واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob اشتغال دو هزار نفر / رهاورد طرح تحول سلامت در همدان همدان - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: اجرای طرح تحول سلامت با افزایش مراجعات به بیمارستان ها و حجم کار پرسنل درمانی را در پی داشت و زمینه جذب دو هزار نفر را در بیمارستان های همدان فراهم کرده است.
دکترˈحسن جلالوندˈروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون بیمارستان های استان همدان از کمبود دو هزار نفر نیروی درمانی رنج می برد که خوشبختانه با اجرایی شدن طرح تحول سلامت مجوز لازم برای جذب این نیروها به صورت قراردادی اخذ شده است.
وی عنوان کرد: آزمون لازم از افراد واجد اشرایط گرفته شده و پس از اعلام نتایج نهایی این افراد جذب و اوایل مرداد ماه وارد سیستم درمانی در 16 بیمارستان دولتی همدان خواهند شد.
این مقام مسوول ادامه داد: با اجرایی شدن طرح تحول سلامت در بیمارستان های دولتی استان همدان از نیمه اردیبهشت ماه تاکنون بار مراجعات به بیمارستان ها به شدت افزایش پیدا کرده که این امر حجم کاری پرسنل را نیزچند برابر کرده است.
وی افزود: در کنار میزان بالای مراجعات بیماران، حضور پزشک مقیم و سرکشی شبانه روزی این پزشکان به بیماران بستری نیز نیاز به پرستار را در بخش های مختلف برای اجرای دستورات دارویی و درمانی این پزشکان بیشتر کرده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد:با توجه به افزایش تعرفه خدمات پیراپزشکی در مراکز خصوصی و افزایش تمایل مردم برای گرفتن این خدمات از بیمارستان ها با تعرفه های دولتی نیز نیاز بیمارستان ها به نیروی انسانی در بخش های درمانگاهی و پاراکلینیکی بیمارستان ها را بالاتر برده است.
دکتر جلالوند با بیان اینکه هم اکنون ضریب اشغال تخت در بیمارستان های دولتی همدان بالای 100 درصد است گفت: میزان استفاده از ظرفیت اتاق های عمل این بیمارستان ها نیز به دلیل کاهش تعرفه ها از زمان اجرای طرح تحول سلامت تاکنون افزایش زیادی داشته است.
وی اضافه کرد: در گذشته برخی بیماران به دلیل هزینه های بالای دارویی و یا تجهیزات مورد نیاز که باید خارج از بیمارستان خریداری می شدند رغبت زیادی برای بستری شدن نداشتند اما هم اکنون بیمارستان موظف است تمام نیاز دارویی و تجهیزاتی بیمار را تامین کرده و در هنگام ترخیص نیز تنها 10 درصد کل هزینه را از بیمار اخذ کند.
وی ادامه داد: هم اکنون متوسط خالص پرداختی بیماران در بیمارستان های همدان به 7.5 درصد رسیده است.
وی اظهار کرد: پیش از اجرای این طرح پرداختی بیماران از هزینه بستری خود در بیمارستان ها بیش از 40 درصد بود اما با اجرای طرح تحول سلامت این رقم به 10 درصد برای بیماران شهری و پنج درصد برای بیماران روستایی کاهش یافت.
وی عنوان کرد: دولت تدبیر و امید زمانی برای اجرای این طرح اقدام کرد که کشور از نظر مالی در شرایط خوبی قرار نداشت اما دولت یازدهم با برنامه ریزی منسجم توانست در مدت زمان کوتاهی نسبت به اجرای موفق این طرح اقدام کند.
وی ادامه داد: از زمان اجرای این طرح تاکنون بیش از 32 هزار نفر در بیمارستان های دولتی استان همدان بستری شده و دو هزار و 300 مورد زایمان طبیعی نیز به صورت رایگان انجام شده است.
دکتر جلالوند با بیان اینکه بیش از پنج میلیارد ریال یارانه مستقیم به این افراد تعلق گرفته است، گفت: اجرای طرح تحول سلامت به عنوان یک طرح پشتیبان از اقشار آسیب پذیر جامعه و افراد بی بضاعت یکی از ماندگار ترین طرح ها در حوزه سلامت به شمار می رود که ناجی افراد زیادی ازنگرانی مالی در کنار درد ورنج بیماری است.
طرح تحول نظام سلامت دارای هفت بسته حمایتی برای ارایه خدمات بیشتر به بیماران است ویک بسته حمایتی مربوط به بیماران صعب العلاج نیز در این طرح تدوین اما تاکنون ابلاغ نشده است.
7530/2624/681
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
30/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]