واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۴۶ب.ظ)
سال گذشته از هر 56 ازدواج در کشور يک ازدواج منجر به طلاق شده است رئيس دادگستري لرستان گفت: تعداد ازدواجها در سال گذشته در کشور 750 هزار مورد بوده و بر اساس اين آمار مي توان گفت که در کشور از هر 56 ازدواج يک ازدواج منجر به طلاق شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، جعفر بدري امروز در جلسه شوراي فرهنگ عمومي استان لرستان در خرم آباد اظهار کرد: بحث طلاق در بين خانواده ها به يک مسأله پيچيده تبديل شده است که در معاونت پيشگيري دادگستري لرستان کارهايي در اين زمينه انجام شده است.
وي افزود: در آمار 5 سال اخير متأسفانه با گسترش و افزايش شهرنشيني در آمار طلاق نيز در کشور افزايش داشته است به طوري که در سال گذشته در کشور 158 هزار طلاق به ثبت رسيده است و نسبت به سال 91 حدود 4.6 درصد افزايش داشته است.
بدري تصريح کرد: تعداد ازدواجها در سال گذشته در کشور 750 هزار مورد بوده است و بر اساس اين آمار مي توان گفت که در کشور از هر 56 ازدواج يک ازدواج منجر به طلاق شده است.
رئيس دادگستري لرستان بيان کرد: نوع طلاق در سطح کشور متفاوت است به طوريکه در برخي از موارد زن متقاضي طلاق ميشود و در برخي موارد نيز مردان متقاضي ميشوند و در تعداد کمي از طلاقها طرفين با رضايت کامل اقدام به طلاق ميکنند.
وي اظهار کرد: براساس آمار منتشر شده در 70 درصد از طلاقهاي کشور, زنان متقاضي طلاق ميشوند و 3 درصد نيز مردان و 26 درصد از طلاقها نيز به صورت توافقي است.
بدري افزود: جايگاه و وضعيت لرستان در مقايسه با کشور بهتر است زيرا در لرستان با توجه به تعداد ازدواج هاي انجام شده در استان و تعداد طلاق هاي انجام شده در برابر هر 6.5 ازدواج يک طلاق رخ مي دهد.
رئيس دادگستري لرستان بيان کرد: در لرستان تعداد ازدواج ها در سال هاي 91 و 92 به ترتيب 22 هزار و 20 مورد بوده و تعداد طلاقها نيز به ترتيب 3 هزار و 3 هزار و 500 طلاق بوده که نرخ رشد طلاق در لرستان 14 درصد بوده است.
وي با اشاره به اقدامات انجام شده در دادگستري لرستان براي پيشگيري از طلاق اظهار کرد: بايد در لرستان در قالب برنامههاي فرهنگي و هنري پيامدهاي سوء طلاق آموزش داده شود که در اين زمينه صدا و سيما نقش اساسي دارد.
بدري تصريح کرد: عمده طلاقها بر اثر اعتياد، فقر مالي و توقعات اضافي بوده است که کميته امداد لرستان و معاونت پيشگيري از طلاق دادگستري لرستان با همکاري هم در راستاي تأمين مخارج زندگي افراد نيازمند اقداماتي را انجام داده اند.
رئيس دادگستري لرستان گفت: از جمله اقدامات ديگر دادگستري لرستان مي توان به ايجاد تفاهم نامه معاونت پيشگيري دادگستري و بهزيستي لرستان براي ايجاد کارگاه ها و مشاوره هاي تخصصي طلاق اشاره کرد.
وي گفت: از 333 پرونده ارجاعي به واحدهاي مشاوره تنها 42 پرونده منجر به سازش شده است و اين در حالي است که از 1 هزار و 800 پرونده ارجاعي به شوراهاي حل اختلاف 380 پرونده منجر به سازش شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]