تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827615773




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابتکار در یک نگاه


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

ابتکار در یک نگاه تهران- ایرنا- روزنامه ی ابتکار روز دوشنبه عنوان های «تعریف تازه از حزب سیاسی» و «روز داغ رایزنی» را برای صفحه ی نخست برگزید.


این روزنامه موضوع تعریف تازه از حزب سیاسی را به تیتر یک اختصاص داد و نوشت: 33 سال بعد از تصویب قانون فعالیت احزاب، جمعیت ها و انجمن های سیاسی در 7 شهریور 60 که البته شمولش به فعالیت های صنفی و انجمنهای اسلامی یا اقلیتهای دینی هم رسید، نمایندگان مجلس نهم طرح نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی را بازبینی کرده تا جایگزین آن کنند. طرحی که کمیسیون شوراهای مجلس از ابتدای مجلس نهم آن را کلید زد و کلیاتش در نشست 18 تیرماه به تصویب رسید. این طرح متشکل از سه فصل و 22 ماده است، سه فصل آن شامل تعاریف، تاسیس احزاب و حقوق ها و مسوولیت ها است. در هیاهوی توجه افکار عمومی به جام جهانی یکی از طرح های مهم سیاسی در فضایی آرام در کشور، تصویبش آغاز شده است تا همچون طرح های دیگر انتخاباتی گرفتار تصویب در زمان انتخابات نشود. علی لاریجانی رییس مجلس در عین حال اظهارداشت: نباید شرایط را برای تشکیل احزاب سخت کرد، هرچند این شرط از جمله شرایط هیات موسس است و به معنای عدم ورود در احزاب نیست. در نهایت ماده 4 با 160 رای موافق، 10 رای مخالف و 12 رای ممتنع از مجموع 221 نماینده حاضر در صحن علنی مجلس تصویب کردند.
روزنامه ی ابتکار با انعکاس عنوان روز داغ رایزنی، نوشت: دیروز وزرای خارجی کشورهای غربی وارد وین شدند و روز شلوغی را سپری کردند. رایزنی های دوجانبه برای رسیدن به یک توافق بر سر مسائل اختلافی پیش آمده نقطه کانونی حضور وزرای خارجه در وین بود. با این حال دیروز وزیران خارجه ایران، انگلیس، فرانسه و آلمان در حضور کاترین اشتون در وین با یکدیگر دیدار کردند. هتل ماریوت محل اسکان وزرای خارجی و هتل کوبورگ محل مذاکرات هسته ای. مسافت بین این دو هتل حالا محل تجمع خبرنگاران و نیروهای امنیتی شده است. دیروز جان کری در جمع خبرنگاران منتظر حضور یافت و گفت: آمده ایم تا ببینیم پیشرفت کار در مذاکرات چگونه بوده است و در کدام نقطه ایستاده ایم. اما در حالی که دیپلمات ها ورود وزیران خارجه به وین را به منزله مرحله حساس مذاکرات تلقی می کنند؛ روز گذشته محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه با تاکید بر اینکه اعتماد یک خیابان دو طرفه است و برای رسیدن به توافق، نگرانی تمامی طرفین باید در نظر گرفته شود، گفت: ما می توانیم تا یکشنبه آینده تاریخ ساز شویم.
اقلیت محدودی برای ناکامی دولت تلاش می کنند، تیتر دیگر این روزنامه است. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به حمایت های رهبر انقلاب از دولت و تیم دیپلماسی کشور، گفت: یک اقلیت محدود که اتفاقاً خود را ولایتمدار می دانند، برای ناکامی دولت تلاش می کنند و صراحتاً از آرزوهای خویش برای شکست مذاکرات هسته ای می گویند. آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر دیروز در دیدار جمعی از فرهیختگان، یادگاران دفاع مقدس و فعالان سیاسی و اجتماعی استان البرز، با اشاره به سابقه مردم ایران در تمدن بشریت،افزود: وقتی این تمدن با فرهنگ اسلامی، مخصوصاً عصاره آن، یعنی مکتب اهل بیت(ع)، تلفیق شد، سرمشق مردم این سرزمین برای راست گفتاری و صداقت رفتاری شد. آیت الله هاشمی رفسنجانی با تشریح شرایط تبلیغات کشور در سه ماهه اول سال 1392 و با اشاره به حضور معنادار مردم در انتخابات 24 خرداد ریاست جمهوری، اظهارداشت که مردم ثابت کرده اند با اظهارات انحصاری قانع نمی شوند و نظر خود را نجیبانه در انتخابات می گویند.
روزنامه ی ابتکار با بررسی عنوان آمریکا و انگلیس رسماً از کشتن کودکان غزه حمایت می کنند، نوشت: در شب ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام، جمعی از اهالی فرهنگ، اساتید شعر و ادب فارسی، شاعران جوان و پیشکسوت کشور، و تعدادی از شاعران پارسی گو از کشورهای تاجیکستان، هندوستان، افغانستان و پاکستان با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند. حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب در ادامه با یادآوری واقعیت های تلخ دنیای امروز نظیر دست اندازی قدرتها به «استقلال، ثروت، دین، معنویت، ناموس و اخلاق ملت ها» و دگرگون کردن حقایق با سلطه تبلیغاتی، به حوادث دردناک غزه اشاره و خاطرنشان کردند که گاهی برای کشته شدن یک حیوان در گوشه ای از دنیا، چنان جنجال تبلیغاتی به راه می اندازند، اما تهاجم اخیر به غزه و کشته شدن بیش از 100 تن که اغلب آنان نیز کودکان معصوم و مظلوم هستند، نه تنها برایشان اهمیتی ندارد بلکه امریکا و انگیس رسماً از این حملات حمایت می کنند. واقعیت امروز دنیا، حمایت بی واهمه سلطه گران از هر بدی و پلشتی و فساد و نجاستی است که در خدمت منافعشان باشد و در مقابل، با هر پاکی و قداستی است که با منافعشان سازگاری نداشته باشد، بطور وحشیانه برخورد و معارضه می کنند.
این روزنامه با بازتاب موضوع استیضاح با نان اضافه! نوشت: این روزها استیضاح رضا فرجی دانا وزیر علوم در حال تبدیل شدن به یکی از جنجالی ترین موضوعات مجلس نهم است! استیضاحی که بیشتر از متن، حواشی دارد و شبیه ساندویچی شده است که دور و برش را با نان های اضافه بسیاری حجیم کرده باشند، با این وصف می توان ساندویچ استیضاح را ساندویچی با کمترین محتویات و همراه با نان های اضافه بسیار توصیف کرد. اعضای جبهه پایداری که روشن کنندگان اصلی موتور استیضاح هستند، با اصرار به برگزاری جلسه استیضاح خواستار تسریع انجام آن هستند و بسیاری از نمایندگان مجلس از جمله رییس قوه مقننه سعی دارند تا از انجام این استیضاح پیشگیری کنند. موافقان عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را محور اصلی موضوع استیضاح می دانند و مخالفان این پرسش را مطرح می کنند که در فاصله زمانی هشت ماهه نمی توان به درستی درباره عملکرد برنامه های بلند مدت وزارتخانه قضاوت کرد. به هر حال به نظر نمی رسد استیضاح وزیر علوم، پرده آخر نمایش پایداری ها باشد، آنها بارها و بارها این نمایش را اجرا خواهد کرد و چنان که پیداست مرغشان یک پا دارد.
**م.ش**2002

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




23/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن