محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855039199
مراقب این ضد آفتاب های سمی باشید
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
مراقب این ضد آفتاب های سمی باشید
اشعه UV سبب ایجاد سرطان پوست و پیری زودرس پوست شده و از اینرو محافظت از پوست با کرمهای ضدآفتاب از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بیشتر از 100 سال از ساخت اولین ضد آفتاب میگذرد. هدف این کرمها ایجاد مانعی درمقابل اشعه ماورای بنفش (UV)- از اشعههای مضر نور خورشید-است. اولین ضدآفتابها با اکسید خمیری شکل زینک که هیچکس دوست نداشت از آن استفاده کند، درست شده بودند، بنابراین دانشمندان ضدآفتابهایی با مواد شیمیایی ساختند که اشعه UV را جذب میکرد. در سال 1944 شرکت «Coppertone» اولین عرضهکننده ضد آفتاب ها به صورت عمده به بازار وارد شد. از آن زمان تا به حال هر سال حدود یک میلیارد دلار کرم ضدآفتاب درغرب بهفروش میرسد.
مختلکنندههای غدد درونریز
اشعه UV سبب ایجاد سرطان پوست و پیری زودرس پوست شده و از اینرو محافظت از پوست با کرمهای ضدآفتاب از اهمیت ویژهای برخوردار است. ما نمیخواهیم از رسیدن نور خورشید به پوست به طور کامل جلوگیری کنیم، در واقع روزی 20 دقیقه قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای پوست خوب است، زیرا میزان ویتامین D را در بدن افزایش داده همچنین باعث ایجاد احساس خوب در ما و تقویت روحیه میشود. با وجود این، قرار گرفتن در برابر نور خورشید بیش از 20 دقیقه باعث آسیب رساندن به سیستم ایمنی بدن میشود.
درحال حاضر17 نوع ترکیب خاص برای ضد آفتاب وجود دارد که سازمان FDA آن را تایید کرده است؛ 15 نوع آنها دارای مواد شیمیایی خالص هستند که اشعه UV را جذب میکنند و 2 نوع از آنها از مواد معدنیای ساخته شدهاند که اشعه UV را انعکاس میدهند. از آن 15نوع، 9 نوع آن مختلکننده غدد مترشحه داخلی (غدد درون ریز) شناخته شده اند. برای تاثیر بیشتر، ضدآفتابهای شیمیایی را باید 20 دقیقه پیش از قرار گرفتن در معرض نور خورشید روی پوست مالید. آنها در ممانعت از رسیدن اشعه UV به پوست بسیار خوب عمل میکنند اما برخی از آنها بیش از 90 درصد تاثیر خود را تنها در یک ساعت از دست میدهند، پس نیاز به استفاده مجدد از آنها وجود دارد. البته این مورد برای 2 ماده معدنی زینک اکسید و تیتانیوم اکسید یا ضد آفتابهای فیزیکی پیش نمیآید. این دو بسیار متفاوت عمل میکنند. آنها روی پوست مینشینند و بهطور فیزیکی مانع رسیدن اشعه UV میشوند.
جذب جانتان میشوند!
کرمهای ضدآفتاب شیمیایی روی پوست قرار نمیگیرند، آنها در پوست نفوذ کرده و خیلی سریع به سیستم گردش خون راه پیدا میکنند. مواد این ضدآفتابهاتنها با یک بار استعمال بدون اینکه به وسیله کبد فیلتر شوند در تمام بدن پراکنده میشوند و میتوانند 2 روز پس از استفاده در خون، ادرار و شیر مادر نمایان شوند. در صورتیکه ضد آفتابها غیر مضر باشند، این موضوع مشکلی ایجاد نمیکند اما همه آنها این گونه نیستند.
همانطور که اشاره شد، 9 نمونه از 15 نوع ضدآفتابهای شیمیایی دارای مختلکنندههای عملکرد غدد مترشحه داخلی بدن انسان هستند. دراین میان هورمونهای استروژن، پروژسترون، تستوسترون و هورمونهای تیروئید بیشتر تحتتاثیر قرار میگیرند.
آنهایی که سرطانیتان میکنند
مختلکنندههای غدد درون ریز، مانند برخی ترکیبات موجود در ضدآفتابهای شیمیایی، میتوانند سبب بهوجود آمدن اختلالات غیرطبیعی رشد در جنین و کودکان شود. آنها موجب بلوغ زودرس و رشد پیش از موعد سینهها در دختران و کوچک شدن و عدم ظهور بیضه ها در پسرها شده و این مواد باعث کاهش اسپرم و عدم باروری هم میشوند. مختل کننده های غدد درون ریز که مانند استروژن عمل میکنند، میتوانند در رشد توده سرطانی سینه و تخمدان در خانمها دخالت داشته باشند و سایر مختلکنندههای غدد مترشحه داخلی هم ممکن است شانس ابتلا به سرطان پروستات را در مردان افزایش دهد.
اما مسئله تنها همین نیست و چیزهای دیگری هم وجود دارد. همانطور که پیشتر گفته شد، عملکرد ضدآفتابهای شیمیایی جذب اشعه UV است. در این روند، ممکن است برخی از آنها ترکیب شوند و برخی تغییر کنند. در نهایت برخی از آنها موادشیمیایی تخریبکننده DNA که «رادیکال آزاد» نامیده میشوند، تولید میکنند که این مسئله ممکن است منجر به ایجاد انواع سرطانشود.
شیمیاییها خطرناکند
دکتر پری دارای بورد جراحی پلاستیک و دانشیار دانشگاه کلمبیا و عضو گروه مشاوران پزشکی برنامه تلویزیونی «دکتر اوز» میگوید: «من نسبت به ضدآفتابهای شیمیایی نظر مثبتی ندارم. درست است که هنوز ثابت نشده همه آنها سبب ایجاد سرطان میشوند اما از نظر من شواهد نشانگر خطرناک بودن آنهاست.»
مطالعه روی تاثیرات سمی که روند آن دهها سال است بسیار مشکل است و مواد شیمیاییای همچون آرسنیک و بوتولیسم (مسمومیت حاد غذایی با سم کنسرو یا همان مادر بوتاکس) انسان را بسیار سریع بیمار میکنند، پس ساده است بگوییم آنها زهر یا داروهای سمی هستند. سرب داروی سمیای است که به مدت طولانی قرار گرفتن در برابر آن ایجاد بیماری میكند، از این رو سالها طول کشید تا دولتها در این باره هشدار دهند و استفاده از آن را ممنوع کنند.مطالعه روی ضدآفتابهای شیمیایی سختتر است، زیرا اثرات آنها دیرتر آشکار میشود.
وقتی درحال مطالعه این مطلب هستید، ممکن است با خودتان بگویید که «چرا این آدم-که یک جراح پلاستیک است -چیزهایی را مطرح میکند که من پیش از این درباره آن چیزی نشنیده بودم؟» اما این موضوع برای من تازه نیست. بیماران من میدانند که حدود 15سال است در مورد تاثیرات سمی ضدآفتابها و سایر لوازم آرایشی با آنها گفتوگو کردهام. متخصصان هم با من هم عقیدهاند.
پروفسور توماس زوئلر، استاد زیستشناسی در دانشگاه ماساچوست است. او نویسنده بیانیه انجمن علمی غدد مترشحه داخلی در مورد مواد شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز است. وی میگوید: «دکتر پری به نکته مهمی اشاره میکند که برخی از ضدآفتابهای شناخته شده با عملکرد هورمونی تداخل پیدا میکنند.این موضوع خطر ابتلا به سرطان های مختلف و همین طور برخی اختلالات دیگر غددی را افزایش میدهد.»
اگر جایگزین های مناسبی وجود نداشت، ما به وضعیت دشواری برمیخوردیم و خواهناخواه مجبور بودیم تصمیمات سختی برای استفاده از ضدآفتابها بگیریم. اما خوشبختانه جایگزینهای عالیای داریم.
بیخطرترین ضد آفتاب
زینک اکسید و تیتانیوم اکسید صخرههایی هستند که در انسداد اشعه های مضرUVAو UVB بسیار خوب عمل میکنند. زینک سفیدی کمتری روی پوست دارد و تقریبا همه اشعه مضر UV رسیده به پوست را مسدود میکند. نوع ارزان قیمت این نوع ضدآفتابها چسبناک هستند و شما میتوانید آن را روی پوست کودکان هم بمالید، اما بیشتر افراد این حالت را دوست ندارند. اما نوع جدید ضدآفتابهای زینک اکسید حاوی ذرات بسیار ریزی است که باعث میشود حالت شفاف داشته باشند. این ضدآفتابها مایکرونایز نامیده میشوند و عملکرد خوبی در برابر تشعشع UV دارند. ضد آفتابهای جدیدتر از ذرات بسیار ریزی به نام ریزنانو تشکیل شدهاند که آنها هم مشکلات خاص خود را دارند و برخی افراد ازنظر سالم بودن به آنها اطمینان ندارند.
