واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد درنشست قاچاق کالا عنوان شد:
کهگیلویه و بویراحمد فاقد زیرساختهای گمرکی و اداره اموال تملیکی است
یاسوج – خبرگزاری مهر: به گفته مسئولان، نبود زیرساختهای گمرکی و اداره اموال تملیکی در کهگیلویه و بویراحمد کار مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این استان را با مشکل مواجه کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز عصر چهارشنبه برگزار و طی آن مشکلات این بخش در استان بررسی شد. مسئول دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در ابتدای این نشست با بیان اینکه ضرر قاچاق کالا و ارز برای هر فرد ایرانی سالیانه یک میلیون و 250 هزار تومان است، گفت: سالانه 2.5 میلیون فرصت شغلی هم از بین می رود. حسین بهمنی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد پرداخت و اظهار داشت: در سال 91 حدود یک هزار و 700 نفر در ارتباط با قاچاق کالا و ارز دستگیر شدند و در سال 92 این تعداد به دو هزار و 400 نفر رسید. وی بیان کرد: تعداد پرونده های تشکیل شده در این خصوص در سال 91، یک هزار و 800 فقره به ارزش ریالی 186 میلیارد ریال و در سال 90 دو هزار فقره به ارزش ریالی 222 میلیارد ریال بوده که 19درصد افزایش نشان می دهد. وی عنوان کرد: با این حال در سالجاری شاهد کاهش تعداد موارد قاچاق کالا نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم. بهمنی فراهم نبودن زیر ساختهای گمرکی در این استان را از مهمترین مشکلات این بخش عنوان کرد. رشد 18 درصدی ارزش ریالی کالاهای مکشوفه در استان رئیس پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست از رشد 18 درصدی ارزش ریالی کالاهای مکشوفه در این استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبرداد. سرهنگ محمد حسین جعفری نژاد گفت: در سه ماهه اول سال قبل ارزش ریالی کشفیات 19 میلیارد ریال بوده که این میزان در سال جاری به 24 میلیارد ریال رسیده است. وی کمبود امکانات و نبود زیرساختهایی از جمله انباری برای نگهداری کالاها به خصوص کالاهای سریع الفساد را از مهمترین مشکلات در این حوزه عنوان کرد. کالاهای مکشوفه در استان به شیراز ارسال می شود مدیرکل گمرک کهگیلویه و بویراحمد هم در این نشست گفت: این استان فاقد اداره اموال تملیکی است. بهنام احمدی افزود: این مسئله موجب شده کالاهای مکشوفه در استان به استان فارس برده شود. وی تاسیس هرچه سریعتر اداره اموال تملیکی در این استان را ضروری دانست.
احمدی خواستار فرهنگسازی از سوی رسانه ها برای نهادینه شدن استفاده از کالای ایرانی تاکید کرد. 139پرونده قاچاق کالا در سال جاری مختومه شد مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز در این نشست گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 113 فقره پرونده به این اداره کل وارد شد که 139 پرونده مختومه شده و 57 پرونده باقی مانده است. ولی دهبانی افزود: از کل پرونده ها 83 فقره پرونده مربوط به سالهای گذشته بوده است. وی بیان کرد: رسیدگی به پرونده های قاچاق در کمترین زمان ممکن انجام می شود. دهبانی خواستار رفع کمبود امکانات خودرویی تعزیرات استان و همچنین افزایش اهرمهای تشویقی در مبازره با قاچاق کالا شد. راه اندازی دفنر نمایندگی فروش اموال تملیکی در استان معاون سیاسی و امنیتی استان نیز در این نشست گفت: هماهنگی های لازم با سازمان فروش اموال تملیکی کشور انجام شده و قرار است این دفترنمایندگی به زودی در استان راه اندازی شود. فتاح محمدی افزود: خلاء نمایندگی فروش اموال تملیکی در استان موجب بروز مشکلات فراوانی در زمینه جمع آوری و ضبط کالاهای قاچاق و مکشوفه شده است که با ایجاد دفترنمایندگی بسیاری از دغدغه های موجود مرتفع خواهد شد. وی بیان کرد: هم اکنون امور مربوط به فروش اموال دولتی به صورت پراکنده در برخی دستگاه های اجرایی و یا قضایی کهگیلویه و بویراحمد انجام می شود که با تشکیل و راه اندازی نمایندگی این سازمان تمام این امور شامل جمع آوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک، تصرف، تحت توقیف و یا مدیریت دولت درمی آید در این شعبه رسیدگی و ساماندهی خواهد شد.
محمدی به برخی ناهماهنگی ها و عدم تعامل میان دستگاه های ذیربط و متولی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان اشاره کرد و افزود: قانون به صراحت وظایف و مسئولیت هر نهاد را مشخص کرده است.
۱۳۹۳/۴/۲۶ - ۰۹:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]