باشد. همچنین نوع مواد خوراکی مصرفی بر بوی دهان تاثیر می‌گذارد به طور مثال مواد خوراکی همچون سیر و پیاز که بوی شدیدی دارند موجب تغییر بوی دهان می‌شوند. بدن پس از تجزیه کردن این مواد خوراکی، ترکیبات آنها را وارد جریان خون می‌کند که سپس به ریه‌ها رسیده و موجب بوی بد دهان می‌شود.

علاوه بر این در صورتی که پس از مصرف مواد خوراکی، دندان‌ها به خوبی شست و شو نشوند، احتمال باقی ماندن غذا میان آنها وجود دارد که موجب رشد باکتری‌ها و ایجاد بوی بد دهان می‌شود. مصرف سیگار و جویدن تنباکو نیز بوی بد دهان را به همراه دارد. این مواد علاوه بر بوی نامطبوع خود، همچون مواد خوراکی در میان دندان‌ها باقی مانده و موجب رشد باکتری‌ها می‌شوند.

به گفته پزشکان، بزاق نیز به پاکیزگی دهان و دندان و از بین بردن باکتری‌ها و مواد خوراکی باقی مانده در دهان کمک می‌کند. هرچند دهان هنگام خواب بزاق کمتری تولید کرده و این وضعیت در افرادی که با دهان باز می‌خوابند شدیدتر است.

همچنین در مواقعی که بدن نمی‌تواند به درستی گلوکز را به عنوان منبع انرژی استفاده کند، چربی بدن را تجزیه می‌کند و در نهایت به تولید موادی موسوم به «کِتون‌»ها در بدن منجر می‌شود. این وضعیت که «کتواسیدوز» دیابتی خوانده می‌شود اگر برطرف نشود به بروز مشکل جدی‌تری منجر می‌شود زیرا کتون‌ها در سطح بالا سمی هستند.

نارسایی کبدی نیز در مواقعی که به مرحله نهایی برسد موجب بوی نامطبوع دهان می‌شود به همین دلیل پزشکان در تشخیص اختلال نارسایی کبدی، بازدم فرد را آزمایش می‌کنند. علاوه بر این مبتلایان به نارسایی مزمن کلیوی طعمی همچون آمونیاک را در دهان خود احساس می‌کنند. انباشت مقدار زیادی اوره در بزاق و تجزیه بعدی آن به شکل آمونیاک موجب این شرایط می‌شود.

همچنین از دیگر بیماری‌هایی که موجب بوی بد دهان می‌شود می‌توان به ملتهب شدن سینوس‌ها،‌ ذات الریه، ‌برونشیت و رفلاکس اسید معده اشاره کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، پزشکان به افرادی که با این مشکل روبرو هستند توصیه می‌کنند بهداشت دهان خود را رعایت کنند همچنین نوشیدن آب فراوان و جویدن آدامس بدون قند می‌تواند برای رفع این مشکل مفید باشد.



1393/4/30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن