تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830031113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روند افزايش تقاضاي نفت در جهان


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۴ب.ظ)
روند افزايش تقاضاي نفت در جهان گروه اقتصاد سياسي
به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج، آژانس بين المللي انرژي پيش بيني خود را درباره تقاضاي نفت در جهان در سال ۲۰۱۴ به ۹۲ ميليون و ۶۰۰ هزار بشکه در روز افزايش داد.
، علت تصميم آژانس بين المللي انرژي مبني بر افزايش پيش بيني درباره تقاضاي نفت، از سرگيري روند رشد اقتصادي اقتصادهاي پيشرفته جهان است.
اين نهاد بين‌المللي پيش بيني خود را درباره تقاضاي نفت در جهان در حالي به ميزان ۱۲۵ هزار بشکه در روز افزايش داد که کاهش مشوق‌هاي پولي آمريکا موجب کندي روند رشد تقاضاي نفت در اقتصادهاي نوظهور شده است.
آژانس بين المللي انرژي در عين حال اعلام کرد عرضه جهاني نفت با ۲۹۰ هزار بشکه در روز کاهش در ماه ژانويه به ۹۲ ميليون و ۱۰۰ هزار بشکه در روز تنزل کرده است که بخش عمده آن به علت کاهش عرضه از سوي کشورهايي است که عضو کشورهاي صادرکننده نفت خام (اوپک) نيستند.
با اين وجود، عرضه نفت امسال نسبت به پارسال هنوز يک ميليون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزايش يافته است.
بر اساس اين گزارش، توليد نفت اوپک در ماه ژانويه به ۲۹ ميليون و ۹۹۰ هزار بشکه در روز رسيد، در حالي که توليد نفت کشورهاي غير عضو اين سازمان با کاهش ۳۹۰ هزار بشکه در روز، ۵۵ ميليون و ۶۴۰ هزار بشکه در روز بود.
چين، دومين مصرف کننده نفت در جهان، اصلي‌ترين عامل افزايش تقاضاي جهاني براي نفت طي سال‌هاي گذشته بود، اما اين روند در سال گذشته کند شد .
بنا بر اعلام موسسه تحقيقاتي شرکت ملي نفت چين، امسال احتمالا ميزان تقاضا به 10 ميليون و 360 هزار بشکه در روز مي‌رسد که معادل افزايش حدود 400 هزار بشکه در روز است .
واردات خالص نفت خام نيز احتمالا با حدود 7.1 درصد افزايش به 298 ميليون تن مي‌رسد، يعني معادل پنج ميليون و 960 هزار بشکه در روز .
به اين ترتيب، با توجه به توليد پالايشگاه‌ها که شرکت ملي نفت چين آن را 509 ميليون تن (10 ميليون و 200 هزار بشکه در روز ) برآورد کرده است و از افزايش 5.1 درصدي حکايت دارد، وابستگي چين به واردات نفت خام خارجي امسال به 58 درصد خواهد رسيد .
اين پيش بيني‌ها بسيار بالاتر از پيش بيني آژانس بين المللي انرژي است . اين آژانس در ماه دسامبر پيش بيني کرد تقاضاي نفت چين امسال 382 هزار بشکه در روز يعني 3.7 درصد افزايش مي‌يابد .
شرکت ملي نفت چين پيش بيني کرد ظرفيت پالايشگاهي در چين تحت تاثير مثبت تقاضاي نفت خام به سرعت افزايش مي‌يابد و اين در حالي است که توليد داخلي نفت تنها 2.2 درصد افزايش خواهد يافت .
بنا بر اعلام آژانس اطلاع رساني انرژي آمريکا، چين در ماه سپتامبر به بزرگترين کشور وارد کننده نفت در جهان تبديل شد و از آمريکا پيشي گرفت .
طي 11 ماه نخست سال 2013 ، تقاضاي نفت چين با 2.3 درصد افزايش به 9 ميليون و 760 هزار بشکه در روز رسيد و اين در حالي است که در سال 2012 تقاضاي نفت چين 4.5 درصد افزايش داشت .
در تازه ترين گزارش بي پي (ژوئن 2014) آمده است که کاهش توليد نفت در نيجريه و برخي ديگر از اعضاي سازمان کشورهاي صادرکننده نفت (اوپک) مانند ليبي، ايران و عربستان يکي از دلايل مهم تغيير در ماتريس توليد منابع هيدروکربني دنيا در سال 2013 بوده است.
اين گزارش اعلام کرده که مجموع کاهش تولد نفت چهار کشور ياد شده در بالا در سال 2013 ميلادي برابر با 600 هزار بشکه بوده است.
همچنين، افت توليد اين کشورها از دلايل اصلي افزايش قيمت نفت در بازارهاي جهاني به بالاي 100 دلار براي هر بشکه در سومين سال پي در پي بود. اين افزايش در حالي اتفاق افتاد که آمريکا رشد بي سابقه توليد نفت و عرضه را تجربه کرد.
باب دادلي، مدير عامل بي پي همزمان با انتشار تازه ترين گزارش اين شرکت اعلام کرد که با وجود کاهش توليد نفت در کشورهاي عضو اوپک، توليد نفت در کشورهاي غير اوپک در سال گذشته ميلادي افزايش داشت.
در گزارش سالانه بي پي به بيشترين نرخ کاهش توليد نفت اشاره شده و از کشورهاي با بيشترين افت نام برده شده است. در اين ميان ليبي با افت توليد نفت روزانه 520 هزار بشکه بدترين وضعيت را دارد و به دنبال آن ايران با 190 هزار بشکه در روز، عربستان با 110 هزار بشکه در روز، و نيجريه با 100 هزار بشکه در روز کاهش توليد نفت روبرو بوده اند.
دادلي با اشاره به اينکه بازارهاي انرژي تحت تاثير عوامل گسترده تري قرار مي گيرند، گفت: توليد انرژي به روند تاثير پذيري از مسائل ژئوپلتيکي ادامه مي دهد.
وي به عنوان نمونه به ليبي اشاره کرد که با وجود اينکه يکي از توليدکنندگان بزرگ نفت در قاره آفريقاست اما "توليد نفت اين کشور بيشترين افت را در سايه موج جديد ناآرامي هاي مدني تجربه کرد".
اين گزارش آورده است که در سال 2013 ميلادي، سهم آمريکا از افزايش بسيار کم توليد نفت جهاني (0.6 درصد برابر با 560 هزار بشکه در روز) 96 درصد بوده است. کانادا و روسيه نيز با افزايش توليد 150 هزار بشکه نفت در روز به جبران افت توليد در کشورهاي اوپک کمک کردند.
گزارش بي پي مي افزايد که با وجود رخدادهاي مختلف در صنعت نفت جهان، در سال 2013 به طور کلي شاهد "افزايش مصرف و توليد انواع سوخت بوديم که اين مقدار به حد نصاب تازه اي در همه سوخت ها به جز سوخت هسته اي به ثبت رساند.
دبيرخانه سازمان کشور‌هاي صادر‌کننده نفت (اوپک) نيز اعلام کرد توليد نفت اين سازمان و سهم بازار آن سال گذشته به دليل توسعه ميادين نفت شيل آمريکا کاهش يافته است.
، اين سازمان در تازه‌ترين گزارش آماري سالانه خود اعلام کرد: توليد دسته جمعي اين سازمان در سال 2013 نسبت به سال قبل 2.5 درصد کاهش يافته است.
سهم اوپک از توليد جهاني نفت در سال 2013 به‌ طور متوسط 43.4 درصد بوده که نسبت به سال 2012 که 44.6 درصد بود کاهش نشان مي‌دهد.
توليد و تقاضاي جهاني نفت سال گذشته افزايش يافت اما تا حد زيادي توسط رقباي اوپک به ويژه افزايش توليد نفت غيرمتعارف آمريکا پوشش داده شد.
اوپک در اوايل ژوئيه اعلام کرد، تقاضاي نفت اين سازمان سال آينده نيز کاهش خواهد يافت و ممکن است روزانه 300 هزار بشکه در روز تنزل کند.
اين سازمان همچنين در گزارش خود اعلام کرد که درآمد صادرات نفت اعضاي اوپک در سال 2013 از يک تريليون و 208 ميليارد دلار به يک تريليون و 112 ميليارد دلار رسيده است.
همچنين براساس اين گزارش ذخاير نفتي عراق در سال گذشته 2.8 درصد افزايش يافته است.
آژانس بين‌المللي انرژي نيز در تازه‌ترين گزارش خود اعلام کرد: توسعه نفت شيل آمريکا سهم بازار سازمان کشورهاي صادرکننده نفت را کاهش داده و اين روند احتمالا سال آينده نيز ادامه خواهد يافت.
آژانس پيش‌بيني کرد: تقاضا براي نفت خام اوپک در سال 2015 کاهش خواهد يافت و به روزانه 29 ميليون و 800 هزار بشکه در روز خواهد رسيد درحاليکه اين رقم در سال جاري 29 ميليون و 900 هزار بشکه در روز بود.
















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن