تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن از اندك خدا خشنود مى شود و بسيارش او را ناراحت نمى كند و منافق از اندك خدا نا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844544013




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چاه آب از چاه نفت براي استان کرمان مهم تر است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۲ تير ۱۳۹۳ (۱۸:۱۹ب.ظ)
استاندار کرمان در شهرستان زرند: چاه آب از چاه نفت براي استان کرمان مهم تر است رزم حسيني گفت: مثلث توسعه دو هدف مهم شامل رفع موانع و مشکلات واحدهاي توليدي و سرمايه گذاراني که مي خواهند در استان سرمايه گذاري کنند و هم چنين رفع قوانين مزاحم توسعه در استان را دنبال مي کند.
به گزارش خبرگزاري موج، رزم حسيني استاندار کرمان اظهار داشت: در رابطه با قوانين مزاحم توسعه طي چند ماه گذشته کتابچه ي قوانين مزاحم توسعه را با هم کاري 54 دستگاه اجرايي تهيه و به دولت و مجلس ارائه کرديم که اين کار براي اولين بار در کشور توسط استان کرمان انجام شد و مورد استقبال هيئت دولت و نمايندگان مجلس قرار گرفت.
استاندار کرمان افزود: اگر بخواهيم کشور توسعه ي يافته اي داشته باشيم و ثروت خلق کنيم، رفع قوانين مزاحم توسعه توسط مجلس و دولت الزامي است.
وي با بيان اين که در جلسه ي اول مثلث توسعه در شهرستان زرند، مشکلات واحدهاي صنعتي از جمله واگن سازي اين شهرستان حل شد و سرمايه گذار خصوصي با 4 ميليارد تومان سرمايه گذاري را براي حل مشکلات اين واحد واگن سازي جذب کرديم، افزود: اين واحد در حال حاضر فعال است و مشکل ترخيص واگن هاي توليد شده توسط آن نيز در بندرعباس،حل شده است.
استاندار کرمان، با بيان اين که براي حل مشکلات بخش خصوصي در استان تا حد توان و اختياراتي که داريم تلاش مي کنيم، اظهار داشت: در شهرستان زرند ايده ي اولين منطقه ي ويژه اقتصادي ريلي کشور را مطرح کرديم و مذاکرات لازم با دبير مناطق آزاد کشور انجام شد و روند اداري آن در حال اجرا است و سرمايه گذار اين طرح نيز انتخاب مي شود.
رزم حسيني در ادامه با بيان اين که انجام وظايف دولتي از سوي استاندار به تنهايي مشکل مردم را حل نمي کند و استاندار بايد از ثروت هاي مردمي براي توسعه ي استان استفاده کند و پيشرفت استان را رقم بزند، اظهار داشت: در راستاي تحقق اين هدف، 42 هزار ميليارد تومان موافقت نامه با بخش غير دولتي طي شش ماه گذشته در استان امضا شده است که در صورت تحقق 10 درصد آن، مبلغي معادل 10 سال بودجه ي عمراني، ملي و استاني، در استان کرمان سرمايه گذاري مي شود.
وي به وجود بحران آب در استان اشاره کرد و گفت: استان کرمان بيش از 20 سال خشک سالي داشته است و با وجود 11 هزار حلقه چاه غيرمجاز در استان وضعيت بحراني در زمينه ي آب داريم که استفاده ي بي رويه و هدر رفت آب در بخش کشاورزي استان، به اين بحران دامن زده است.
رزم حسيني ادامه داد: 2/6 ميليارد مترمکعب آب در استان کرمان در سال استفاده مي شود که 95 درصد از اين ميزان، مربوط به بخش کشاورزي است و تنها 270 ميليون مترمکعب آب در بخش شرب مصرف مي شود، بنابراين کشاورزان بايد با تجهيز اراضي خود به آبياري نوين و عدم افزايش سطح زير کشت خود، در مصرف آب صرفه جويي کنند که در صورت 10 درصد صرف جويي توسط کشاورزان در سال، 600 ميليون مترمکعب آب معادل سه برابر مصرف شرب استان تامين مي شود.
وي افزود: چاه آب از چاه نفت براي استان مهم تر است، بنابراين ظرف 20 روز آينده طرح کنترل مديريت استفاده از آب را در استان اجرا و پليس و ناظران آب را فعال مي کنيم.
استاندار کرمان با تاکيد بر اين که کشاورزان بايد در اجراي اين طرح هم کاري لازم را داشته باشند، اظهار داشت: کشاورزان بايد بخشي از درآمد خود را صرف اجراي آبياري نوين نمايند، ضمن اين که کشاورزان با توجه به مسئوليت اجتماعي که دارند، نبايد درآمد خود را از استان خارج کنند، بلکه براي توسعه و پيشرفت استان بايد درآمدها را در استان صرف کرد.
رزم حسيني به انتقال آب به صورت حوزه به حوزه به استان اشاره کرد و گفت: موافقت نامه ي انتقال 180 ميليون مترمکعب آب از بهشت آباد چهارمحال بختياري بين استان هاي کرمان، يزد و چهارمحال بختياري امضا شده است و انتقال اين آب طي 5 سال آينده انجام مي شود.
وي ادامه داد: انتقال آب از خليج فارس و درياي عمان براي مصارف صنعتي استان نيز از ديگر طرح هايي است که در حال پيگيري است.
استاندارکرمان خاطرنشان کرد: اجراي طرح هاي ياد شده، زمان براست، بنابراين تنها راه حل نجات استان از بحران آب، همان صرفه جويي در بخش کشاورزي است.
رزم حسيني خطاب به مسئولين شهرستان زرند، گفت: اگر مي خواهيد راه توسعه ي شهرستان زرند را پيدا کنيد، به بخش خصوصي اهميت دهيد زيرا اقتصاد مقاومتي يک اقتصاد دولتي نيست بلکه اقتصادي مردمي است.
وي با اشاره به اين که جلسات مثلث توسعه به منظور هم افزايي دستگاه هاي اجرايي براي حل مشکلات شهرستان ها در مسير توسعه برگزار مي شود، اظهار داشت: شعار "ولايت و توسعه" مي تواند يک شعار ملي و اعتقادي باشد و معتقدم در حوزه ي سياست نيز بايد در چهارچوب ولايت و توسعه حرکت کرد و هر جناح سياسي که در چهارچوب نظام و ولايت حرکت مي کند اين امر را قبول دارد.
وي فعال بودن ائمه جمعه در استان را قابل تقدير دانست و افزود: مردم نيازمند کار و توليد ثروت و پيشرفت استان هستند، بنابراين ائمه جمعه، سرمايه گذاران و کارآفرينان را براي استفاده از ظرفيت هاي استان تشويق کنند.
فرماندار زرند، نيز در اين جلسه به مشکلات شهرستان زرند در بخش هاي کشاورزي، معادن زغال سنگ (امنيت و تجهيزات)، مشکل کم آبي، عدم هم کاري بانک ها در پرداخت تسهيلات روستايي و اشتغال زايي اشاره کرد و خواستار اختصاص اعتبار به ترميم سالن ايستگاه راه آهن زرند شد.
خنجري به اقدامات انجام شده در اين شهرستان از جمله راه اندازي کارخانه ي بازيافت زباله توسط شهرداري زرند اشاره کرد و گفت: منطقه ي ويژه ي ريلي کشور، طرح بسيار خوبي از سوي استاندار بود که در حال پيگيري است و از استاندار به خاطر در نظر گرفتن اين طرح براي شهرستان زرند تشکر مي کنيم.
مدير جهاد کشاورزي شهرستان زرند، نيز در اين جلسه با بيان اين که يکي از تنگناهاي توسعه در اين شهرستان،مشکل آب است، افزود: در شهرستان زرند 85 ميليون مترمکعب در سال بيلان منفي آب داريم که براي حل اين مشکل، دو راه کار وجود دارد که اولين آن هم کاري کشاورزان و صرفه جويي توسط آن ها و راه کار ديگر خاموشي موتورپمپ هاي کشاورزي در ايامي از سال است که باغات پسته نياز به آبياري ندارند (اوايل پاييز تا اسفندماه).
وي با اشاره به اين که در زمينه ي آبياري تحت فشار، حدود 2000 هکتار از اراضي کشاورزي شهرستان، آماده ي اجراي اين طرح هستند و در مرحله ي معرفي به بانک متوقف شده اند، اظهار داشت: اگر اعتبار لازم از سوي بانک تامين شود و خاموشي موتورپمپ ها و تغيير الگوي کشت را داشته باشيم، بيلان منفي آب، جبران مي شود.
وي کاشت محصولاتي که به آب کمتري نياز دارند مانند زعفران و زرشک را در شهرستان توصيه کرد و گفت: کاشت ارقامي از پسته که به آب کمتري نياز دارند مانند پسته ي کوهستاني نيز توصيه مي شود.
مدير اداره جهاد کشاورزي شهرستان زرند، با بيان اين که 700 ميليون تومان اعتبار براي اجراي مجتمع گلخانه اي شماره دو شهرستان زرند نياز است،گفت: با توجه به معادني که در زرند وجود دارد؛ قابليت توليد کودهاي عالي غني شده و شيميايي در زرند وجود دارد، ضمن اين که اين کار بايد با تشکيل شرکت تعاوني انجام شود و ما آمادگي لازم در اين زمينه را داريم.
وي خاطرنشان کرد: در زمينه ي توسعه ي دام پروري در شهرستان نيز در واحد دام پروري احمد آباد به 200 ميليون تومان اعتبار نياز است، ضمن اين که سه کيلومتر شبکه ي برق بايد در مجتمع دام پروري ده ايرج اجرا شود.
مدير اداره جهاد کشاورزي شهرستان زرند، يکي از مشکلات سرمايه گذاري در شهرستان را عدم تخصيص تسهيلات صندوق توسعه ي ملي به طرح هاي زير 300 ميليون تومان، دانست و گفت: تسهيلات اين صندوق به طرح هاي با کف اعتبار 300 ميليون تومان اختصاص مي يابد در حالي که خيلي از طرح ها با کمتر از 100 ميليون تومان اجرا مي شود.
امام جمعه ي شهرستان زرند نيز در اين جلسه با اشاره به اين که حضرت علي (ع) در مدتي که از حکومت دور بودند، اقتصاد مقاومتي را عملا انجام دادند، گفت: زيربناي اقتصاد مقاومتي، کشاورزي و پس از آن صنعت است.
حجت الاسلام کرمي پور، به رويکرد استاندارکرمان مبني بر اقتصاد مقاومتي و تقويت بخش خصوصي اشاره کرد و گفت: بايد بخش خصوصي تقويت شود.
وي تاکيد کرد: نبايد هميشه جانب داري از کارفرما را داشته باشيم و نيروي کار را فراموش کنيم، نگاه ابزاري به نيروي انساني غلط است.
حجت الاسلام کرمي پور افزود: در اقتصاد مقاومتي يکي از اصول، تقويت ارزش ها در همه زمينه هاست، که در اين راستا خوب عمل نکرده ايم.
امام جمعه ي شهرستان زرند خاطرنشان کرد: کارآفرين ها در سطح شهرستان تقويت شوند تا شاهد رشد کار آفريني در شهرستان زرند باشيم، ضمن اين که نبايد تنها مشکلات را مطرح کرد بلکه بايد راه کار براي آن ها معرفي نمود.
گفتني است در اين جلسه سرمايه گذاران بخش خصوصي به بيان مشکلات خود در زمينه هاي صنعت، معدن و کشاورزي و هم چنين درخواست هايي که دارند، پرداختند.
عدم افزايش قيمت محصولاتي از جمله آجر و نبود بازار فروش خوب، مشکل دريافت حواله سوخت گازوئيل براي کشاورزان، مشکلات تهيه کود و سم کشاورزي،مشکل تامين بيمه کارگران در بخش کشاورزي، درخواست احداث کارخانه ي سموم دفع آفات کشاورزي با کمک خود کشاورزان،اخذ ماليات بر ارزش افزوده در خريد و فروش زغال سنگ، درخواست جلسه اختصاصي با استاندار از سوي صنعت گران و هم چنين نمايندگان معادن زغال سنگ بخش خصوصي، فعال نبودن واحدهاي بتني در بعضي ماه هاي سال در شهرک صنعتي زرند و عدم خودگردان بودن اين شهرک، مشکل آب شهرک صنعتي زرند و تکميل نشدن فاضلاب اين مجموعه، استخدام 89 روزه ي کارگران در کارخانه هاي شش گانه ي فولاد زرند و عدم برخورداري آن ها از خدمات بيمه، استفاده نکردن از ظرفيت هاي شرکت "نداي معلولين" زرند و جريمه ي بيمه ي تعاوني مسکن فرهنگيان شهرستان زرند پس از تحويل واحدهاي مسکوني توسط اين تعاوني و هم چنين کمبود اعتباربراي راه اندازي فاز دوم نمايندگي ايران خودرو در اين شهرستان از مشکلات و درخواست هايي بود که در اين جلسه مطرح شد و استاندار کرمان به بررسي اين مشکلات و درخواست ها پرداخت و گفت: مبارزه با رکود اقتصادي و حمايت از توليد در دستور کار دولت است و به زودي طرح حمايت از توليد براي اجرا، ابلاغ مي شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن