محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827106685
فارن پالیسی: اوباما، بخاطر ایران گذشت کن!
واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:
فارن پالیسی: اوباما، بخاطر ایران گذشت کن!
«پرزیدنت اوباما باید به اسرائیل و عربستان «محل نگذارد». او این هفته می تواند با ایستادن در برابر جنگ افروزان، راه را آغاز کند.»
به این مطلب امتیاز دهید
به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، «جیمز تروب» نویسنده و روزنامه نگار نشریه تخصصی "فارن پالیسی" (ForeignPolicy) در مقاله ای با عنوان «گذشت برای تهران» به پرونده هسته ای ایران و نقش آن در آینده منطقه پرداخت و نوشت: «در حالی که تندروها از دو طرف در برابر پیشرفت مذاکرات سنگ می اندازند، پرزیدنت اوباما می تواند در برابر جنگ افروزان که می خواهند توافق اتمی با ایران به شکست بینجامد، بایستد.»
تروب در این مقاله که روز جمعه 13تیرماه در فارن پالیسی منتشر شده، می نویسد: «۲۰ ژوئیه تاریخ انقضای مهلت مذاکرات برای برنامه اتمی ایران است. در تاریخ ۲۰ ژانویه امسال دیپلمات ها به خود شش ماه مهلت دادند تا با ایران بر سر پذیرش مفاد پیمان منع گسترش سلاح اتمی یا "ان.پی.تی" به توافق برسند. اما اگر معجزه ای در آخرین لحظه روی ندهد، این مذاکرات در وین نهایی نخواهد شد و در عوض مذاکره کنندگان باید درمورد تمدید مذاکرات و تعیین تاریخی جدید -شاید شش ماه دیگر- توافق کنند.»
وی می افزاید: «هرچه این ضرب الأجل نزدیکتر می شود، پرزیدنت باراک اوباما بیشتر با زوزه های غضبناک از جانب کنگره، لابی اسرائیل، خود اسرائیل و عربستان سعودی روبرو می شود؛ یعنی همه آنهایی که امریکا را به جنگ با ایران می رانند.»
نویسنده مقاله معتقد است که باراک اوباما باید به اینان «محل نگذارد».
این روزنامه نگار همچنین می نویسد: «پس از سال ها بی عملی و درگیری های رعدآسای لفظی، مذاکرات سال گذشته به طرز قابل توجهی حرفه ای و تخصصی بود. گزارشی از "انجمن کنترل تسلیحات" حکایت از آن دارد که ایران با امضا کردن برنامه عملی مشترک، زیر بار ۳۱ تعهد رفته است که سوای دو مورد، به بقیه آن ها به تمام و کمال عمل کرده است؛ که مهم ترین آن ها یکی آن است که ایران با کاهش میزان غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصد و رقیق کردن ذخیره اورانیوم با غنای بالای خود موافقت کرده و دیگر اینکه به بازرسی های دائمی از تأسیسات اتمی اش توسط آژانس بین المللی انرژی اتمی تن داده است. غرب نیز به نوبه خود به وعده های خود در مورد کاهش تحریم ها عمل کرده است.»
نامبرده ادامه می دهد: «با وجود این، میان دو طرف هنوز فاصله بسیار است. ایران همچنان پا می فشارد که برای تولید سوخت لازم در جهت مصارف صلح آمیز به تعداد بسیار بیشتری از ۱۹ هزار سانتریفیوژ -که هم اکنون در اختیار دارد- نیاز دارد و غرب مصر است که [برای این منظور] به تعداد بسیار کمتری نیاز دارد. [آیت الله] علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی هم این هفته با گفتن اینکه ایران برای برنامه هایش به ۱۹۰ هزار سانتریفیوژ نیاز دارد، سنگ بزرگ را به علامت نزدن جلوی دیپلمات های خودش کاشت.»[!]
