واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سنندج/
یک پنجم پروندههای طلاق در کامیاران منجر به سازش میشود
رئیس بهزیستی شهرستان کامیاران گفت: مرکز طلاق این اداره واقع در دادگستری شهرستان در سال گذشته 150 مورد پرونده ارجاعی داشته است که 28 مورد معادل یک پنجم از 115 پرونده مورد بررسی، منجر به سازش شده است.
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، حبیبالله ابراهی اظهار داشت: بهزیستی کامیاران در زمینه فرهنگی و پیشگیری در راستای آگاهسازی و ارتقای شناخت جامعه هدف در خصوص کاهش آسیبهای اجتماعی اقدامات خوبی انجام داده است.
وی افزود: اجرای طرح پیشگیری از اعتیاد برای دو هزار و 800 نفر در روستاهای مختلف و پرجمعیت شهرستان، اجرای طرحهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برای 310 نفر و طرح آموزش مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان با همکاری پیام نور این شهرستان برای بیش از 60 نفر از دانشجویان از اقدامات بهزیستی کامیاران بوده است.
رئیس اداره بهزیستی کامیاران تصریح کرد: با توجه به اینکه مهارت زندگی و آموزش پیشگیری از اعتیاد باید از سالهای کودکی و دوران نوآموزی آموزش داده شود، بیش از 800 نفر از نوآموزان در مهد کودکهای شهری و روستایی آموزش دیدهاند.
ابراهیمی در ادامه با اشاره به لزوم کاهش و جلوگیری از معلولیتهای ناشی از انفجار مین، افزود: با توجه به امکان وجود مینهای بازمانده از دوران جنگ در برخی روستاهای این شهرستان، بیش از 10 هزار نفر از روستائیان را در سال گذشته آموزش دادیم.
وی همچنین به اجرای طرح آموزش مهارتهای زندگی در محیط کار در محل کارخانهها برای کارگران اشاره کرد و اظهار داشت: در این طرح کارشناسان بهزیستی ضمن حضور در محل کار کارگران، آموزش مهارتهای زندگی و مهارتهای پیشگیری از اعتیاد را به بیش از 80 نفر ارائه دادهاند.
به گفته وی، برگزاری نمایشگاههای اعتیاد در محلات آسیبپذیر شهرستان از دیگر اقدامات حوزه فرهنگی پیشگیری اداره بهزیستی در سال 92 است.
بیناییسنجی 4 هزار و 710 کودک زیر 6 سال
رئیس اداره بهزیستی کامیاران در ادامه به اجرای طرح آمبلیوپی یا معاینه چشم در سطح شهرستان اشاره کرد و افزود: در راستای شناسایی به موقع کودکان دارای مشکل بینایی و یا تنبلی چشم، در سال گذشته چهار هزار و 710 نفر از کودکان زیر 6 سال بیناییسنجی شدهاند.
ابراهیمی ادامه داد: در این طرح ضمن شناسایی افرادی که دارای مشکل بینای هستند، اقدام به حمایت درمانی تا مرحله عمل چشم کردهایم.
شنواییسنجی هزار و 644 نوزاد
وی همچنین به غربالگری و شنواییسنجی مداوم بهزیستی از تمامی نوزادان تازه متولد شده در بیمارستانها اشاره کرد و اضافه کرد: در سال 92 بالغ بر هزار و 644 مورد معاینه شنوایی انجام شده و افراد مشکوک تا مرحله عمل هم مورد حمایت بهزیستی قرار گرفتهاند.
ابراهیمی در ادامه در خصوص مراکز کاهش طلاق زیر نظر بهزیستی، افزود: مرکز طرح کاهش طلاق به منظور حفظ انسجام خانواده و پیشگیری از پیامدهای منفی طلاق، خدمات مشاورهای و مددکاری به زوجینی که در آستانه طلاق قرار دارند، ارائه میدهد تا آنها را در حل مسائل و مشکلات و رفع اختلاف یاری نماید.
به گفته رئیس اداره بهزیستی کامیاران، زوجین میتوانند از خدمات مددکاری، مشاوره حقوقی، روانشناسی، روانپزشکی و غیره بهصورت رایگان بهرهمند شوند.
یک پنجم پروندههای طلاق در کامیاران منجر به سازش میشود
وی ادامه داد: مرکز طلاق بهزیستی کامیاران واقع در دادگستری در سال گذشته 150 مورد پرونده ارجاعی داشته که 28 مورد از 115 پرونده مورد بررسی منجر به سازش شده و بقیه در دست اقدام است.
ابراهیمی، وجود اورژانس اجتماعی برای پیشگیری و مداخلات به موقع در بحرانهای اجتماعی را از طرحهای نوپا و پسندیده دانست و اضافه کرد: اورژانس اجتماعی کامیاران فاقد نیروهای متخصص است که خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده، وعده مساعدتهای لازم داده شده است.
وی در ادامه ضمن درخواست حمایت هرچه بیشتر خیرین این شهرستان برای کمک به معلولان به عنوان آسیبپذیرترین قشر حمایتی جامعه و با توجه به کمبود اعتبارات دولتی، افزود: در سال گذشته موفق به جذب 47 میلیون تومان کمکهای نقدی و غیرنقدی از خیرین و نیکوکاران این شهرستان شدهایم.
ارائه یک میلیارد تومان خدمات مالی به معلولان
رئیس اداره بهزیستی کامیاران اضافه کرد: بهزیستی در سال گذشته موفق به ارائه خدمات مالی تا سقف یک میلیارد تومان به جامعه هدف شده است.
وی تصریح کرد: خدمات ارائه داده شده شامل پرداخت 450 میلیون تومان خدمات مستمری ماهانه و بیش از 500 میلیون تومان کمکهای موردی مانند کمک هزینههای آموزشی و اجرای طرحهای خرید وسایل توانبخشی بوده است.
مناسبسازی معابر برای تسهیل در عبور و مرور معلولان
ابراهیمی در ادامه در خصوص اقدامات صورت داده شده در راستای تسهیل در عبور و مرور معلولان در سطح شهر، افزود: این ارگان بر اساس قوانین جامع حمایت از معلولان اقدام به مناسبسازی تعدادی از معابر، خیابانهای اصلی و پارکهای شهر کرده و همچنین با همکاری تعدادی از ادارات رمپ ورودی در ادارات ایجاد شده است.
وی ضمن اشاره به بیمهری تعدادی از ادارات و بخصوص بانکهای سطح شهر مبنی بر عدم همکاری در راستای نصب رمپ ورودی، اضافه کرد: اقدامات مناسبسازی در سطح شهر بازهم جای کار بیشتری دارد که با همکاری بیدریغ شهرداری در دست اقدام است.
رئیس اداره بهزیستی کامیاران در پایان به مشکلات این اداره اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر بیشترین مشکل ما در ارائه خدمات به مددجویان زیرپوشش، کمبود نیروهای متخصص از جمله پزشک، فیزیوتراپ، بیناییسنج، شنواییسنج، گفتار درمانگر است، که نبود آنها موجب مشکلاتی در راستای اهداف این نهاد شده است.
انتهای پیام/م
منبع: خبرگزاري فارس
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]