واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ تير ۱۳۹۳ (۲۲:۲ب.ظ)
استاندار قزوين: به ورود سرمايه گذاران خارجي در اجراي طرح هاي توسعه نيازمنديم استاندار قزوين گفت: از افراد صاحب نظر در حوزه سرمايه گذاري بايد استفاده شود و با تمام وجود به اين موضوع باور داريم که براي عبور از شرايط سختي كه در آن قرار داريم به ورود سرمايه گذاران خارجي و توليدكنندگان توانمند نيازمند هستيم.
به گزارش خبرگزاري موج، جلسه ستاد سرمايه گذاري استان قزوين، روز چهارشنبه با حضور احمد معصومي فر سفير سابق ايران در كره جنوبي، صاحبان صنايع و واحدهاي توليدي به منظور بررسي راهکارهاي استفاده از مشاركت سرمايه گذاران خارجي در اجراي طرح هاي توسعه و همكاري مشترك در استانداري قزوين برگزار شد.
مرتضي روزبه در اين جلسه گفت: از افراد صاحب نظر و كارشناس در حوزه سرمايه گذاري بايد استفاده شود و با تمام وجود به اين موضوع باور داريم که براي عبور از شرايط سختي كه در آن قرار داريم به ورود سرمايه گذاران خارجي و توليدكنندگان توانمند نيازمند هستيم.
وي افزود: مديريت واحدهاي توليدي در شرايط امروز كاري ارزشمند و اساسي است كه توسط سرمايه گذاران صورت گرفته و مسوولان وظيفه دارند با تسهيل امور و حمايت جدي زمينه تداوم کار توليد را فراهم کنند.
استاندار قزوين يادآورشد: سهم قزوين در مناسبات اقتصادي، تاريخي و فرهنگي بسيار بالاست و از گذشته هاي دور همواره به عنوان منطقه اي براي حل بخشي از مسائل و مشكلات كشور مطرح بوده است.
وي با تاكيد بر تداوم جلسات مشترك با صاحبان صنايع و واحدهاي توليدي بيان کرد: در حال حاضر عزم ملي براي خروج از ركود اقتصادي وجود دارد و تاكيد مقام معظم رهبري در ديدار هيئت وزيران با ايشان نشست استانداران با رئيس جمهور و جلسه مشترك هيئت دولت با استانداران همگي بر اين امر دلالت دارد.
روزبه از قزوين به عنوان يكي از مناطق صنعتي و كشاورزي مهم در سطح كشور ياد كرد و اظهارداشت: برخي از مسائل مرتبط به توليد و رونق اقتصادي از مباحث كلان اقتصادي است كه بايد از ظرفيت هاي ملي براي پيگيري و حل اين مشكلات استفاده كرد و براي اين كار مي توانيم از شخصيت هاي اثرگذار ملي براي بررسي مسائل اقتصادي و انعكاس آنها به سطوح ملي دعوت مي کنيم.
وي افزود: بخشي از مشكلات منطقه اي بايد توسط استان پيگيري و مرتفع شود و در استان ظرفيت هاي خوبي وجود دارد كه بايد حداكثر استفاده را در اين کار داشته باشيم.
استاندار گفت: واحدهاي توليدي بايد ارتباط با دانشگاه را جدي بگيرند و در طرح هاي توسعه از قابليت و توان شركت هاي دانش بنيان استفاده بيشتري کنند.
وي افزود: سند آمايش استان تهيه شده و به عنوان نقشه راه توسعه استان در بخش ها و مناطق مختلف محسوب مي شود که انتظار داريم از ظرفيت اين سند در توسعه اقتصادي و صنعتي مناطق استفاده مطلوب شود.
روزبه يادآورشد: شما مديران صنعتي بهترين مددکار دولت براي خروج از رکود اقتصادي هستيد و با تقويت ارتباط با ديگر کشورها و تجار خارجي مي توان به شکوفايي اقتصاد کمک کرد.
در ادامه استاندار به سفر اخير معاون فنآوري رييس جمهور به استان اشاره کرد و اظهارداشت: در اين سفر تاکيد معاون رييس جمهور تجاري سازي ايده ها و تحقيقات بود تا کارهاي پژوهشي کاربردي شود لذا از فعالان صنعتي هم انتظار داريم از ظرفيت شرکت هاي دانش بنيان که ايده هاي بسيار خوبي دارند براي توسعه فعاليت هاي خود استفاده کنند.
وي گفت: ارتباط صنعت و دانشگاه مي تواند به پويايي و نشاط دانشجويان و خلق ايده هاي نو کمک موثري کند.
در ادامه جلسه جمعي از صاحبان واحدهاي توليدي با بيان نقطه نظر و ارائه طرح هاي توسعه اي و فعاليتهاي مشترک براي پذيرش سرمايه گذار خارجي براي اجراي اين طرح ها اعلام آمادگي کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]