واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > آذربایجان شرقی گزارش مهر/
نبود شهرک صنعتی مناسب پایتخت تولید فولاد آذربایجان را آزار میدهد/ بناب تولید کننده20 درصد فولاد کشور
تبریز - خبرگزاری مهر: نبود شهرک صنعتی مناسب سالهاست شهرستان بناب به عنوان پایتخت تولید فولاد آذربایجان شرقی را رنج می دهد طوریکه بسیاری از مدیران واحدهای صنعتی و تولیدی فولاد به عنوان آلیاژ استراتژیک در کشور از این موضوع ابراز نگرانی میکنند و جا دارد یک شهرک صنعتی مناسب برای این منظور در بناب احداث شود تا شاهد رشد تولید فولاد و نیز ایجاد رغبت در سرمایه گذاران برای ورود به این منطقه باشیم.
به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان بناب در سالهای اخیر ضربات زیادی از بابت تحریمها خورده است که همین موضوع بهانهای شده تا بعداز ظهر چهارشنبه مسئولان شهرستان بناب و مدیران واحدهای صنعتی جلسه ای با رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی برای بررسی مشکلات صنایع این شهرستان برگزار کنند. صنایع بزرگ شهرستان بناب میتواند ارزآوری زیادی برای توسعه آذربایجان شرقی داشته باشد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی چهارشنبه در جمع مسوولان، صنعتگران و تولیدکنندگان شهرستان بناب با بیان اینکه شهرستان بناب به لحاظ دارا بودن واحدهای صنایع بزرگ می تواند ارز آوری زیادی برای استان داشته باشد، اظهار داشت: این شهرستان می تواند در ارز آوری نقش زیادی در توسعه استان دارد. حسین نجاتی بر افزایش تولید در واحدهای صنعتی شهرستان بناب تاکید کرد و گفت: در این شهرستان افزایش تولید در واحدهای صنعتی از اولویت های مهم سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی است. وی بر لزوم حمایت از صنایع استان و شهرستان تاکید کرد و ادامه داد: جهت حل مشکل واحدهای صنعتی و تولیدی استان هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی تعامل و همفکری با سایر مجموعه ها را برای حل مشکلات صنایع ضروری دانست و افزود: باید با تعامل با دستگاه های دیگر بتوانیم مشکلات صنایع را در این شهرستان حل کنیم.
نجاتی حمایت از واحدهای صنعتی شهرستان بناب را وظیفه ذاتی سازمان صنعت، معدن و تجارت دانست و گفت: حمایت از واحدهای صنعتی و تلاش های مردم این شهرستان در زمینه رشد صنعت وظیفه ذاتی این سازمان است. وی خاطرنشان کرد: کمبود زمین برای توسعه شهرک صنعتی در شهرستان بناب یکی از مشکلات توسعه صنایع در این شهرستان است. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اظهار داشت: با توجه به علاقه مردم شهرستان بناب برای سرمایه گذاری تلاش خواهیم کرد تا مشکل زمین شهرک صنعتی بناب به زودی حل شود. نجاتی با بیان اینکه اعتبارات مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها بهترین محل اعتباری برای بازسازی ماشین آلات واحدهای صنعتی شهرستان بناب است، اظهار داشت: اعتباراتی که از محل اجرای مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه ها به استان در نظر گرفته شده است، صرفا در بازسازی ماشین آلات و جایگزین کردن آنها هزینه خواهد شد که امیدواریم شهرستان بناب نیز بتواند از این محل اعتبارات خوبی را برای بازسازی ماشین آلات واحدهای صنعتی شهرستان جذب کند. وی با اشاره به ضرورت تشکیل خانه صنعت و معدن در شهرستان بناب اشاره و گفت: با تشکیل این مجموعه شاهد توسعه طرح های تولیدی و صنعتی این شهرستان خواهیم بود. 200 واحد تولیدی در بناب فعالیت می کنند فرماندار شهرستان بناب با اشاره به آمار صادرات محصولات غیر نفتی شهرستان بناب گفت: شهرستان بناب در صادرات محصولات غیرنفتی نیز حداقل در جنوب استان مقام اول را دارد و در سال گذشته بالغ بر 40 هزار تن انواع محصولات از شهرستان بناب به خارج از کشور صادر شده است. ولی الله فرج اللهی با بیان اینکه 200 واحد تولیدی در بناب فعالیت می کنند، اظهار داشت: تحریم ها در تهیه مواد اولیه برای صنایع مشکلات زیادی را به وجود دارد. وی خاطرنشان کرد: در شهرستان بناب شهرک صنعتی مناسبی برای سرمایه گذاری وجود ندارد. فرماندار شهرستان بناب توجه به صنعت و تولید را باعث حل مشکلات اشتغال در این شهرستان دانست و اظهار داشت: امیدواریم با توسعه شهر صنعتی بناب شاهد کاهش رقم بیکاری در بناب باشیم. فرج اللهی از توسعه شهرک جدید صنعتی بناب در 220 هکتار زمین خبرداد و افزود: یکصد و 20 هکتار از اراضی شهرک فوق نقشه برداری و کارهای مربوط به آن صورت گرفته که امیدواریم بزودی شاهد راه اندازی شهرک صنعتی جدید بناب باشیم. وی ادامه داد: صاحبان صنایع به علت عدم تکمیل راه دسترسی مناسب و عدم تکمیل پل شهرک صنعتی بناب با مشکل مواجه شده اند.
فرماندار شهرستان بناب خاطرنشان کرد: روزانه بیش از یک هزار و 200 دستگاه خودرو سبک و سنگین در این مسیر تردد می کنند که جوابگوی شهرک نیست. فرج اللهی از فعالیت پنج هزار واحد صنفی در بناب خبرداد و گفت: متاسفانه برای نظارت و کنترل بازار تنها شش نفر بازرس وجود دارد که دو نفر آنها خانم و 4 نفر دیگر نیز غیر بومی بوده و جواب گوی شهرستان نیستند. وی با تاکید بر حل مشکلات مالیاتی کوره های آجرپزی در بناب افزود: مالیات آجرپزان بر اساس مالیات سال های قبل محاسبه و دریافت می شود که مشکلاتی را برای صاحبان کوره های آجرپزی بوجود آورده است. به هر ترتیب رشد سرمایه گذاری در شهرستان بناب در طول سال های اخیر و به تبع آن افزایش ظرفیت تولیدات کشاورزی و صنعتی موجب جهش اقتصادی شهرستان بناب شده که این مهم علاوه بر ایجاد نقش موثر در ارزآوری و افزایش درآمدهای ملی، شاخص اشتغال را نیز بشدت بهبود بخشیده و نرخ بیکاری را در شهرستان به رقم شش درصد تقلیل داده که این رقم غیر از ایجاد اشتغال برای افراد غیربومی است که از شهرهای همجوار در واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان به کار مشغول شده اند. ------------------------------- گزارش از زهرا ناصران
۱۳۹۳/۴/۲۵ - ۱۵:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]