واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عرب باغی: محدودیت تردد خودرو با پلاک منطقه ازاد ارس برداشته می شود تبریز - ایرنا - مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: محدودیت تردد خودروهای سواری با پلاک این منطقه در سطح آذربایجان شرقی به زودی برطرف می شود.

محسن خادم عرب باغی روز یکشنبه در آیین معارفه مدیر پایانه مرزی جلفا افزود: خودروها با پلاک این منطقه در محور جلفا - تبریز و بالعکس و در داخل محدوده این سازمان مجوز تردد دارند که با اقدامات به عمل آمده این مشکل برطرف می شود.
وی اظهار کرد: با رایزنی هایی که با تجار و واردکنندگان خودرو به ارس صورت گرفته واردات خودرو با قیمت مناسب که اقشار کم درآمد نیز قدرت خرید آن را داشته باشند نهایی شده و به زودی اجرایی می شود.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: تصمیم اخیر کاملا همسو با تولید ملی بوده و به هیچ وجه تهدیدی برای صنعت خودرو کشور نیست.
عرب باغی خاطرنشان کرد: روان سازی واردات خودرو و رفع محدودیت های تردد در جهت حمایت از سرمایه گذاری و رونق منطقه آزاد ارس بوده و استراتژی اقتصادی است.
وی ایجاد تسهیلات برای تجار، بازرگانان و ساکنین ارس را در شتاب گیری رشد و توسعه ارس بسیار حیاتی دانست و آن را از اولویت های سازمان برای نیل به اهداف بیان کرد.
عرب باغی در ادامه لزوم همکاری و تعامل تمام سازمان ها را برای هموار سازی مسیر توسعه و بالندگی منطقه آزاد ارس ضروری دانست و استفاده از فرصت ها را مورد تاکید قرار داد.
وی خاطرنشان کرد: در سایه وحدت و همدلی، منطقه آزاد ارس قابلیت رقابت و حتی پیشی گرفتن از سایر رقبا را پیدا کرده و توانسته است جزو مناطق آزاد پیش رو در بسیاری از زمینه ها باشد.
منطقه آزاد ارس با وسعتی در حدود 52 هزار هکتار در سه زون اجرایی از سال 82 با تصویب مجلس شورای اسلامی فعالیت خود را آغاز کرده است.
هم اکنون بیش از 200 واحد تولید و سرمایه گذاری در امر تولید و صادرات انواع کالا در فاز یک صنعتی این منطقه با قابلیت اشتغالزایی بیش از 4 هزار شغل مستقیم فعالیت می کنند.
آیین معارفه مدیر پایانه مرزی جلفا واقع در منطقه آزاد ارس با حضور مدیرکل پایانه های آذربایجان شرقی، مدیر عامل سازمان منطقه آزاد ارس و برخی مسوولان لشکری و کشوری برگزار شد.
در این آیین حسن داداش زاده به عنوان مدیر جدید پایانه مرزی جلفا منصوب و از تلاش های سید حسن قضاتی قدردانی شد.
پایانه مرزی جلفا در کنار رودخانه ارس در مرز با جمهوری خودمختار نخجوان احداث شده و تردد مسافر و کامیون با استفاده از پل چوبی و پل جدید الاحداث صورت می گیرد.
7222/587
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
22/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]