واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob جنوب کرمان از نظر کمبود فضای درمانی رتبه دوم کشور را دارد جیرفت - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: آمارها نشان می دهد جنوب کرمان از لحاظ کمبود فضای بهداشت و درمان رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
ˈمحمدرضا محمدیˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بعد از ارومیه دومین دانشگاهی است که از لحاظ مراکز بهداشتی و درمانی با کمبود مواجه است.
وی بیان کرد: با این وجود اقداماتی برای رفع کمبودها در برخی شهرستانهای جنوب کرمان انجام شده است.
او گفت: بیمارستان آیت الله کاشانی جیرفت با 50 سال قدمت یکی از بیمارستانهای فرسوده در جنوب کرمان محسوب می شود که با توجه به فرسودگی قابلیت تبدیل هم ندارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: بیمارستان آیت الله کاشانی به عنوان بیمارستان تک تخصصی در جنوب کرمان است که طبق آمار موجود این بیمارستان با هزار زایمان در ماه رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: با این حجم بالای کار اما با کمبود شدید فضای فیزیکی و نیروی انسانی در این بیمارستان مواجه هستیم.
محمدی گفت: با توجه به بسته های تشویقی در بیمارستان آیت الله کاشانی، آمار زایمانهای طبیعی در این بیمارستان قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت از شاخص اعلام شده توسط وزارتخانه بیشتر بود و با اجرای این طرح، آمار افزایش یافته است.
وی افزود: یک بیمارستان 230 تختخوابی برای جایگزینی بیمارستان آیت الله کاشانی مصوب و زمین مورد نیاز برای ساخت این بیمارستان نیز جانمایی شده که نیازمند تخصیص اعتبار لازم برای اجرا است.
* خدمات رسانی بیمارستان امام خمینی(ره) جیرفت دو برابر ظرفیت
رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت همچنین گفت: بیمارستان امام خمینی(ره) جیرفت به صورت مصوب 120 تختخوابی است اما هم اکنون به عنوان یک بیمارستان 240 تختخوابی فعالیت دارد و در حالی که چارت اداری و درمانی این بیمارستان برای 120 تختخواب تعریف شده وهمین موضوع موجب شده تا حجم کار افزایش یابد.
محمدی بیان کرد: اورژانس بیمارستان امام(ره) بسیار شلوغ است و این در حالی است که حتی نیرو برای منشیگری پزشکان وجود ندارد.
وی افزود: در زمینه جذب پرستار از دانشجویان رشته پرستاری استفاده می شود که به علت نبود دانشکده پرستاری در شهرستانهای دیگر این طرح اجرا نمی شود.
* بیمارستان 12 فروردین کهنوج فرسوده است
رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در ادامه گفت: بیمارستان 12 فروردین شهرستان کهنوج نیز یک بیمارستان فرسوده است که فقط اورژانس آن بازسازی شده است.
وی ادامه داد: زایشگاه بیمارستان کهنوج مشکلات بسیار زیادی دارد و کمبود نیرو و فضای درمانی از جمله این مشکلات است.
* بیمارستان منوجان نیازمند اعتبار است
وی با اشاره به آغاز کار بیمارستان 32 تختخوابی منوجان گفت: این بیمارستان با وجود اینکه در سطح متخصص خدمات ارائه می دهد اما هنوز به علت نداشتن پروانه بهره برداری به عنوان یک مرکز اورژانس و زایشگاه دیده می شود لذا اعتبار لازم به این بیمارستان اختصاص نمی یابد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: نیاز است هرچه زودتر پروانه بهره برداری این بیمارستان از سوی وزارتخانه داده شود زیرا ساخت آن در این منطقه محروم نیاز ضروری است.
وی گفت: بیمارستانهای قلعه گنج و رودبار جنوب هم با 95 درصد پیشرفت در سه ماه آینده به دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تحویل داده می شوند که این بیمارستانها نیز به تجهیزات و نیروی انسانی نیاز دارند.
دانشگاه علوم پزشکی جیرفت حدود یک میلیون نفر جمعیت ساکن جنوب استان پهناور را در هفت شهرستان زیر پوشش دارد.ک/3
7444/8154
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
29/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]