واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سران فتنه براي عفو بايد توبه و اظهار پشيماني كنند
سران فتنه همانند ساير بزهكاران اگر از اقدامات و كرده خود پشيمان باشند و اظهار توبه و ندامت كنند، نظام جمهوري اسلامي كه همراه با عطوفت و مهرباني است، عفو آنان را در دستور كار قرار خواهد داد.
سران فتنه همانند ساير بزهكاران اگر از اقدامات و كرده خود پشيمان باشند و اظهار توبه و ندامت كنند، نظام جمهوري اسلامي كه همراه با عطوفت و مهرباني است، عفو آنان را در دستور كار قرار خواهد داد.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه اطلاع رساني قوه قضائيه، غلامحسين اسماعيلي طي گفتوگويي به مباحث مربوط به فتنه 88 و برخي اظهارنظرها در مورد آزادي متهمين آن اشاره و تأكيد كرد: ما بر اين باور هستيم كه بعد از انتخابات 88 جمعي به بهانه انتخابات و اعتراض به نتيجه آن در جامعه ما فتنه بزرگي به پا كردند و اقداماتي همگام با دشمنان و معاندين در مسير براندازي حكومت انجام دادند.
وي ادامه داد: ما معتقديم اين فتنه به مردم و نظام آسيب زد و اين وظيفه دستگاه قضايي است كه با كسانيكه مرتكب اعمال مجرمانه شدند برخورد قاطع انجام دهد. رئيس كل دادگستري استان تهران همچنين به اتخاذ تصميماتي در مورد سران فتنه اشاره كرد و افزود: همانند ساير بزهكاران اگر از اقدامات و كرده خود پشيمان باشند و اظهار توبه و ندامت كنند، نظام جمهوري اسلامي كه همراه با عطوفت و مهرباني است، عفو آنان را در دستور كار قرار خواهد داد اما قرار بر اين نيست كه ديگران در اين تصميم مداخله كنند بلكه مسير عفو مسيري است كه بايد افراد خطاكار براي خود هموار كنند.
اسماعيلي در بخش ديگري از سخنان خود به پرونده فساد 3 هزار ميلياردي و عدم انتشار هيچگونه عكس يا فيلمي از اعدام مه آفريد خسروي اشاره كرد و با تأكيد بر اينكه قوه قضائيه در زمينه مبارزه با فساد اقتصادي اهل تعارف با هيچكس نيست، افزود: در پرونده فساد 3 هزار ميلياردي تنها يك نفر محكوم نشد، بلكه افراد زيادي محاكمه شدهاند و براي هركدام به نسبت جرم ارتكابي مجازات متناسب با جرم در نظر گرفته شده است.
رئيس كل دادگستري استان تهران با طرح اين سؤال كه آيا در اين قبيل اعدامها، اصل بر انتشار عكس يا فيلم است يا عدم انتشار آن، تصريح كرد: حكم مه آفريد خسروي صادر، اجرا و جنازه وي تحويل خانوادهاش شد و مراسم تشييع، ترحيم و خاكسپاري وي صورت گرفت، حال سؤال اينجاست كه آيا ارائه يك عكس از تمامي اين موارد از اهميت بالاتري برخوردار است؟ در ساير مجازاتها نيز به جز اعدامهاي در ملأعام (كه آن هم توسط اصحاب رسانه عكسهايي منتشر ميشود) قوه قضائيه بنايي بر انتشار عكس و فيلم ندارد هرچند از اعدام مه آفريد عكس و فيلم تهيه شده است.
اين مسئول عالي قضايي افزود: مگر از كساني كه به زندان ميروند يا شلاق ميخورند يا جزاي نقدي پرداخت ميكنند عكسي منتشر ميشود؟ مگر از ساير اعدامها از سوي قوه قضائيه عكسي منتشر شده است؟ البته بايد به اين نكته اشاره كنم كه اگر دادگاه در مورد اين پرونده حكم ميداد كه اعدام بايد در ملأعام باشد، عكس هم منتشر ميشد اما حكم به اعدام در ملأعام داده نشد.
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]