واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۲ تير ۱۳۹۳ (۱۵:۱ب.ظ)
در دولت يازدهم تحقق يافت: اختصاص 1550 ميليارد تومان تسهيلات براي توسعه مکانيزاسيون کشاورزي جزييات کليه ماشينها، ادوات و تجهيزات کشاورزي مورد تأييد و استاندارد اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي وزارت کشاورزي، رئيس مرکز توسعه مکانيزاسيون وزارت جهادکشاورزي با اعلام اين که در سايه دولت تدبير و اميد، مکانيزاسيون کشاورزي کشور دوران طلايي در برنامهريزي و سرمايهگذاري هدفمند و شفاف را ميگذراند، گفت: پيرو جذب موفق و هدفمند خط اعتباري سال گذشته که زمينه هاي سرمايهگذاري مناسبي را در حوزه مکانيزاسيون کشاورزي فراهم کرد، براي دومين سال پياپي خط اعتباري هشتهزار ميليارد ريالي از سوي ادارهکل اعتبارات و سرمايهگذاري بانک کشاورزي به کليه شعب ابلاغ شد.
کامبيز عباسي افزود: اين ابلاغيه در 15 تير ماه سال جاري صادر شد که نويدبخش دوران طلايي سرمايهگذاري در بخش مکانيزاسيون کشاورزي است که در نوع خود طي 50 سال گذشته بيسابقه بوده و ظرف کمتر از يک سال و در قالب خط اعتباري سال 92 و خط اعتباري سال جاري، پتانسيل و تخصيص يک هزار و 550 ميليارد توماني تسهيلات در بخش کشاورزي جهت تحقق اهداف مکانيزاسيون ايجاد شده است.
وي خاطرنشان کرد: خوشبختانه با توجه به تدوين طرح جامع 12 ساله مکانيزاسيون کشاورزي و ابلاغ برنامه مکانيزاسيون در کشت پاييزه سال جاري نقشه راه بهصورت شفاف و مشخص آماده بوده و هدفمندي اين سرمايهگذاري به نحو بسيار مطلوبي قابل حصول است.
عباسي ادامه داد: عملکرد جذب هدفمند اعتبارات هر سه ماه يکبار در ستاد مکانيزاسيون کشاورزي کشور بررسي و مديريت در جابهجاييها صورت ميگيرد که در اين راستا کليه ماشينها، ادوات و تجهيزات کشاورزي مورد تأييد و استاندارد بهصورت کاملاً شفاف و مشخص با جزئيات کامل بر روي سايت مرکز توسعه مکانيزاسيون کشاورزي www.agmdc.ir قرار گرفته و متقاضيان بانک عامل و سازمانهاي جهادکشاورزي ميتوانند ضمن هماهنگي کامل، نسبت به عملياتي کردن اعتبارات مذکور در عرصههاي مختلف زراعت، باغباني، دام و شيلات اقدام کنند.
رئيس توسعه مکانيزاسيون جهادکشاورزي درباره افزايش قيمت خودرو و تأثير آن بر قيمت ادوات مکانيزه کشاورزي نيز تصريح کرد: سياست و توقع وزارت جهادکشاورزي از حوزه صنعت ماشينهاي کشاورزي آن است که با توجه به اينکه تسهيلات جامعي براي رونق مزارع و همچنين رونق حوزه صنعت ماشينهاي کشاورزي ايجاد شده، نسبت به پاسخگويي به موقع کشاورزان در تأمين نيازهاي ماشيني آنها با قيمت مناسب اقدام کنند.
عباسي اظهار اميدواري کرد که اين صنعت نسبت به سودهاي معتدلانه پايدار به جاي سودهاي مقطعي بالا، توجه کند.وي يادآور شد: وزارت جهادکشاورزي سياست تثبيت قيمتها را در پيش دارد و با افزايش قيمتها بهصورت غيرمعقول مخالف است.
عباسي تأکيد کرد: در حوزه تراکتورهاي توليد داخل، حدود 12 درصد افزايش قيمت مشاهده ميشود که جا دارد اين رقم به محدوده کمتر از هشت درصد بازگردانده شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]