واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی وزارت ورزش و جوانان:
ترویج حجاب در ورزشگاهها وظیفه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی وزارت جوانان است
مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی وزارت ورزش و جوانان گفت: ترویج حجاب در ورزشگاهها یکی از وظایف ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی وزارت ورزش و جوانان است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران مسعود امینی با بیان تاریخچه کوتاهی از زمان تشکیل ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان در وزارت ورزش و جوانان، گفت: سیزده دی ماه سال 83 شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه این ستاد را از دستگاه های دولتی آغاز کرد.
وی ادامه داد: در بخشی از این ستاد با مجموعه داخلی نظیر فدراسیونها، استان ها، باشگاه ها و... در ارتباط هستیم و در بخش دیگر آن با خانواده ها ارتباط داریم.
امینی با بیان اینکه در حوزه ورزش اقبال خوبی از سوی جامعه و خانواده ها دیده شده است خاطرنشان کرد: تعداد زیادی باشگاه خصوصی در کشور داریم که باید در انتخاب، نظارت و ارزیابی این باشگاهها دقت و بار نگرانی خانوادهها را کم کنیم تا اعتماد جامعه به ورزش کشور همچنان ادامه دار باشد.
دبیر ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان وزارت ورزش و جوانان یکی از دلایل تشکیل این ستاد را ترویج فرهنگ عفاف و حجاب یاد و عنوان کرد: همه انسانها در همه ادیان فارغ از نگرشهای شخصی به موضوع عفاف و حجاب اهمیت میدهند که بسط و گسترش آن یکی از نیازهای امروز جامعه است.
وی افزود: با حضور مجموعه جدید چارت تازه ای نیز در وزارت ورزش و جوانان تشکیل و اعضای آن انتخاب شدند تا احکام مورد نظر صادر شود.
امینی در ادامه از برگزاری جلسات ستاد در هر ماه خبر داد و گفت: با توجه به اینکه وزارت ورزش و جوانان هزار کارمند و 51 فدراسیون را تحت پوشش قرار داده مقرر شده است تا ماهی یکبار این جلسات برگزار و شرح وظایف موجود تقسیم شود.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی وزارت ورزش و جوانان عدم حضور نماینده حوزه جوانان و نماینده فدراسیون های ورزشی در جلسات ستاد را خلائی عنوان کرد که باید بررسی و به آن رسیدگی شود در ضمن هنوز مشخص نیست که بحث نظارت بر عملکرد مجموعه استانها هم به این ستاد باز می گردد یا خیر که باید از ستاد مرکزی استعلام شود.
وی 3 اقدام پیش روی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان در وزارت ورزش و جوانان را این گونه عنوان و تصریح کرد: اقداماتی در خصوص خانواده ها، اقداماتی در حوزه جوانان و سازمانهای مردم نهاد و دیگری اقداماتی که در حوزه باشگاه ها نظیر آموزش، حجاب و ...انجام می شود از این دست موارد است.
امینی با تاکید بر اینکه نخستین جلسه ستاد هم با نگرش جدید و با نگاه عالمانه برگزار شد، گفت: تا کنون حوزه فرهنگی وزارت ورزش و جوانان در خصوص مسائل فرهنگی باشگاهها و در خصوص تقاضا، اعطا و تائید مجوز آنها نقشی نداشته است لذا طبق جلساتی که با مسئولان فرهنگی استانها و فدراسیونها برگزار کردیم به این نتیجه رسیدیم که معاونان فرهنگی در ادارات کل ورزش و جوانان استان ها عضو کمیسیون ماده پنج وزارتخانه شوند. این تقاضا به وزیر ورزش و جوانان ارسال شده است که منتظر تایید آن هستیم
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]