واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob استاندار مازندران : باغداری و دامپروری درمناطق ییلاقی بایدگسترش یابد ساری-ایرنا- استاندار مازندران با بیان اینکه مناطق ییلاقی ، مرتعی ف جنگلی و کوهستانی استان ظرفغیت مناسبی برای ایجاد درآمد و شغل هستند، گفت: باید باغداری و دامپروری را در این مناطق رونق بیشتری ببخشیم.

ˈربیع فلاح ˈ که چهارشنبه شب در حضور حجت الاسلام ˈعلی اکبر ناطق نوری ˈ بازرس ویژه و مشاور مقام معظم رهبری وعضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع مردم ˈبطارهر کلاˈ از توابع بخش بلده شهرستان نور سخن می گفت، افزود: استفاده از دام سبک گوسفند و بز سه و چهار قلویی زایی ، دامپروری این منطقه و استان را متحول می کند.
وی با بیان اینکه دولت در واگذاری عرصه های قابل کشاورزی از جمله مراتع منابع طبیعی مشکلی ندارد، بیان داشت: واگذاری عرصه ها در قالب اجاره 99ساله قابل انجام است.
استاندار مازندران باغداری به ویژه کاشت درخت گردو در مناطق ییلاقی کوهستانی بلده نور را مهم توصیف کرد، ادامه داد: زنان و مردان این مناطق نیز می توانند از تسهیلات مشاغل خانگی استفاده کنند.
وی به اهمیت توجه به علوفه کاری ،گیاهان دارویی و پرورش ماهی سردآبی در این مناطق اشاره کرد و گفت: زمینه برای فعالیت های کشاورزی در ییلاق وجود دارد و دولت نیز زیر ساخت ها و حمایت های جانبی را انجام می دهد.
حجت اسلام ˈ علی اکبر ناطق نوری ˈ بازرس ویژه ومشاور مقام معظم رهبری با تاکید بر اینکه همه باید به وظایف خود به درستی عمل کنیم، گفت: پیگیری و تلاش مسوولان جای قدردانی دارد.
وی ازحضور نماینده عالی دولت در استان مازندران در منطقه محروم و ییلاقی بلده نور تقدیر کرد و گفت: مسوولان بر اساس قوانین و متناسب با بودجه تخصیصی و اولویت بندی به روستاها نیز توجه کنند.
ˈ چنگیز نظری ˈ رییس شورای اسلامی روستای ییلاقی بطاهر کلا بلده شهرستان نور با ابراز خرسندی از حضور مسوولان عالیرتبه استان و کشور در منطقه گفت: به برکت خون شش شهید این روستا پس از انقلاب اسلامی به روستاهای دور دست و محروم توجه خاصی شده است.
وی به مشکلات نبود آسفالت ،فرسودگی لوله های آب ، و دکل مخابراتی تلفن همراه این روستا اشاره کرد و بیان داشت: شرکت تعاونی دامپروری روستای بطارهر کلا با 115عضو دارای بیش از دو هزار راس دام سبک است.
در پایان این مراسم نماز جماعت مغرب و عشا به امامت حجت الاسلام ناطق نوری در مسجد روستای بطاهرکلا اقامه شد.ک/2
2585/608
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:

[email protected]

تماس بی واسطه با مسئولین
26/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]