واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
میانگین وسعت شهرک های صنعتی مازندران 50 هکتار است ساری-ایرنا- مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی مازندران میانگین وسعت شهرک های صنعتی استان را 50 هکتار اعلام کرد و گفت : این در حالی است که در استان های همجوار وسعت یک شهرک صنعتی به دو هزار هکتار می رسد.
ˈ سید مصطفی موسوی ˈ روز دوشنبه در جلسه مجمع نخبگان شهرستان سوادکوه شمالی
افزود : هم اکنون 39 شهرک و ناحیه صنعتی در مازندران وجود دارد که مجموع وسعت آنها یک هزار و 913 هکتار است.
وی کمبود و ارزشمند بودن زمین در مازندران را علت وسعت کم شهرک های صنعتی دانست و هشدار داد : سرمایه گذارانی که در گذشته از شرکت شهرک های صنعتی زمین تحویل گرفتند ولی به هر دلیل تاکنون نسبت به اجرای طرح اقدام نکردند ، قراردادشان فسخ و زمین پس گرفته می شود.
موسوی گفت : برای سرعت بخشی به فسخ قراردادهای راکد و پس گرفتن زمین های بلااستفاده در شهرک های صنعتی، با هماهنگی مدیرکل دادگستری مازندران شعب مخصوص در هر شهرستان کار رسیدگی به این پرونده ها را بر عهده دارند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران افزود : توسعه شهرک های صنعتی مزیت دار در دستور کار این شرکت است و با توجه به استفاده بهینه از زمین و هزینه بالای ایجاد شهرک های صنعتی جدید در استان ، می توان بخشی از دغدغه های سرمایه گذاران را برطرف کرد.
وی مهم ترین رسالت شرکت شهرک های صنعتی را ایجاد زیرساخت های مناسب برای جذب سرمایه گذاران و استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی دانست و ادامه داد : در همین راستا پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی بشل سوادکوه با هزینه 45 میلیارد ریالی و پروژه ساخت ایستگاه آتش نشانی و آسفالت این شهرک به رغم محدودیت منابع مالی در دستورکار قرار دارد.
موسوی گفت : در سفر رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران به استان مازندران و در بازدید از شهرک صنعتی بشل سوادکوه هفت میلیارد ریال برای تصفیـه خانه فاضلاب و سه میلیارد و 600 میلیون ریال نیز برای خرید ماشین آتش نشانی تأمین اعتبار شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران اظهار داشت : اشتغال بومی در واحدهای تولیدی شهرک ها و نواحی صنعتی انجام می شود و به صنعتگران و مدیران واحدهای تولیدی نیز تاکید شده است که باید تامین نیروی انسانی از افراد بیکار منطقه صورت گیرد که با توجه به هزینه بالای ایاب و ذهاب و جا به جایی نیرو برای سرمایه گذاران ، تأمین نیرو در منطقه راحت تر است که شاهد اشتغال پایدار و ایجاد فضای کار برای جوانان و جوینگان کار شهرستان خواهیم بود .
وی با بیان اینکه عمده ترین مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی استان بحث سرمایه در گردش است ،تاکید کرد : این مشکل باید با حمایت بانک ها و مسوولان استانی برطرف شود که در این صورت علاوه بر تولید ، در اشتغال نیز مؤثر است.ک/1
2585/1654
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
23/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]