واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob مصدومان سانحه قطار مسافری در ایستگاه راه آهن اندیمشک مداوا شدند دزفول - ایرنا- رییس مرکز فوریت های پزشکی 115 اندیمشک گفت: شش مصدوم سانحه قطار مسافری ، در ایستگاه راه آهن اندیمشک سرپایی مداوا شدند.

ˈ علیرضا محمودی ˈ روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: از هفت مصدوم این سانحه یک زن از ناحیه کتف دچار آسیب شد که برای درمان توسط اورژانس به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک منتقل شد.
وی افزود: شش مصدوم دیگر این حادثه مشکل خاصی نداشته و پس از مداوای سرپایی در محل ایستگاه راه آهن به آنان اعلام شد در صورت احساس نیاز به درمان به بیمارستان مراجعه نمایند.
وی افزود: به محض ورود قطار مسافری در ایستگاه راه آهن اندیمشک نیروهای اورژانس 115 در ایستگاه حضور یافته و به مداوای مصدومان پرداختند.
ˈحمیدرضا گودرزیˈ فرماندار اندیمشک نیز گفت:قطار مسافری مشهد - شوشتر در ایستگاه تنگ هفت در حوزه استحفاظی استان لرستان دچار سانحه شده است.
وی علت این حادثه را بروز مشکل در سیستم ترمز قطار باری عنوان کرد و افزود:این مشکل موجب برخورد خفیف دو قطار مسافری و باری شد.
قطار مسافری شماره 187 مشهد - شوشتر ساعت پنج و پنجاه دقیقه صبح امروز در ایستگاه تنگ هفت دچار حادثه شد.
ˈسیدحبیب پژوهیدهˈ از مسافران مصدوم این حادثه نیز که با همسفرش برای درمان به بیمارستان دزفول مراجعه کرده از نحوه امدادرسانی به مصدومان این حادثه انتقاد کرد و گفت:بیمارستان حاضر به ارائه خدمات درمانی رایگان به مصدومان این حادثه نیست.
وی افزود:به رغم ارائه برگه حادثه که به امضای رییس و پزشک قطار رسیده ، بیمارستان دزفول برای ارائه خدمات درمانی در خواست واریز وجه به حساب بیمارستان می کند.
وی گفت: در این حادثه از ناحیه کمر آسیب دیده اما از آنجا که به وسیله اورژانس 115 به بیمارستان منتقل نشده ام، بیمارستان از ارائه خدمات درمانی رایگان امتناع می کند.
این مسافر قطار افزود:در برخورد دو قطار مسافری و باری تعدادی از مسافران که در طبقات بالای سالن قطار بر روی تخت استراحت می کردند به پایین سقوط کردند.
تلاش خبرنگار ایرنا برای گفت و گو با مسئولان راه آهن ناحیه زاگرس اندیمشک در خصوص این حادثه تاکنون بی نتیجه بوده و پاسخی دریافت نشده است.
7281/648/551
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
26/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]