واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > زنجان احمدی:
نگاه به انسان باید نگاه الهی باشد
زنجان - خبرگزاری مهر: مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت ارشاد اسلامی گفت: نگاه به انسان باید نگاه الهی باشد و باید نقاط مثبت انسان ها را مورد توجه قرار داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی احمدی شامگاه سه شنبه در آئین اختتامیه نخستین جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری استان زنجان و مراسم تجلیل از خادمان و فعالان قرآنی استان زنجان افزود: الگوهای استخراج شده از قرآن موجب شکلگیری سبک زندگی متعالی که در شان خلیفهاللهی انسان باشد میشود.
وی ادامه داد: اخذ الگو از قرآن کریم بهترین الگو برای سبک زندگی توام با سعادت است و انسان طبیعتا اجتماعی است و لازمه اجتماعی بودن داشتن الگو است. احمدی افزود: اگر انسان ها نیز به یکدیگر نگاهی از منظر الهی داشته باشند و جز زیبایی چیز دیگری را در یکدیگر نبینند جامعه به سمت تعالی حرکت می کند. احمدی با بیان اینکه انسان به طور فطری اجتماعی آفریده شده است و لازمه اجتماعی بودن نیز الگوپذیری است افزود: انسان ها با توجه به الگوهایشان سبک زندگی خود را شکل می دهند و بهترین منبع برای الگوگیری بشریت که سعادت دنیوی و اخروی را در پی دارد قرآن کریم است. مدیر کل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت ارشاد اسلامی گفت: قرآن بهترین الگو برای انسانها محسوب میشود و قرآن کتاب هدایت انسانها و راهنمای عمل برای آنها است. احمدی با بیان اینکه قرآن دو نوع نگاه نسبت به انسانها دارد ادامه داد: در نگاه فرشته انسان از منظر زشتی مورد توجه قرار میگیرد و در این نوع نگاه فرشته زشتیهای انسان را میبیند و در نگاه خدایی انسان مظهر زیبایی است.
احمدی با تاکید بر ضرورت استفاده اخلاقی از نگاه خداوندی به انسان افزود: نگاه به انسان باید نگاه الهی باشد و باید نقاط مثبت انسان ها را مورد توجه قرار داد.
وی با تاکید بر اینکه استفاده اخلاقی موجب میشود انسان از منظر زیبایی مورد توجه قرار گیرد افزود: اگر با نگاه زیبایی به جامعه توجه شود، همه افراد در کنار هم با اعتماد به یکدیگر زندگی میکنند و اگر غیر از این باشد جامعه آشفته بوده و جامعه دچار اختلال میشود.
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت جریانسازی قرآنی در جامعه تاکید کرد و افزود: این جریانسازی باید خروجی مناسب داشته باشد.
احمدی با بیان اینکه چنین جامعه ای برای انسان کرامت و حرمت قائل شده است گفت: این محافل جریان سازی قرآنی در آشنایی افراد با مفاهیم قرآنی را فراهم می کنند افزود: جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری استانها ماهیتا قرآنی است.
در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره قرآنی از محمد حسین صائینی به عنوان خادم قرآن در رشته تفسیر، قاسم جعفری به عنوان خادم قرآن، علی عبدالحسینزاده به خاطر کتابت قرآن و مهدی اکبری به عنوان خادم قرآن تجلیل شدند.
۱۳۹۳/۴/۲۵ - ۱۰:۱۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]