تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867476408




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از احیای «دریاچه ارومیه» چه خبر؟


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: از احیای «دریاچه ارومیه» چه خبر؟
مجری طرح ملی احیای دریاچه ارومیه با اعلام تصویب 1467 میلیاردتومان منابع برای نجات دریاچه ارومیه از نهایی شدن 24 راهکار پس از 6 ماه مطالعه و تحقیق خبر داد و گفت: گزارش هفتگی اقدامات تقدیم رئیس جمهور خواهد شد.


به گزارش آخرین نیوز به نقل از مهر، عیسی کلانتری با بیان اینکه مردم باید از خطرات خشک شدن دریاچه ارومیه کاملا آگاهی یابند گفت: هر دو استان آذربایجان غربی و شرقی، دستگاه های اجرایی توانمند و مردم فهیم و متعهدی دارند و باید پروژه های ملی مرتبط با احیای دریاچه هم به همین دستگاه های محلی تفویض شود؛ چرا که هم انگیزه و هم توانمندی اجرایی لازم را دارا هستند. مجری طرح ملی احیای دریاچه ارومیه اظهارداشت: نباید مردم برای آگاهی از مخاطرات طبیعی، نامحرم تلقی شوند و لازم است مدیران و مسئولان در مسائلی از این قبیل، به صورت شفاف، آگاه‌ سازی و اطلاع رسانی کنند. وی با ارائه گزارشی از روند انجام مطالعات و تهیه و تدوین راهکارهای نجات دریاچه ارومیه بیان داشت: پس از 6 ماه مطالعات و تحقیقات شبانه روزی و همکاری و مشارکت مراکز دانشگاهی و همچنین همت و همراهی مردم، خوشبختانه طرح جامع نجات دریاچه ارومیه در قالب 24 راهکار اجرایی و مطالعاتی، روز هشتم تیرماه در جلسه هیئت دولت به ریاست رئیس جمهور مورد تصویب قرار گرفت. دبیر و مجری طرح ملی احیای دریاچه ارومیه در این جلسه که در سالن آمفی تئاتر شماره یک استانداری برگزار شد افزود: پس از تصویب طرح جامع احیای دریاچه ارومیه در هیئت دولت، با نظر مساعد ریاست محترم جمهوری، کلیات بودجه پیشنهادی برای اجرای راهکارهای احیای دریاچه در سال جاری نیز مورد موافقت معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری قرار گرفته که امیدواریم هرچه سریع تر این منابع برای آغاز عملیات اجرایی در اختیار دستگاه های اجرایی ذیربط قرار گیرد. کلانتری خاطرنشان کرد: بودجه پیش بینی شده برای احیای دریاچه در سال جاری، یکهزار و 467 میلیارد تومان است و لازم است دستگاه های اجرایی به صورت جدی پیگیر تخصیص این منابع باشند و ما نیز در ستاد ملی نجات دریاچه ارومیه موظفیم در هر شرایطی بودجه احیای دریاچه را تامین کرده و به پایش انجام وظایف از سوی دستگاه های اجرایی بپردازیم. وی در بخش دیگری از سخنان خود در تشریح اهداف شکل‌ گیری شورای استانی فرهنگی اجتماعی احیای دریاچه ارومیه گفت: این شورا به پیشنهاد استانداران دو استان آذربایجان غربی و شرقی به منظور بررسی مسائل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و سایر مسائل مرتبط با بحران دریاچه ارومیه شکل گرفت تا آموزش ها و اطلاع رسانی های لازم برای مردم منطقه از طریق این شورا انجام پذیرد. مجری طرح ملی نجات دریاچه ارومیه تاکید کرد: همچنین عملکرد دستگاه های اجرایی و دولتی استان در خصوص اجرای راهکارها و پروژه‌های نجات دریاچه ارومیه در استان ها توسط این شورا، مورد نظارت قرار می‌گیرند که گزارش این شورا نیز به صورت هفتگی تقدیم ریاست محترم جمهور خواهد شد. کلانتری گفت: امید می رود با اهتمام و عزم ملی تمام دستگاه ها و آحاد مردم، دریاچه ارومیه در سال 1402 به وسعت چهار هزار و 300 کیلومتر و حجم 15 میلیارد مترمکعب برسد.



یکشنبه, 22 تیر 1393 ساعت 21:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن