تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگز دل به باطل بودن حق و به حق بودن باطل يقين نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860416954




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجرای برنامه های گسترده در بخش مس با سرمایه گذاران ایرانی و خارجی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: اجرای برنامه های گسترده در بخش مس با سرمایه گذاران ایرانی و خارجی تهران - ایرنا - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه های گسترده در بخش مس تدارک شده که با بهره گیری از سرمایه گذاران ایرانی و خارجی در چارچوب اهداف و سند چشم انداز 1404 به مورد اجرا گذاشته می شود.


مهدی کرباسیان روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در کشور معادن گسترده مس وجود دارد که ساماندهی این بخش با ایجاد هلدینگ جهت توسعه صنعت مس لازم است.
وی اهم برنامه های مس را توسعه اکتشاف، افزایش سرمایه گذاری بخش خصوصی و رشد بهره وری عنوان کرد و گفت: تکمیل و بهره برداری از پروژه های نیمه تمام مس از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی(ایمیدرو) مورد حمایت قرار دارد و اینگونه پروژه ها در مناطق کرمان و آذربایجان شرقی وجود دارد.
کرباسیان میزان تولید مس کاتد در سال گذشته را 188 هزار و 600 تن ذکر کرد و افزود: کاهش تولید نسبت به سال 91 حدود 10 درصد اعلام شده که از دلایل آن مشکلات بخش تولید به ویژه افت عیار معدن، کاهش قیمت جهانی و شرایط تحریم نیز اثرگذار بوده است.
وی تصریح کرد: بررسی عملکرد سال 92 نشان می دهد که بالغ بر 84 درصد برنامه پیش بینی شده تحقق یافته است.
برنامه پیش بینی شده برای ظرفیت تولید مس در سال 1394 دستیابی به رقم 280 هزار تن است و انتظار می رود این رقم در سال 95 به 300 هزار تن برسد و قرار است در سالهای 97 - 1396 به ترتیب به ظرفیت 350 و 380 الی 400 هزار تن دستیابیم.
رئیس هیات مدیره شرکت ملی مس، اجرای طرح توسعه مس در آذربایجان شرقی را یادآور شد و گفت: قرار است این کارخانه اوایل مهر یا آبان سال جاری افتتاح شود.
انتظار می رود با راه اندازی طرح توسعه مرحله دوم سونگون آذربایجان شرقی و طرح توسعه مرحله دوم سرچشمه کرمان در سال جاری به میزان 300 هزار تن به ظرفیت تولید کنسانتره مس کشور افزوده شود.
تولید مس در گذشته کمتر از 200 هزار تن بود، اما از نظر ظرفیت تجهیزات نصب شده و توسعه آن، امکان تولید 260 هزار تن مس خالص فراهم شده بود، این در حالی است که در گذشته تنها منبع تولید مس در ایران، مس سرچشمه بود که علاوه بر آن، معدن سونگون نیز آماده سازی و کارخانه آن برای تولید کنسانتره مس نصب شد.
کرباسیان خاطر نشان کرد: بررسی ها نشان می دهد پتانسیل تولید مس در کشور حدود 400 هزار تن مس خالص است که البته تولید بیش از این میزان هم بستگی به اکتشافات دارد که به طور مستمر در حال انجام است و نتایج آن به تدریج آشکار می شود.
وی از برنامه واگذاری سهام واحدهای مس به بخش خصوصی و مردم خبر داد و گفت: مس آذربایجان شرقی تا آخر سال جاری به سهامی عام تبدیل می شود و مردم سهامدار آن خواهند شد.
به گفته رئیس هیات عامل ایمیدرو، یکی از برنامه های مهمی که در چارچوب تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه اجرای اقتصاد مقاومتی دنبال می شود، موضوع استفاده از قابلیت های داخلی کشور در بخش معدن و به ویژه در صنعت مس است.
وی تاکید کرد: برنامه آماده سازی و به بهره برداری رساندن معادن کوچک تدوین شده که در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی در بخش معدن نقش بسزایی خواهد داشت.
کرباسیان افزود: بهره برداری از معادن کوچک به سرمایه گذاری بالایی نیاز دارند و بخش های خصوصی کوچک قادر به تامین این منابع نیستند و در عین حال در حوزه اکتشافات هم قدرت ریسک بالایی ندارند، برای کاهش این ریسک ها یک هماهنگی بین وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایمیدرو، شرکت ملی مس، بانک ها و صندوق بیمه معادن در حال انجام است.
شرکت ملی مس ایران به طور رسمی فعالیت خود را از سال 1352 آغاز کرد و اولین واحد این شرکت در سرچشمه کرمان احداث شد.
اقتصام (4) ** 1559**1594

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




22/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن