تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به راستى كه دانش، مايه حيات دل‏ها، روشن كننده ديدگان كور و نيروبخش بدن‏هاى ناتوان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867295150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رقم وام ودیعه مسکن مشخص شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
رقم وام ودیعه مسکن مشخص شد




معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جزئیات جدید پرداخت وام بافت فرسوده و وام ودیعه مسکن در دولت یازدهم، گفت: رقم وام ودیعه مسکن از 5 تا 12 میلیون تومان درنظرگرفته شده است.





خبرگزاری مهر: معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جزئیات جدید پرداخت وام بافت فرسوده و وام ودیعه مسکن در دولت یازدهم، گفت: رقم وام ودیعه مسکن از 5 تا 12 میلیون تومان درنظرگرفته شده است.

محمدسعید ایزدی  با اشاره به شروع رایزنی با بانک مسکن برای پرداخت وام بافت فرسوده، اظهار داشت: براساس توافقی که با بانک مسکن داشتیم، این تسهیلات مطابق با دستورالعمل گذشته و با نرخ سود 15 درصد پرداخت می‌شود و شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، مابه التفاوت این سود را به بانک مسکن پرداخت کرده‌ است.

وی افزود: ما در حال پیگیری سهیمه 200 هزار واحدی سال 93 هستیم، زیرا مابقی بانک‌ها به دلیل مشکلات مالی اعلام کرده‌اند که قدرت پرداخت وام را ندارند؛ بنابراین فقط به دنبال این هستیم تا سهیمه‌هایی که به ما قول داده بودند را بپردازند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه موافقتنامه‌ای را با بانک توسعه تعاون برای وام ودیعه مسکن به امضا رساندیم، اظهار داشت: بعد از سه سال که پرداخت وام ودیعه مسکن بطور کامل متوقف شده بود، دوباره پرداخت این وام انجام می شود و از هفته آینده ابلاغ خواهد شد.

وی تصریح کرد: تسهیلات وام ودیعه مسکن در کلان شهرها از 10 تا 12 میلیون، شهرهای بزرگ از 8 تا 10 میلیون و شهرهای کوچک از 5 تا 8 میلیون تومان با نرخ سود 4 درصد در نظرگرفته شده است، البته برای نرخ سود هنوز با بانک توسعه تعاون به توافق نرسیده ایم اما تمام سعی ما این است که مطابق مصوبه عمل کنیم.

وی با اشاره به سه نوع موافقتنامه برای پرداخت تسهیلات بافت فرسوده، گفت: تسهیلات شش بانک عامل، تسهیلات بانک مسکن و تسهیلات ودیعه مسکن از سوی بانک توسعه تعاون، سه نوع راهکاری است که دولت برای نوسازی و بهسازی وام‎های بافت فرسوده در نظر گرفته است.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با اشاره به اینکه این اقدامات از این ماه و اوایل ماه آینده شروع می شود، بیان کرد: رئیس کل بانک مرکزی و معاونان او با پرداخت این وام‌ها موافق هستند و در تمامی جلسات موافقت خود را با پرداخت وام بافت فرسوده اعلام کرده‌اند.

ایزدی در خصوص اینکه آیا این وام ها پاسخگوی تمامی متقاضیان است، گفت: نه اینطور نیست که تمامی تقاضاها را پوشش دهد اما شاید بتوانیم 50 درصد از تقاضا را امسال تامین کنیم و پرونده‌ها را پاسخگو باشیم.

وی با اشاره به اینکه از اسفند ماه سال گذشته روند پرداخت تسهیلات بافت فرسوده کند شد، گفت: ما در فروردین ماه موفق شدیم که از بانک تجارت سهمیه پرداخت 20 هزار وام بافت فرسوده برای سهمیه 200 هزار واحد سال 92 را دریافت کنیم که متاسفانه این سهمیه هم تاکنون به درستی پرداخت نشده است.

مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با بیان اینکه بانک مرکزی در سال 92 سهمیه پرداخت 200 هزار تسهیلات بافت فرسوده را به شش بانک عامل پرداخت کرده بود، اظهار داشت: این سهمیه به 35 هزار وام بافت فرسوده رسید اما در سال 93 علیرغم ابلاغ بانک مرکزی هیچ یک از بانک های عامل تسهیلات را پرداخت نکردند.

وی با اشاره به تاثیر مثبت تشویق مردم به نوسازی از سوی دولت، اظهار داشت: مردم تمایل زیادی به نوسازی بافت های فرسوده پیدا کرده‌اند اما به دلیل مشکلات مالی بانک‌ها میزان تسهلات دهی کم است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه وام نوسازی بافت فرسوده با همان رقم تعیین شده 30 میلیون تومان پرداخت می شود، افزود: تمامی موارد مربوط به بازپرداخت مطابق با مصوبه انجام می‌شود و بانک‌ها اجازه کاهش مدت زمان و افزایش سود را ندارند.






تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن