تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه يكى از شما به خانه خود وارد مى‏شود، سلام كند، چرا كه سلام بركت مى‏آورد و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798481477




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از سوی رییس اداره پیشگیری، درمان و کاهش اعتیاد: چگونگی بازبینی و تغییر پروتکل درمان اعتیاد با متادون تشریح شد


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
از سوی رییس اداره پیشگیری، درمان و کاهش اعتیاد: چگونگی بازبینی و تغییر پروتکل درمان اعتیاد با متادون تشریح شد

از سوی رییس اداره پیشگیری، درمان و کاهش اعتیاد: چگونگی بازبینی و تغییر پروتکل درمان اعتیاد با متادون تشریح شد
فقط پنج درصد افرادی که در برنامه MMT، متادون دریافت می‌کنند، معتادان تزریقی هستند و این نشان می‌دهد که پوشش MMT برای متقاضیان درمان، پائین است.
به گزارش نامه نیوز به نقل از ایلنا، رییس اداره پیشگیری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، طی سخنانی در سمپوزیوم «اعتیاد و آسیب‌های روانی»، ضمن تشریح چگونگی بازبینی و تغییر پروتکل درمان با متادون، اعلام کرد: با بازبینی پروتکلMMT، امیدوار به ارتقاء سیستم پایش و خدمات و همچنین کاهش تقاضا هستیم.

دکتر علیرضا نوروزی با اشاره به برخی از ویژگی‌های درمان نگهدارنده توسط داروی متادون، درمورد شرایط تجویز، توزیع، پایش و مداخلات تکمیلی، به عنوان ارکان این درمان توضیح داد.
وی همچنین براساس بررسی‌های جهانی درخصوص اثربخشی درمان نگهدارنده، تاکید کرد: درمان نگهدارنده، کاهش مرگ و میر، کاهش مصرف مواد، کاهش مصرف تزریقی، کاهش استفاده از تزریق مشترک و بالقوه کاهش شیوع ایدز و سایر بیماریهای عفونی، کاهش جرم و جنایت، و در نتیجه کاهش انگ اجتماعی و درگیری خانواده‌ها را به دنبال داشته است.
به گفته وی به نقل از آخرین گزارش‌های جهانی، ۷۷ کشور دنیا، از درمان نگهدارنده با متادون استفاده می‌کنند و تعداد افرادی که وارد این برنامه می‌شوند، رو به افزایش است. ضمن آنکه از این برنامه در زندان‌های ۳۱ کشور دنیا استفاده می‌شود.

دکتر نوروزی تاکید کرد: اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۲ میلادی اعلام کرد که دو سوم کشورهای این اتحادیه، دارای برنامه درمان نگهدارنده با متادون به عنوان برنامه اصلی خود هستند، به طوری که ۶۷ درصد درمان‌ها با متادون انجام می‌شود.
وی در خصوص وضعیت روند این درمان در ایران، گفت: براساس گزارش دریافتی از مراکز سرپایی در سال گذشته (۹۲)، فقط پنج درصد افرادی که در برنامه MMT، متادون دریافت می‌کنند، معتادان تزریقی هستند و این نشان می‌دهد که پوشش MMT برای متقاضیان درمان، پائین است.
رئیس اداره پیشگیری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد وزارت بهداشت، با تشریح اهداف بازبینی پروتکل، بر به روزسازی پروتکل متناسب با شرایط مختلف، متناسب سازی توصیه‌های بالینی پروتکل با مقتضیات بومی و فراهم نمودن چارچوبی برای ارتقای کیفی برنامه، تاکید کرد.

وی در پاسخ به سئوالات مربوط به بخش بالینی پروتکل، گفت: در میان ملاک‌های ورود به درمان نگهدارنده با متادون، وابستگی به مواد، سن بالای ۱۸ سال و رضایت آگاهانه، مهم‌ترین ملاک‌ها هستند.
دکتر نوروزی، احراز هویت را برای شروع درمان، الزامی ندانست و ضمن توضیح درباره ارزیابی استاندارد‌ها و میزان مصرف در منزل بر جایگاه روان درمانی به عنوان مداخله روانی، اجتماعی و استاندارد، تاکید کرد.
وی طول دوره درمان را نامحدود اعلام کرد و در بخش سئوالات اجرایی از پروتکل، نسبت جمعیتی را به ازای هر ۱۵ هزار نفر، یک مرکز درمانی، اعلام کرد که با توجه به جمعیت کشورمان، وجود پنج هزار و یکصد مرکز ضروری است.
رئیس اداره پیشگیری، درمان و کاهش آسیب اعتیاد وزارت بهداشت، تعداد بیمار به ازای هر گروه درمانگر را‌‌ همان یک صد نفر که سابق بر این مشخص شده بود، اعلام کرد و شرایط حاکم بر صلاحیت‌های تیم درمانگر و ارایه از طریق پزشک خانواده را توضیح داد.

وی در پایان افزود: در خصوص شرایط توزیع داروی متادون، هنوز بحث‌هایی وجود دارد و تغییر فرمولاسیون دارو به عنوان یک راهبرد پیشگیری، در دست بررسی است.
گفتنی است: سی و دومین سمپوزیوم یک روزه «اعتیاد وآسیب‌های روانی» با عنوان «حشیش و بازبینی پروتکل MMT»، به همت مرکز تحقیقات سوء مصرف و وابستگی به مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور جمعی از مسئولان وزارت بهداشت، ستاد مبارزه با مواد مخدر و مراکز تحقیقاتی و درمانی، در سالن شهید احمدی روشن دانشگاه علوم بهزیستی برگزار شد.



1393/4/29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن