تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر كس حريم خدا را حفظ كند، حرمتش حفظ مى‏شود و هر كس خدا را اطاعت كند، اطاعت مى‏شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870748918




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افراد مبتلا به سنگ کلیه از رژیم‌ غذایی کم پروتئین استفاده کنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: یک متخصص تاکید کرد؛
افراد مبتلا به سنگ کلیه از "رژیم‌ غذایی کم پروتئین" استفاده کنند
روش صحیح تغذیه در ماه مبارک رمضان یکی از موارد مهمی است که لازم است مورد توجه قرار گیرد تا از عوارض جسمی و یا عصبی جلوگیری شود.


به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ سیمین وحیدی، متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری در برنامه «فراسو» شبکه رادیویی سلامت گفت: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان در  فصل تابستان قرار دارد، بیماری‌هایی که مربوط به سنگ سازی می‌شود، معمولاً در افراد روزه دار شیوع بیشتری پیدا می‌کند و افرادی که عفونت ادراری و آسیب‌هایی در بافت‌های کلیوی دارند، از سنگ سازی کلیه‌های شان در این ماه نگران هستند.


وی در پاسخ به این سوال که آیا فردی که در کلیه‌های خود سنگی را مشاهده کرده است می تواند روزه بگیرد؟ افزود: تا زمانی که سنگ‌های کلیه، انسدادی در لوله ارتباطی و مستانه ایجاد نکرده و انسداد حاد نشده باشد، فرد می‌تواند روزه بگیرد. همچنین افرادی که در کلیه‌های خود سنگ ریزه دارند، می‌توانند با ورزش و رژیم‌های مناسب تغذیه‌ای به دفع سنگ ریزه‌ها بپردازد.


متأسفانه بسیاری از افرادی که به نارسایی کلیه دچار شدند، افرادی بودند که از بیماری کلیوی خود آگاهی نداشتند؛ یعنی اگر سال‌های گذشته یک سونوگرافی ساده را انجام می‌دادند، متوجه سنگ‌ها شده و آن را با یک ورزش و تغذیه مناسب دفع می‌کردند. این را هم بدانیم که رشد سنگ در کلیه‌ها همراه با درد نیست و فردی می‌تواند کلیه‌ای با سنگ‌های بسیاری داشته باشد؛ اما هیج علائمی نداشته باشد.


وی در ادامه با بیان اینکه نوع سنگ تاثیر زیادی بر روزه داری ندارد، ادامه داد: تنها افرادی که دارای سنگ از نوع "اسید اوریکی" هستند، باید نوع رژیم شان را تغییر دهند. بدین معنا که در رژیم سحر و افطار، کم پروتین تر قرار دهند. برای اینکه میزان دفع اسید اوریکی شان کاهش پیدا کند. در مورد افرادی که "سنگ اگزالات" دارند نیز، توصیه می‌شود رژیم شان را عوض کنند تا اگزالات شان کاهش یابد.


وحیدی در ادامه با بیان اینکه کلسیم، دشمن آهن است، گفت: هنگامی که به همراه غذا از لبنیات استفاده می کنیم، جنگ میان آهن و کلسیم، برای جذب در بدن اتفاق می‌افتد و جذب آهن را با مشکل مواجه می‌کند. بنابراین بهتر است، لبنیات را قبل از صرف غذا میل کنیم تا هم آهن و هم کلسیم به خوبی جذب بدن شوند.


وی در ادامه به سایزهای سنگ‌ها اشاره و بیان کرد: اگر سایز سنگ در کلیه به اندازه ی 7 میلی متر باشد با ورزش مناسب همچون شنا کردن، غلت زدن روی زمین و ... قابل دفع است و سنگ هایی با سایز بزرگتر نیاز به سنگ سازی، ورزش مناسب و رژیم دارند؛ اما عملاً اگر سنگ‌ها اشکالی در کارکرد کلیه‌ها ایجاد نکند، مغایرتی با روزه داری ندارد.


این متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری با بیان اینکه اگر ذائقه را تغییر دهیم می‌توانیم آدم‌های سالمی باشیم، اظهارکرد: برای پیشگیری از بیماری‌ها و به ویژه یبوست، رژیم آب و مایعات( زمان دقیق و میزان مصرف آن بین 6 الی 7 لیوان به طور روزانه) را انجام داد. خوردن هندوانه، طالبی و خربزه در سحر توصیه نمی شود؛ ولی در زمان افطار می تواند آنها را صرف کرد و بهتر است در هنگام سحر میوه هایی همچون هلو، زردآلو، گلابی را مصرف کرد. در زمان افطار خیلی مهم است که به چه ترتیب و چه چیزی را وارد دستگاه گوارشی می کنیم که آماده جذب است، نخست آب ولرم به میزان 1 الی 2 لیوان، سپس شیر ولرم و آبمیوه و بعد از آن نیز سوپ را می توان میل کرد.
گفتنی است، «فراسو» عنوان برنامه‌ای از گروه سلامت جسم و پيشگيری شبکه راديويی سلامت است که شنبه تا پنچشنبه از ساعت 8:30  از  این شبکه راديويی پخش می‌شود.






انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن