تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816940605




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بی اعتمادی نسبت به اینترنت در تجارت


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: اینترنت، تحولات عظیمی را در توسعه تکنولوژی به وجود آورده است در این میان، اقتصاد نیز به عنوان یکی از جدی ترین بهره برداران اینترنت و فناوری های نوین خود را مطرح کرده است.




بی اعتمادی نسبت به اینترنت در تجارت


 


 

اینترنت، تحولات عظیمی را در توسعه تکنولوژی به وجود آورده است در این میان، اقتصاد نیز به عنوان یکی از جدی ترین بهره برداران اینترنت و فناوری های نوین خود را مطرح کرده است.
به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، تاریخ دنیای مدرن به واسطه ظهور و بروز تحولات جدید دستخوش تغییر و دگرگونی شده است. همان طور که ماشین بخار در زمان خود، تحولی در دنیای صنعت و به دنبال آن اقتصاد به وجود آورد؛ ظهور اینترنت نیز تغییرات بزرگی را با خود به دنبال داشت. بیل گیتس در یکی از کتاب های خود از اینترنت با اصطلاح "جاده ای به سوی آینده" یاد می کند.

 ورود اینترنت به اقتصاد با نام "تجارت الکترونیک"
تجارت الکترونیک به آن دسته از خرید و فروش کالا یا خدماتی اطلاق می شود که خریدار، کالا یا خدمت مورد نظر خود را از طریق اینترنت و سایت های تجارت الکترونیک انتخاب و از همین طریق نیز آن را خریداری می کند. تجارت الکترونیک که در ابتدای این قرن همچنان در حاشیه قرار داشت، در سال های اخیر مسیر توسعه و گسترش را در پیش گرفته است.
اگرچه سهم خرید کالا یا خدماتی که از طریق تجارت الکترونیک عرضه می شوند، نسبت به کل هزینه های مصرفی هنوز اندک است اما نفوذ تجارت الکترونیک در خرید و فروش برخی کالاها یا خدمات (کالاها، اقلام فرهنگی، خدمات مسافرتی و سایر موراد) بسیار مهم تر ارزیابی می شود.

آماری از نفوذ اینترنت در تجارت و اقتصاد
در سال ۲۰۰۹، سی و هفت درصد از اروپایی های شانزده تا هفتاد و چهار ساله، خرید یا سفارش اینترنتی داشته اند. آمارها حاکی از ورود اینترنت به تجارت و اقتصاد را نشان می دهند به طوری که تنها در یک سال، پنج درصد و طی پنج سال یعنی از ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹، هفده درصد افزایش را ثبت کرده اند. در سال های آینده، توسعه تجارت الکترونیک به تدریج سریع تر نیز پیش خواهد رفت.

 آمار باورنکردنی از معاملات آنلاین
در سال ۲۰۲۰، آمار معاملات آنلاین از مرز صد و ده میلیارد یورو عبور می کند. به طور طبیعی، این محاسبات بسیار شکننده و آسیب پذیر هستند اما تا حد قابل توجهی ریتم توسعه بخش بازار را طی ده سال آینده تعیین می کنند.

اینترنت، مرزهای تجارت را محو می کند
تجارت الکترونیک دیگر به مرزهای جغرافیایی محدود نمی شوند. با استفاده از خدمات الکترونیک حتی شرکت های کوچک نیز می توانند به بازارهای جهانی دسترسی یابند و خدمات یا کالاهای خود را بفروشند یا مواد مورد نیازشان را خریداری کنند. از سوی دیگر با استفاده از این امکان، محدودیت زمانی نیز از میان می رود زیرا ارائه خدمات اینترنتی در تمام روزهای هفته و به صورت بیست و چهار ساعته امکان پذیر است.

یکی از مهم ترین معایب تجارت الکترونیک این است که هنوز اینترنت به زندگی شخصی بسیاری از افراد راه پیدا نکرده و علت این امر نیز می تواند نداشتن آگاهی یا بی اعتمادی نسبت به فناوری های روز باشد. عدم اعتماد به اعتبار معاملات تجاری در اینترنت را می توان به عنوان چالشی بزرگ مطرح کرد.

عده ای از مردم نیز نمی خواهند اطلاعات شخصی و خصوصی خود را برای سوال های امنیتی که در سایت های اینترنتی پرسیده می شود، افشا کنند. بارها دیده شده حتی آنهایی که از سطوح اجتماعی بالایی برخوردار بوده اند نیز پرسش هایی درباره مشروعیت و اعتبار سایت های تجارت الکترونیک پرسیده اند که پرسش ها نشانه ای از بی اعتمادی آنها به دنیای تجارت الکترونیک را برملا می سازد.

مرجع : خبرگزاری مهر

تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن