واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ تير ۱۳۹۳ (۱۶:۲۲ب.ظ)
20 درصد ازدواج ها در ايران به طلاق منجر مي شود معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: 20 درصد ازدواجها در ايران به طلاق منجر مي شود، گفت: اين آمار در کلانشهرها به 40 درصد مي رسد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمود گلزاري اظهار داشت: مهمترين مسئله اي که در بحث جمعيت وجود دارد، فقط مکانيزم تشويقي و تنبيهي براي باروري و تشويق جوانان به ازدواج، مهمترين موضوعاتي اند که بايد به آنها پرداخته شود.
وي با اشاره به اينکه خانواده ها در شرايط کنوني دنيا دچار بحران جدي هستند، گفت: اين موضوع فقط مختص کشور ما نيست بلکه از 30 سال قبل با بحران خانواده در دنيا روبرو هستيم به طوريکه کارشناسان غرب عنوان مي کنند که خانواده سنتي کارکردهاي خود را از دست داده و از آن به عنوان تئوري زبان خانواده نام مي برند و معتقدند بايد براي خارج شدن از بحران هاي طبيعي روش هاي جايگزين نيز استفاده شود.
گلزاري گفت: بي رغبتي به ازدواج، افزايش سن ازدواج، خانواده هاي آشفته، همسرآزاري، کودک آزاري، طلاق عاطفي، افزايش خيانت و طلاق از جمله موضوعاتي است که با آنها روبرو هستيم.
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اينکه 20 درصد ازدواجها در ايران به طلاق منجر مي شود، گفت: اين آمار در کلانشهرها به 40 درصد مي رسد که در برخي از موارد نگران کننده تر است به طوريکه در شميرانات 56 تا 60 درصد ازدواجها به طلاق منجر مي شود که البته در شهر ري اين آمار با توجه به عوامل فردي و اجتماعي آن منطقه به 18 درصد مي رسد.
به گفته گلزاري، 50 درصد طلاقها در 5 سال اول زندگي اتفاق مي افتد و 14 درصد نيز در سال اول زندگي رخ مي دهد.
گلزاري با اشاره به اينکه هدف اصلي خانواده تربيت فرزندان است، بيان کرد: برنامه هاي ماهواره اي سطحي و ضعيف بودن کارکردهاي خانواده باعث شده که بر روي رفتارهاي سياسي و اجتماعي زوجين تاثيرگذار باشد به طوريکه رغبت تشکيل خانواده تا حدودي کاهش پيدا کرده است و جوانان ما نگاه مثبت به خانواده برايشان ايجاد نشده که اين موضوع به دليل بي برنامگي و الگوي اشتباه در بحث هاي ضعيف ديني است.
به گفته معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نبايد براي فرزندان و جوانان ازدواج هراسي ايجاد کنيم و قبل از ازدواج مواردي که تشکيل خانواده را در ذهن و رفتار جوانان تضعيف مي کند شناسايي و در جهت افزايش تعهد و مسئوليت آنان اقدام کنيم و مهمترين مساله همسريابي است که در حال حاضر با مشکل جدي با آن مواجه هستيم به طوري که روش هاي گذشته جواب نمي دهد و کافي نيست و بايد براي همسرگزيني از مشاوران شايسته و متخصص در اين زمينه استفاده شود.
گلزاري با اشاره به اينکه در حال حاضر 100 سايت همسريابي فعال است، گفت: اکثر اين سايت ها غيرقانوني و غيراخلاقي هستند و بايد براي پيدا کردن فرد مناسب براي ازدواج جوانان راه حل هاي مناسبي ايجاد شود.
به گفته وي، تفکيک جنسيتي در دانشگاه ها اشتباه است و در دانشگاه ها مي توان از مشاوران براي رفع مشکلات جوانان و همچنين همسريابي و همسرگزيني استفاده کرد.
معاون ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکيد بر اينکه ساليانه 160 هزار طلاق در کشور رخ مي دهد، گفت: اغلب اين جدايي ها در سنين جواني اتفاق مي افتد و ميانگين سني ازدواج دختران 23 و پسران 28 سال است و با توجه به اينکه در همان چند سال اول زندگي خانواده ها از هم پاشيده مي شود. بر همين اساس اين افراد همچنان جوانان هستند به طوري که صدها هزار جوان تحصيلکرده و سالم از همسران خود جدا مي شوند و بايد فکري براي آنها انجام شود.
گلزاري با اشاره به اينکه 50 درصد طلاق ها به دليل اتفاق نامناسب انجام مي شود، گفت: بايد به جوانان کمک کنيم و مشاوره هاي قبل از ازدواج را با رويکرد اسلامي و همچنين بيمه مشاوره در اختيار آنها قرار دهيم تا بتوانند انتخابي خوب و شايسته داشته باشند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]