تروب اضافه می کند: «غرب می خواهد که ایران نیروگاه اراک را که پلوتونیوم تولید می کند و می تواند برای ساختن بمب به کار رود و تأسیسات عظیم زیرزمینی فردو را که برای غنی سازی اورانیوم است، از کار بیندازد. دلیل اینکه دورنمایی برای رسیدن به توافق تا هفته آینده وجود ندارد، همینهاست.»
روزنامه نگار امریکایی ادامه می دهد: «با این حال، به رغم زبان آوری ها، ایرانیان در مواردی از مذاکرات چاره جویی هایی عملی از خود نشان داده اند. یکی از اعضای گروه 1+5 در وین به من می گوید: "کلمه تعیین کننده این هفته خلاقیت است. ایران در جاهایی از مذاکرات خلاقیت و انعطاف نشان داده، هرچند که کافی نبوده". یک مقام ارشد ایرانی، به عنوان نمونه، پیشنهاد کرده است که اراک پلوتونیوم کمتری تولید کند. ایرانی ها همچنین از روندی دومرحله ای سخن گفته اند که ابتدا برای مدتی طولانی -مثلاً ده سال- زیر بار ممنوعیت های شاق غرب بروند و پس از آن مدت بتوانند آزادانه مانند دیگر اعضای ان.پی.تی عمل کنند.»
نویسنده فارن پالیسی می افزاید: «حسین موسویان، مذاکره کننده پیشین هسته ای ایران که اکنون نیز به مقام های تهران نزدیک است، می گوید این به نوعی دوره آزمایشی غیررسمی می ماند. در واقع در اینجا "برون شدی" از بن بست وجود دارد؛ اما رسیدن به آن، از اینجایی که در آن هستیم، بسیار دشوار است.»
در ادامه مقاله یادشده می خوانیم: «اوایل امسال پرزیدنت اوباما مجبور شد شخصاً برای جلوگیری از تحمیل تحریم های جدید کنگره به ایران -که می تواند پس از شش ماه تجدید شود- دخالت کند. اکنون آن "مخالف خوانان" از جمله «رابرت منندز» رئیس کمیسیون روابط خارجی سنا، خواهند گفت: "ما که بهتان گفتیم" و آنگاه دور تازه ای از مجازات ها را تدارک خواهند دید. حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران و محمدجواد ظریف وزیر خارجه نیز از آن سو، تحت فشارهای مشابه تندروهای داخلی که می خواهند نشان دهند فریب غرب دغلکار را نمی خورند، قرار خواهند گرفت.»
این نویسنده امریکایی با اشاره به ارتباطش با موسویان می نویسد: «هردو طرف شکنندگی موضع دیگری را درک می کنند. مقام مذاکره کننده در 1+5 می گوید: "ما درباره فشارهای سیاسی داخلی بحث های بسیار صریحی داشته ایم". و موسویان در ایمیلی که به من فرستاد گفت: "تهران با تمدید مذاکرات موافقت خواهد کرد، به شرط آنکه مذاکره کنندگان برای آن امتیازهای اضافی درخواست نکنند".»
وی می افزاید: «ایرانیان می دانند که در مورد ایالات متحده نیز همین امر صدق دارد. جان کری وزیر خارجه امریکا آخر این هفته به وین می رود تا ببیند پیشرفت مذاکرات آنقدر بوده که تمدید آن را توجیه کند یاخیر؟ در واقع هردو طرف نیاز دارند که بتوانند تندروهای خود را مطمئن کنند که امکان موفقیت وجود دارد و در نتیجه از سنگ اندازی آنان در روند مذاکرات جلوگیری کنند.»
نویسنده «گذشت برای تهران» در ادامه مقاله خود مدعی است که شکست در مذاکرات آینده، ایران و انقلاب اسلامی را به خطر خواهد انداخت! وی می نویسد: «احتمال شکست هنوز وجود دارد. نیروهایی بسیار قدرتمند در ایران هستند که از نظر ایدئولوژیکی خود را متعهد به داشتن رابطه خصمانه با غرب می دانند. عده ای نیز از انزوای اقتصادی ایران به ثروت های هنگفت رسیده اند و در صورت باز شدن کشور به سوی جهان، این فرصت را از دست خواهند داد. مذاکره کنندگان ایران همچنان طوری سخن می گویند که گویی هردو طرف مذاکره به تساوی تن به مماشات می دهند، در حالی که در واقع بار تن دادن به ان.پی.تی بر دوش تهران است. با این همه، مردم ایران روحانی را انتخاب کردند تا به انزوا و محرومیت های آنان پایان دهد؛ و او نیک می داند که شکست در رسیدن به توافق جامع، آینده ایران و شاید انقلاب را به خطر می اندازد.»[!]
تروب، همسو با مقامات امریکایی در متهم کردن ایران، می افزاید: «برای امریکا و غرب جریان رویدادها در ماه های اخیر چنان بوده که مذاکراتی را که به خودی خود بسیار مهم بود، در ابعادی بسیار وسیع بسی مهمتر کرده است. ستون ها در خاورمیانه دارند یکی یک فرو می ریزند: افراط گرایان سنی مرزهای دولتی عراق و سوریه را در هم می نوردند و فهرست دولت های ساقط شده یا بشدت در خطر منطقه مدام بالابلندتر می شود. لیبی، یمن، لبنان و افغانستان. ایران البته خود یکی از عوامل عمده این بی ثباتی ست[!] با این حال تهران نیز خود در خطر پس لرزه ای است که از سوی همدستان متزلزل و لرزان شیعی اش به آن سرایت خواهد کرد[!] جمهوری اسلامی ایران دولتی انقلابی است که خواه ناخواه در نظم منطقه نقش بازی می کند و از این رو منافعش با منافع غرب در عراق و افغانستان به هم می رسد. ایران به ناگهان برای برخی از نقاط به درمانی احتمالی تبدیل شده است، حتی اگر در سوریه، لبنان و جاهای دیگر، خود عامل بیماری و درد بوده است.»[!]
جیمز تروب می نویسد: «دولت اوباما مدت هاست امید بسته که رسیدن به توافقی اتمی با ایران شاید بتواند نیروهای معتدل را در داخل تقویت کند و در طول زمان، رفتار ایران در منطقه تغییر کند. شاید این خیالی موهوم است، اما ایران طبقه متوسط بزرگی دارد که خواستار زندگی بهتر است. نویسندگان و فیلمسازان بزرگی دارد و ملتی جهان-شهروند دارد با حسی عمیق از ریشه های باستانی.»
ستون نویس فارن پالیسی در ادامه مقاله خود با خونریز و فرقه گرا خواندن عربستان سعودی، مدعی است که ایران نسخه ای مشابه در این موضوع برای عربستان است! وی می نویسد: «متحد اصلی امریکا در منطقه -سوای اسرائیل- عربستان سعودی است. عربستان سعودی نیز با آنکه مانند ایران حکومتی دین سالار است، بر خلاف ایران که دولتی انقلابی است، قدرتی است متکی بر حفظ وضع موجود. در ذهن متحدان امریکا در خلیج فارس، عربستان بزرگترین دوست امریکا و ایران دشمن قسم خورده امریکاست. با این حال سعودی ها با صدور وهابی گری افراطی خود، منطقه را به آتش کشانده اند. آن ها هم مانند ایران در خونریزی های فرقه گرایانه ای که اکنون خاورمیانه را زیر و زبر می کند، سهم و مسؤولیت دارند. علاوه بر آن، عربستان سعودی کشوری بس متحجرتر و بسیار بسته تر از ایران است. زنان ایرانی کار می کنند، اما زنان سعودی حتی حق رانندگی ندارند. سعی کنید فهرستی از نام نویسندگان، فیلمسازان و روشنفکران سعودی تهیه کنید. خیلی زود تمام می شود. درست است؟ یک کار دیگر: سعی کنید عربستان سعودی را در بیست یا سی سال دیگر در نظر آورید. با رشد سریع جمعیت، سقوط قیمت نفت و تحجر و خشکی بی نهایتِ اجتماعی و سیاسی؛ این کشور می تواند به خوبی نسخه ای فقیرتر، لرزان تر، وشاید بسیار خطرناک تر از موقعیت کنونی اش باشد.»
وی مزیت رابطه با ایران -نسبت به عربستان- را به مقامات امریکایی گوشزد کرده، می نویسد: «دستکم می توان سناریوی مشابهی را برای ایران تصور کرد که در آن، ایران بسیار بهتر از وضعیت کنونی اش رفتار می کند و درنتیجه متحدی بسیار مناسبتر از سعودی ها خواهد بود. می توان ایران شیعی و ترکیه سنی را تصور کرد که به عنوان ژاندارم های منطقه، جهان تجزیه شده و سخت فقرزده عرب را زیر نفوذ خود دارند. غرب البته باید هرچه در توان دارد بکند تا این خیال، هرچند اندکی، به واقعیت درآید.»
مقاله نویس فارن پالیسی در پایان خطاب به رئیس جمهور امریکا می نویسد: «پرزیدنت اوباما این هفته می تواند با ایستادن در برابر جنگ افروزان، راه را آغاز کند.»
گفتنی است این پیشنهادات "جیمز تروب" در مقاله فارن پالیسی راجع به ایران و ترکیه ای که جهان اسلام را تحت نفوذ دارند، با توجه به پیش نیازهای اشاره شده برای همکاری و نزدیکی ایران به امریکا، در راستای طرح ریزی زیرکانه غرب برای جهان اسلام ارزیابی می شود که با محاسبههای دقیق در معادلات و تحولات منطقه، در صدد هدایت جوامع اسلامی به سمت سکولاریسم برای گریز از خطر تحجر و تروریسم می باشد. و صدالبته ایرانی که از نظر امریکا توانمندی مدیریت منطقه را دارد، ایران انقلابی نبوده، بلکه ایران منحل شده در فرهنگ و تمدن غرب می باشد.
((جام نیوز به اقتضای سوگیری اعلام شده خود در راستای رصد و مانیتورینگ رسانه های برون مرزی، برخی اخبار، گزارشات و تحلیل ها را از منظر مخاطبان ارجمند می گذراند که محتوای آن ها لزوما مورد تأیید این پایگاه اطلاع رسانی نمی باشد و بازنشر آن ها صرفا از منظر آگاهی بخشی است.)) 104
۲۲/۰۴/۱۳۹۳ - ۰۸:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
با تجربهتر از سال گذشته بودیم غلامی: باید در لهستان از وجهه والیبال ایران دفاع کنیم
با تجربهتر از سال گذشته بودیمغلامی باید در لهستان از وجهه والیبال ایران دفاع کنیمسرعتیزن تیم ملی والیبال ایران میگوید اگر میخواهیم در میان قدرتهای دنیا حرفی داشته باشیم باید در بازی با لهستان از وجهه ایران دفاع کنیم به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون والیبالرقابتهای بسکتبال با ویلچر قهرمانی جهان ایران از سد آرژانتین گذشت/ فردا؛ دیدار با کره جنوبی
رقابتهای بسکتبال با ویلچر قهرمانی جهانایران از سد آرژانتین گذشت فردا دیدار با کره جنوبیتیم ملی بسکتبال با ویلچر کشورمان در دومین روز از مرحله دوم رقابتهای قهرمانی جهان مقابل آرژانتین به پیروزی دست یافت به گزارش خبرگزاری فارس تیم ملی بسکتبال با ویلچر کشورمان در دومین روز ازاوباما، بدترین رییسجمهور 70 سال گذشته آمریکا
اوباما بدترین رییسجمهور 70 سال گذشته آمریکا بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط انستیتو نظرسنجی دانشگاه کانیپیاک آمریکا باراک اوباما بدترین رییس جمهوری این کشور طی 70 سال گذشته است کد خبر ۴۱۲۹۴۴ تاریخ انتشار ۱۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۳ ۴۲ - 02 July 2014 بر اساس نظرسنجی انجام شده تورویترز: در نشست 1+5 در بروکسل چه گذشت/اختلافات درونی طرف های مذاکره کننده با ایران چیست
رویترز در نشست 1 5 در بروکسل چه گذشت اختلافات درونی طرف های مذاکره کننده با ایران چیست یک رسانه غربی با اشاره به نشست روز پنجشنبه کشورهای 1 5 در بروکسل به تشریح جزئیات گفتگوهای انجام شده در این نشست پرداخت به گزارش نامه نیوز به نقل از رویترز نمایندگان کشورهای 1 5 روز پنجشنبه نایران در 8 سال گذشته در شرایط رکود، ناامیدی و یاس بسر برد
عضو مجمع زنان اصلاح طلب ایران در 8 سال گذشته در شرایط رکود ناامیدی و یاس بسر برد تهران- ایرنا- عضو مجمع زنان اصلاح طلب گفت شرایط رکود ناامیدی و یأس را در 8 سال گذشته در جامعه شاهد بودیم که این ضربه بزرگی برای نسل جوان کشور بود به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا اشرف بروجردی در نشاراده صنعتگران آهنین ایرانی از مرز تحریم ها گذشت
اراده صنعتگران آهنین ایرانی از مرز تحریم ها گذشت کرج-ایرنا- چند سالی است که حلقه تحریم ها علیه کشورمان تنگ تر و تنگ ترمی شود و این اراده پولادین کارگران و صنعتگران ایرانی به ویژه البرزی است که نه تنها دست به عصا نمی شود بلکه از سد تحریم ها می گذرد تحریم یا حرکت ناجوانمردانه دشممرگ یک ایرانی بخاطر شکست برزیل! +عکس
مرگ یک ایرانی بخاطر شکست برزیل عکس یک شهروند جزیره خارک پس از شکست 7 بر یک برزیل مقابل آلمان دچار ناراحتی قلبی شد و از دنیا رفت به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کشکول جام نیوز این حادثه دلیل جز طرفداری سرسختانه مرحوم علی جاذبی از تیمملی برزیل نداشت وحساسترین سه هفته ایران در سه دهه گذشته
حساسترین سه هفته ایران در سه دهه گذشته روزنامه الشرقالاوسط همزمان با برگزاری دور ششم مذاکرات ایران و گروه 1 5 نوشت دستیابی به توافق نهایی میتواند راه را برای اینکه ایران به عنوان یک عضو مهم در میان قدرتهای بینالمللی شناخته شود هموار کند اکنون سه هفته باقی است تا نتیجهاوباما، بدترین رییس جمهور آمریکا طی 70 سال گذشته
اوباما بدترین رییس جمهور آمریکا طی 70 سال گذشته تهران - ایرنا - بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط انستیو نظرسنجی دانشگاه کانیپیاک آمریکا باراک اوباما بدترین رییس جمهوری این کشور طی 70 سال گذشته است به گزارش نشریه فرانسوی لوپوئن نزدیک به 33 درصد از پرسش شوندگان معتقدند که باراکچهار روز مذاکرات هستهای ایران در وین چگونه گذشت؟
چهار روز مذاکرات هستهای ایران در وین چگونه گذشت بخش اعظم از مذاکرات در چهار روز گذشته در سطح معاونین و به منظور تداوم نگارش متن پیشنویس توافقنامه بینالمللی برنامه مشترک جامع اقدام و با محوریت نشستهای بین ایران اتحادیه اروپا و آمریکا برگزار شده است به گزارش نامه نیوز مذاکرسرگذشت موسیقی ایرانی در چین
موسیقی ایرانی در چین به مطالعه و بررسیِ شباهتهایی شگفتآور میان زبان فارسی و موسیقیِ ایران با زبان و موسیقی یکی از ایالتهای غربی چین به نام شینجیان میپردازد کتاب موسیقی ایرانی در چین در شش فصلِ نگاهی به تاریخ موسیقی اویغوران چین مقامنوازی و موسیقی ایرانی در مسکته و فوت یک هوادار ایرانی بخاطر شکست برزیل + عکس
سکته و فوت یک هوادار ایرانی بخاطر شکست برزیل عکس یک شهروند جزیره خارک به نام علی جاذبی که طرفدار سرسخت تیمملی برزیل بود پس از شکست 7 بر یک برزیل مقابل آلمان دچار ناراحتی قلبی شد و از دنیا رفت یک شهروند جزیره خارک پس از شکست 7 بر یک برزیل مقابل آلمان دچار ناراحتی قلبی شد و ازن تولید برق ایران 7.63 درصد افزایش یافت/تولید از مرز ۸۰ هزار گیگاوات گذشت
نتولید برق ایران 7 63 درصد افزایش یافت تولید از مرز ۸۰ هزار گیگاوات گذشتتولید برق جمهوری اسلامی ایران از ابتدای سال جاری تاکنون درمقایسه با زمان مشابه پارسال 7 63 درصد افزایش یافته است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون میزان تولید برق کشور ازآرینمنش: قرار نیست تیم مذاکرهکننده ایران از حقوق کشور عدول کند/ دولت جدید مشکلات گذشته را رفع کند
آرینمنش قرار نیست تیم مذاکرهکننده ایران از حقوق کشور عدول کند دولت جدید مشکلات گذشته را رفع کند یک نماینده پیشین مجلس با بیان اینکه "نگرانی از اینکه حقوق ایران در مذاکرات نادیده گرفته شود امری غیرعادی نیست" گفت البته به نظر نمیرسد اتفاق ناگواری رخ دهد چون قرارافغانستان در 24 ساعت گذشته کشته و زخمی شدن 10 مینروب/قدردانی ایران از تلاشهای کرزی
افغانستان در 24 ساعت گذشتهکشته و زخمی شدن 10 مینروب قدردانی ایران از تلاشهای کرزیکشته و زخمی شدن 10 مینروب قدردانی ایران از تلاشهای حامد کرزی کشته و زخمی شدن 21 شبهنظامی طالبان و 16 تیر زمان اعلام نتایج انتخابات بخشی از رویدادهای مهم امنیتی افغانستان در 24 ساعت گذشته استنگاهي به صورت مالي ايران خوردو ديزل در سال گذشته
۱۷ تير ۱۳۹۳ ۹ ۵۸ق ظ نگاهي به صورت مالي ايران خوردو ديزل در سال گذشته شرکت ايران خودرو ديزل در دوره 12 ماهه منتهي به 29 اسفند ماه 92 به صورت حسابرسي نشده مبلغ دو هزار و 24 ميليارد و 633 ميليون ريال زيان انباشته پايان دوره در حسابهاي خود منظور کرد به گزارش خبرگزاري موج شرکت ايرآصفی: آمریکاییها باید یک تصمیم آسان بگیرند/ ایران نسبت به 10 سال گذشته قوی تر شده و آمریکا هم قلدرتر
آصفی آمریکاییها باید یک تصمیم آسان بگیرند ایران نسبت به 10 سال گذشته قوی تر شده و آمریکا هم قلدرتر حمیدرضا آصفی در خصوص مذاکرات وین6 گفت این دور از مذاکرات مشکلترین دور از سلسله مذاکرات است که ما هنوز در یکسری از مفاهیم کلی و اصولی به تفاهم صد درصدی نرسیدهایم به گزارش نا-
گوناگون
پربازدیدترینها