واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob پنج هزار و 107 نفر آموزش های فنی و حرفه ای را در کردستان فرا گرفتند قروه - ایرنا - مدیرکل فنی و حرفه ای استان کردستان گفت: پنج هزار و 107 نفر در قالب 679 هزار و 286 نفر ساعت، در سه ماهه نخست سال جاری در بخش دولتی، آموزش های فنی و حرفه ای را فرا گرفتند.
به گزارش ایرنا، سید جمیل احمدی روز یکشنبه در نخستین نشست شورای مهارت و فناوری شهرستان قروه گفت: آموزش ها در سه بخش صنعت، خدمات و کشاورزی در قالب 173 حرفه و 434 دوره به متقاضیان ارائه شده است.
به گفته وی این افراد آموزش های لازم را در مکان هایی مانند پادگان ها، زندان ها، صنایع و اصناف، مراکز جوار دانشگاه ها، روستاها و مراکز آموزشی دولتی فرا گرفته اند.
احمدی اظهار کرد: استقبال بانوان استان از آموزش های مهارتی در سه ماهه نخست سال جاری در بخش دولتی هزار و 688 نفر بوده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کردستان با اشاره به فعالیت 109 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در سطح استان گفت: در سه ماهه نخست سال جاری یک هزار و 620 نفر از شهروندان کردستانی در قالب 259 هزار نفر - ساعت از آموزش های مهارتی بهره مند شدند که در این مدت 104 مورد بازرسی از روند فعالیت این آموزشگاه ها به عمل آمده است.
احمدی با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به عنوان متولی آموزش های غیر رسمی در کشور در چهار بخش صنعت ،خدمات ،کشاورزی و فرهنگ و هنر فعالیت می کند افزود: این سازمان به ارائه آموزش های مهارتی در بیش از سه هزار استاندارد آموزشی در سطح کشور مشغول است.
وی گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان دارای 16 مرکز چارت دار دولتی و 110 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای است که این نکته نشان از پتانسیل بالای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان در ارائه و گسترش آموزش های مهارتی است.
احمدی اظهار کرد: فرآیند طراحی ساختار و تولید سامانه های سخت افزاری و نرم افزاری کارت های هوشمند مهارت از تابستان سال 1392 آغاز شده است و شش هزار و 200 کارت هوشمند مهارتی در سه ماهه نخست سال جاری در استان کردستان صادر شد.
وی با اشاره به ارائه آموزش های مهارتی بر اساس نیازسنجی هر شهرستان و پتانسیل و ظرفیت آن شهرستان گفت: آموزش های مهارتی در هر شهرستان با توجه به نیاز بازار کار و شرایط جغرافیایی و آمایشی هر منطقه توسط این اداره کل ارائه می شود.
به گفته این مسوول، آموزش های مهارتی باعث اعتماد به نفس و خودباوری در افراد می شود و افراد بیکار با ارائه آموزش های مهارتی اعتماد به نفسشان زیاد می شود.
احمدی با اشاره به الگوی آموزش بازار محور براساس آموزش، تولید، بازار یابی و فروش گفت: الگوی آموزش بازار محور فرمولی مناسب در جهت رسیدن به اشتغال مولد و پایدار است.
وی از ارائه بیش از سه میلیون و 500 هزار نفر ساعت آموزش های مهارتی در بخش دولتی و بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر ساعت آموزش های فنی و حرفه ای در بخش خصوصی در استان خبر داد و گفت: این اداره کل از سال جاری اقدام به امضاء موافقتنامه کاری با مراکز تابعه خود با هدف نیاز سنجی ارائه آموزش های مهارتی با توجه به نیاز آموزشی هر منطقه و شهرستان کرده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کردستان هدف از تشکیل شورای مهارت و فناوری در شهرستان ها را هم افزایی و هم گرایی دستگاه های مجری آموزش های مهارتی و جلوگیری از جزیره ای عمل کردن این دستگاه ها در سطح شهرستان دانست.
وی افزود: اشتغال به عنوان یک فرآیند تنها وظیفه یک یا چند دستگاه متولی ایجاد اشتغال نیست و این امر تنها با هم افزایی و هم گرایی دستگاه های اجرایی در جهت برون رفت از بحران بیکاری میسر می گردد.
به گفته وی ارائه آموزش های غیر رسمی و مهارتی با هدف حفظ مشاغل موجود و ارتقاء سطح مهارتی افراد شاغل و بیکار در سطح کشور توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ارائه می گردد.ک/2
7345/533
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
29/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]