تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834851651
فارین پالیسی: اوباما باید به جنگ طلبان ضدایرانی در آمریکا و اسراییل بگوید «گم شوید»/ عربستان، دوست بزرگ آمریکا و ایران دشمن سازش ناپذیر آن است
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
فارین پالیسی: اوباما باید به جنگ طلبان ضدایرانی در آمریکا و اسراییل بگوید «گم شوید»/ عربستان، دوست بزرگ آمریکا و ایران دشمن سازش ناپذیر آن است
فارین پالیسی به قلم «جیمز تراوب» با اشاره به نفع تهران - واشنگتن و منطقه از توافق هسته ای نهایی 1+5 با ایران، کاخ سفید را به ایستادگی در برابر جنگ طلبان ضد ایرانی کنگره و اسراییلی فراخواند و نوشت: «گم شوید» باید پاسخ باراک اوباما به این گروه باشد
به گزارش نامه نیوز، این نشریه آمریکایی نوشت: بیستم ژوییه ضرب الاجل تعیین شده برای گفت وگوها درباره برنامه هسته ای ایران است.
دیپلمات ها مهلتی شش ماهه را برای دستیابی به توافقی تعیین کرده اند که براساس آن، ایران از مفاد پیمان منع اشاعه هسته ای تبعیت خواهد کرد.
اگر معجزه ای در اخرین روزهای باقی مانده تا انقضای ضرب الاجل رخ ندهد، مذاکره کنندگان در وین به توافق نهایی دست نخواهند یافت و ناگزیر از تمدید مذاکرات چه بسا برای یک دوره شش ماهه دیگر خواهند شد.
با نزدیک شدن به این زمان، باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا آماج فریادهای خشم آلود کنگره، اسراییل و لابی هوادار آن و همچنین عربستان که تلاش زیادی برای کشاندن آمریکا به مواجهه با ایران به عمل آورده اند، قرار خواهد گرفت.
او باید - البته با رفتاری از سر نزاکت- به آنها بگوید که بروند گم شوند.
فارین پالیسی ادامه داد: پس از سال ها سکون و مباحثه تند، مذاکرات سال گذشته به طور قابل توجهی حرفه ای بود. یک گزارش ˈاتحادیه کنترل سلاحˈ فهرستی را شامل 31 تعهد ایران به موجب ˈطرح مشترک اقدامˈ منتشر کرد که تمامی آنها به جز دو مورد، به اجرا درامده و یا ایران به طور کامل به آنها پایبند است.
موضوع مهم این که ایران با توقف غنی سازی 20 درصدی اورانیوم، کاهش ذخایر اورانیوم با درجه خلوص بالای خود و اجازه انجام بازرسی های منظم از تاسیسات هسته ای توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی، موافقت کرده است.
غرب هم در مقابل، عملکرد خوبی در زمینه اجرای وعده اش مبنی بر کاهش تحریم ها داشته است.
با این همه، شکاف زیادی هنوز بین دو طرف وجود دارد. ایران همچنان تاکید می کند که برای تولید سوخت کافی برای برنامه هسته ای صلح آمیز خود، به تعداد بسیار بیشتری از 19 هزار سانتریفیوژ فعلی خود نیاز دارد.
غرب هم می گوید که نیاز تهران به سانتریفیوژ بسیار کمتر از تعداد فعلی است.
رهبر عالی ایران اخیرا با بیان این که تهران به 190 هزار دستگاه سانتریفیوژ برای برنامه خود نیاز دارد، موجی از بهت و تعجب را حتی در میان دیپلمات های این کشور برانگیخت.
غرب برچیده شدن تاسیسات اراک که پلوتونیوم قابل استفاده برای بمب را تولید می کند و همچنین تاسیسات زیرزمینی غنی سازی در فوردو را درخواست کرده است. ایران قاطعانه با برچیدن هر آنچه برپا کرده است، مخالفت می کند. همین وضعیت است که عملا جای هیچ چشم اندازی را در زمینه دستیابی به توافق نهایی تا هفته آینده باقی نگذاشته است.
اما با وجود ایرانی ها در برخی مواقع در پی راه حل های مصلحت جویانه برآمده اند.
یکی از اعضای تیم مذاکره کننده غربی که هم اکنون در وین به سر می برد، گفت که خلاقیت به واژه ای پرکاربرد در شرایط کنونی بدل شده است.
برای مثال، یک مقام بلندپایه ایرانی اجرای برخی تغییرات را برای کاهش تولید پلوتونیوم در تاسیسات اراک پیشنهاد داده است. ایرانی ها همچنین از پروسه ای دو مرحله ای سخن گفته اند که براساس آن، آنچه را اعمال محدودیت های شاق برای یک دوره معین طولانی -شاید 10 ساله- و مطلوب غرب تلقی می کنند، می پذیرند تا پس از آن بتوانند همچون دیگر امضاکنندگان ان پی تی آزادی عمل داشته باشند.
فارین پالیسی ادامه داد: اوباما چندی قبل به ناگزیر برای جلوگیری از تصویب تحریم های اضافی در کنگره در صورت تمدید مهلت مذاکرات، شخصا دخالت کرد.
حال با توجه به شرایط موجود و در صورت حاصل نشدن توافق نهایی، مخالفان توافق از جمله رابرت منندز رییس کمیته روابط خارجی سنا با بیان این که «ما به تو گفته بودیم»، می توانند دور دیگری از تدابیر تنبیهی را آماده کنند.
حسن روحانی رییس جمهوری و محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران نیز تحت فشار مشابهی از جانب تندروها در داخل قرار می گیرند تا نشان دهند که فریب غرب را نخورده اند.
مقام غربی مذاکره کننده گفت: هر دو طرف متزلزل بودن موقعیت طرف مقابل را درک می کنند. ما گفت و گوهای بسیار شفافی را درباره فشار سیاسی داخلی داشته ایم.
جان کری وزیر خارجه آمریکا برای ارزیابی میزان پیشرفت های حاصل شده در مذاکرات به منظور توجیه تمدید آن راهی وین می شود. هر یک از طرف ها باید بتواند تندروهای داخلی خود را در مورد امکان پذیر بودن موفقیت مطمئن کند و از این طریق، مانع از مانع تراشی انان در این روند شود.
در این میان، شکست هم گزینه ای است که احتمال آن همسنگ احتمال موفقیت است. نیروهای بسیار قدرتمند در ایران به لحاظ ایدئولوژی متعهد به رابطه خصمانه در برابر غرب هستند، برخی از آنها از انزوای اقتصادی کشور منتفع شده اند و در صورت گشایش فضا متضرر می شوند.
از نظر آمریکا و غرب، رخدادهای واقع شده در طول ماه های اخیر اهمیت یک مذاکره بسیار کلیدی را چند برابر کرده است.
ارکان قدرت در خاورمیانه در حال فروپاشی است: افراطی گرایی سنی در حال زدودن مرزها در عراق و سوریه است، فهرست دولت های شکست خورده و یا مورد تهدید در منطقه کشورهای لیبی، یمن، لبنان و افغانستان را نیز در بر گرفته است.
ایران یک کشور انقلابی است که در عین حال، از نظم منطقه ای هم منتفع می شود و در نتیجه، منافع خود را در گرو همپوشانی با منافع غرب در عراق و افغانستان یافته است.
همپیمان اصلی آمریکا در منطقه جز اسراییل، عربستان است و گرچه مانند ایران یک نظام دینی است، اما یک حکومت برخاسته از انقلاب نیست.
همپیمانان آمریکا در خلیج فارس به یاد دارند که عربستان، دوست بزرگ آمریکا و ایران دشمن سازش ناپذیر آن است. با این وجود، عربستانی ها هم با صدور وهابیت، در منطقه آتش به راه انداخته اند.
عربستان در قیاس با ایران جامعه بسیار انفعالی تر و بسته تری دارد. زنان ایران کار می کنند، اما زنان عربستان حتی امکان رانندگی ندارند. فهرست زنان نویسنده، فیلمساز و یا روشنفکر در عربستان بسیار کوتاه است.
فارین پالیسی نوشته است: افزون بر این، وضعیت عربستان در پرتو رشد سریع جمعیت، کاهش بهای نفت و انعطاف ناپذیری شدید اجتماعی و سیاسی آن، در 10 و یا 20 سال آینده احتمالا فقیرتر، متزلزل تر و چه بسا بسیار خطرناک تر از وضعیت فعلی آن باشد.
دستکم می توان سناریوی جایگزینی را تصور کرد که وجهه بسیار بهتری را از ایران در قیاس با آنچه هم اکنون وجود دارد، به نمایش دراورد و در نتیجه هم پیمان بسیار مناسب تری را در قیاس با عربستان برای آمریکا رقم بزند.
به گزارش انتخاب، اکنون اوباما می تواند این هفته با ایستادگی در برابر جنگ طلبان، پیشتاز این روند باشد.
1393/4/22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
فارین پالیسی: اوباما باید به جنگ طلبان ضدایرانی در آمریکا و اسراییل بگوید «گم شوید»
فارین پالیسی اوباما باید به جنگ طلبان ضدایرانی در آمریکا و اسراییل بگوید گم شوید این نشریه آمریکایی نوشت بیستم ژوییه ضرب الاجل تعیین شده برای گفت وگوها درباره برنامه هسته ای ایران است به گزارش نامه نیوز به نقل از ایرنا دیپلمات ها مهلتی شش ماهه را برای دستیابی به توافقی تعیینفارین پالیسی: اوباما باید به جنگ طلبان ضدایرانی در آمریکا و اسراییل بگوید «گم شوید»
فارین پالیسی اوباما باید به جنگ طلبان ضدایرانی در آمریکا و اسراییل بگوید گم شوید فارین پالیسی به قلم جیمز تراوب با اشاره به نفع تهران - واشنگتن و منطقه از توافق هسته ای نهایی 1 5 با ایران کاخ سفید را به ایستادگی در برابر جنگ طلبان ضد ایرانی کنگره و اسراییلی فراخواند و نوشتطبق نظرسنجی دانشگاه کویینیپیاک؛ اوباما؛ بدترین رئیسجمهور آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم
طبق نظرسنجی دانشگاه کویینیپیاک اوباما بدترین رئیسجمهور آمریکا بعد از جنگ جهانی دومبر اساس یک نظرسنجی بیشتر آمریکاییها باراک اوباما را بدترین رئیسجمهور این کشور بعد از جنگ جهانی دوم تلقی میکنند به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مجله تایم بر اساس نظرسنجی جدید دانشگاه کوجنگ طلبان آمریکایی از کنگره خواستند تحریم ها علیه ایران را متوقف نکند
جنگ طلبان آمریکایی از کنگره خواستند تحریم ها علیه ایران را متوقف نکند سیاست > دیپلماسی - ایسنا نوشت جنگطلبان آمریکا هم زمان که به پایان فرصت ششماهه توافق اولیه ژنو نزدیک میشویم در اقدامی خصمانه راهکاری را به کنگره ارایه دادهاند تا موجب حفظ تاوباما بدترین رئیسجمهوری آمریکا از جنگ جهانی دوم
شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۴۵ نتایج نظرسنجی جدیدی نشان میدهد که باراک اوباما با کسب 33 درصد بدترین رئیسجمهوری آمریکا از زمان جنگ جهانی دوم است و جورج بوش پسر با 28 درصد در جایگاه دوم و ریچارد نیکسون با 13 درصد در جایگاه سوم قرار گرفت به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقطرح جنگطلبان آمریکا برای مخالفت با مذاکرات هستهای کشورشان با ایران
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۳ جنگطلبان آمریکا هم زمان که به پایان فرصت ششماهه توافق اولیه ژنو نزدیک میشویم در اقدامی خصمانه راهکاری را به کنگره ارایه دادهاند تا موجب حفظ تحریمها علیه ایران در صورت حصول توافق نهایی این کشور با گروه 1 5 شود به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایساوباما، بدترین رییس جمهوری آمریکا از جنگ جهانی دوم است
نتایج آخرین نظرسنجی در آمریکا اوباما بدترین رییس جمهوری آمریکا از جنگ جهانی دوم است تهران – ایرنا – یک نظرسنجی سراسری در آمریکا که توسط دانشگاه کویینیپیاک Quinnipiac انجام شده است نشان می دهد که شهروندان آمریکایی باراک اوباما رییس جمهوری کنونی را بدترین رییس دولت کشورشان اتفکر جنگ طلبانه حاکم بر جهان تفکری اسراییلی است
تفکر جنگ طلبانه حاکم بر جهان تفکری اسراییلی است شهرکرد-ایرنا- معاون فرهنگی بنیاد مهدویت استان چهارمحال و بختیاری گفت تفکر نادرستی که معتقد است همزمان با ظهور منجی عالم بشریت دنیا پر از جنگ و کشتار می شود ریشه در تفکرات اسراییلی دارد به گزارش ایرنا حجت الاسلام رضا عبدالله زانگاه مشاور ایرانی سابق اوباما به بحران عراق: مالکی باری بر دوش ایران است/ تا وقتی آمریکا بگوید «مالکی بای
نگاه مشاور ایرانی سابق اوباما به بحران عراق مالکی باری بر دوش ایران است تا وقتی آمریکا بگوید مالکی باید برود ایران همکاری نمیکند ولی نصر مشاور سابق اوباما در گفتگو با نیو ریپابلیک گفت ایران خود را مدیون مالکی نمی داند اما آنها رویکرد متفاوتی در قبال این مسئله دارند به گزارشاوباما؛ بدترین رئیسجمهور آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم
اوباما بدترین رئیسجمهور آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم بر اساس یک نظرسنجی بیشتر آمریکاییها باراک اوباما را بدترین رئیسجمهور این کشور بعد از جنگ جهانی دوم تلقی میکنند به گزارش نامه نیوز به نقل از مجله تایم بر اساس نظرسنجی جدید دانشگاه کویینیپیاک بیشتر آمریکاییها باراکآمریکا: تأخیر در تحویل جنگندههای اف 16 ناشی از کوتاهی طرف عراقی است
آمریکا تأخیر در تحویل جنگندههای اف 16 ناشی از کوتاهی طرف عراقی استسخنگوی کاخ سفید امشب تأخیر به وجود آمده در تحویل جنگندههای اف 16 به عراق را ناشی از کوتاه دولت این کشور در فراهم آوردن نیازهای لجستیکی انتقال این هواپیماها دانست به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آسوشی«جنگ غزه» از دریچه رسانه های آمریکایی!
جنگ غزه از دریچه رسانه های آمریکایی رسانه های آمریکایی در پوشش خبری از تهاجم رژیم صهیونیستی به غزه اقدام رژیم اشغالگر را دفاع از خود خوانده اند یکی از شبکه های تلویزیونی آمریکا با نشان دادن تصاویری متاثرکننده از شهروندان جنگ زده فلسطین آنهارا جنگ زدگان اسرائیلی معتلخترین صحنهها پس از حمله ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس + تصاویر
بازخوانی واقعه ددمنشانه آمریکا به مسافران ایرانی تلخترین صحنهها پس از حمله ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس تصاویر دوازده تيرماه يادآور يكی از تلخترين خاطرات مردم ايران و درعين حال يكی از آشكارترين موارد نقض حقوق بشر از سوی دولت آمريكا است به گزارش گدلیل خودداری آمریکا از تحویل دو جنگنده اف 16 به عراق
دلیل خودداری آمریکا از تحویل دو جنگنده اف 16 به عراق رئیس دفتر همکاری امنیتی ارتش آمریکا فاش کرد که دو جنگنده اف 16 که قرار بود بر اساس قرارداد به عراق تحویل داده شود آماده هستند ولی دلایلی برای تأخیر این موضوع وجود دارد به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگارانبه نقل ازنظرسنجی راسموسن: ۵۳ درصد از آمریکاییها از عملکرد اوباما ناراضی هستند
نظرسنجی راسموسن ۵۳ درصد از آمریکاییها از عملکرد اوباما ناراضی هستندطبق نتایج نظرسنجی موسسه راسموسن ۵۳ درصد از مردم آمریکا بر این باورند که باراک اوباما بعنوان رئیسجمهور کشورشان عملکرد خوبی ندارد به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاعرسانی راسموسن نظرسنجی موسسه راسمو-
گوناگون
پربازدیدترینها