شاید برخی افراد مرا «سودجو» بنامند چون من شرکت لوازم مراقبت پوستی خودم را دارم و کرم ضد آفتاب SPF20 با زینک اکسید به شکل مایکرونایز تولید میکنم. اما من واقعا احساس میکنم که مردم خودشان را با گذاشتن مقدار فراوانی ضد آفتاب شیمیایی روی بدنشان مسموم میکنند.زمانی که زنان باردار و شیرده و کودکان خردسالی را میبینم که مقدار فراوانی از این مواد را روی پوستشان مالیده اند، به گریه میافتم.
نتیجه نهایی: اگر نظر من را میخواهید هر روز از ضدآفتابهای معمولی با15 SPF حاوی زینک اکسید مایکرونایز استفاده کنید و زمانی که در کنار دریا هستید یا در حیاط و باغچه کار میکنید از SPF30 استفاده کنید.
مقدار استفاده از کرم: حدود 2گرم ضد آفتاب را روی تمام بدن خود پخش کنید. هر 2 ساعت یک بار هم آن را تجدید كنید.
منبع:سلامت نیوز
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]
صفحات پیشنهادی
مراقب باشید این پنج نکته شما را افسرده نکند
مراقب باشید این پنج نکته شما را افسرده نکند افسردگی حالتی است که فرد انرژی و توان انجام کارهای روزمره و عادی زندگیاش را ندارد هر چند ممکن است هر فردی به طور دورهای و موقتی در زندگیاش چندین بار به این حالات مبتلا شود ولی پیگیری این حالات اهمیت زیادی دارد و به خصوص در زنان ایمراقب "وبا" باشید/ امسال هنوز موردی از این بیماری گزارش نشده است
یکشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۰۴ معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا در فصل گرم سال گفت امسال هنوز موردی از وبا در کشور گزارش نشده است دکتر محمود نبوی در گفتوگو با خبرنگار سرویسمراقب کوری تابستانی در کودکان باشید
مراقب کوری تابستانی در کودکان باشید کوری تابستانی یک پدیده شایع به خاطر عدم مراقبتهای لازم سلامتی در فصل تابستان است که به ویژه میتواند خطری جدی برای کودکان باشد به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پزشکان هشدار میدهند در فصل تابستان محافظت از چشم کودکامراقب سرویس های ابری باشید
مرکز امنیتی Kaspersky Lab هشدار داد کاربران میتوانند با استفاده از خدمات ذخیرهساز اطلاعات مبتنی بر فضای پردازش ابری رایانهها و شبکههای سازمانی را در معرض خطر سرقت و حملات سایبری قرار دهند مرکز امنیتی Kaspersky Lab هشدار داد کاربران میتوانند با استفاده ازمراقب خشک شدن چشم هایتان باشید
مراقب خشک شدن چشم هایتان باشید اتاق کار یا خواب خودتان را همیشه مرطوب نگه دارید و استفاده از دستگاه های بخور سرد بهترین گزینه برای جلوگیری از خشک شدن هوای اتاق است اگر به دستگاه های مرطوب کننده دسترسی ندارید یک لیوان آب در اتاق قرار دهید تا به مرور تبخیر شود به گزارش پایگاه اطلمراقب "وبا" باشید
مراقب "وبا" باشید معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا در فصل گرم سال گفت امسال هنوز موردی از وبا در کشور گزارش نشده است به گزارش نامه نیوز دکتر محمود نبوی در گفتمسلمان شدن انسان را کامل می کند/ مراقب بی حجابی کشورهای غربی باشید
استانها جنوب اصفهان بانوی مسلمان تانزانیایی مسلمان شدن انسان را کامل می کند مراقب بی حجابی کشورهای غربی باشید اصفهان – خبرگزاری مهر بانوی تازه مسلمان شد تانزانیایی گفت افرادی که به دین های دیگر ایمان و اعتقاد دارند از نظر من کامل نیستند بلکه با مسلمان شدن انسان کامل می شومراقب امواج wifi باشید
مراقب امواج wifi باشید وسایل بیسیم مثل wifi ساطع کننده امواج هستند که اگر افراد زیاد در معرض این امواج قرار گیرند ممکن است دچار آسیب شوند به گزارش نامه نیوز علی گورانی مدیر برنامه بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت در خصوص wifi گفت wifi یکی از سیستمهای بی سیم است که انرژی را درمراقب سکتههای بدون علامت باشید
مراقب سکتههای بدون علامت باشید اگر چه قبل از وقوع اغلب سکتهها درد و برخی از علائم بر فرد مبتلا عارض میشود اما در بسیاری از موارد سکته قلبی بدون هیچ علامت خاصی اتفاق میافتد مهدی هنرور متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت اغلب  وزارت بهداشت: مراقب امواج wifi باشید
وزارت بهداشت مراقب امواج wifi باشید wifi یکی از سیستمهای بی سیم است که انرژی را در محیط منتشر میکند و یک منبع انرژی است که اگر مقادیر انتشار آن از حد مجاز ملی بیشتر شود میتواند باعث آسیب شود وسایل بیسیم مثل wifi ساطع کننده امواج هستند که اگر افراد زیاد در معرض این امواج قروزارت بهداشت: مراقب "وبا" باشید
وزارت بهداشت مراقب "وبا" باشید معاون مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم رعایت موازین بهداشتی به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا در فصل گرم سال گفت امسال هنوز موردی از وبا در کشور گزارش نشده است دکتر محمود نبوی در گفتوگو بهشدار سازمان سنجش به کنکوریها/ مراقبت تبليغات انتخاب رشته باشید!
حوزه و دانشگاه تغییر 2 قانون مهم در پذیرش هشدار سازمان سنجش به کنکوریها مراقبت تبليغات انتخاب رشته باشید سازمان سنجش با توجه به تغييرات عمدهاي است در ضوابط و مقررات مصوب مراجع قانوني در فرايند پذيرش و گزينش دانشجو در آزمون سراسري 93 صورت گرفته است نسبت به تبلیغات انتخاب رشمراقب باشید جریانهای مؤمن را با شعار اعتدال کنار نزنند/ درمذاکره باید به نیاز آینده کشور توجه کرد
سیاسی سایر حوزه ها رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان نظام مراقب باشید جریانهای مؤمن را با شعار اعتدال کنار نزنند درمذاکره باید به نیاز آینده کشور توجه کرد حضرت آیت الله خامنه ای ضمن اعلام حمایت و تایید دولت با بیان اینکه شعار دولت که اعتدال است شعار خوبی است تاکید کردند سمراقب باشید سرتان کلاه نرود
مراقب باشید سرتان کلاه نرود اغلب سایت های فروشنده دارو و کالاهای بهداشتی اقدام به کلاهبرداری از خریداران کرده و یا کالاهای فاقد مجوز تاریخ گذشته و غیرقانونی را عرضه می کنند به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز افراد سود جو و فرصت طلب از قابلیت های فضایمردم مراقب باشید بیماری تب مالت در کمین است
هشدار رییس انجمن صنایع غذایی مازندران مردم مراقب باشید بیماری تب مالت در کمین است خبرگزاری پانا رییس انجمن صنایع همگن غذایی مازندران نسبت به شیوع احتمالی تب مالت هشدار داده است ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۵ تير ساعت 12 21 به گزارش خبرگزاری پانا به گزارش مهدی پورعرب خبرنگار ما دکتر اسماعمراقب دندانهای شیری کودکان باشید
دوشنبه ۱۶ تیر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۲ یک جراح و دندانپزشک گفت مراقبت از دندانهای شیری کودکان اهمیت بالایی دارد و والدین باید به آنها توجه ویژهای داشته باشند دکتر ملیحه قربانی در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه سیستان و بلوچستان افزود در سنین کودکی با رویش دندانهایهشدار: مراقب ویروس چشمی جدید باشید!
هشدار مراقب ویروس چشمی جدید باشید در صورت ابتلای فرد به این بیماری 3 تا 4 هفته طول میکشد تا بیمار بهبود یابد دکتر پرویز زرینبخش رئیس مرکز تحقیقات اپتیک و لنز ایران به دنبال شیوع نوعی بیماری ویروسی خطرناک چشمی در تهران و شهرستانها هشدار داد و گفت از آنجا که مراق-
گوناگون
پربازدیدترینها