تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):اعتماد به خدا بهاى هر چیز گرانبها است و نردبانى به سوى هر بلندایى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828887512




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکست مقاومت باکتری سل در برابر آنتی بیوتیک‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
شکست "مقاومت باکتری سل" در برابر آنتی بیوتیک‌ها
این تحقیقات نشان می ‌دهد یک ترکیب جدید به نام دیسمتیل ریفامپیسین ۲۴ نسبت به ریفامپیسین دارای فعالیت ضدمیکروبی بسیار بهتری در برابر زنجیره‌ای از باکتری‌های مقاوم به داروست که باعث بیماری سل می‌شود.
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ طی همکاری مشترک دانشمندان هلندی و آمریکایی، یکی از داروهای مورد استفاده در درمان سل اصلاح شده و قدم مهمی به سمت داروهای جدیدی برداشته شد که می‌تواند مشکلات مربوط به "مقاومت آنتی‌بیوتیکی" را مرتفع کند.  این تحقیقات نشان می‌دهد یک ترکیب جدید به نام دیسمتیل ریفامپیسین ۲۴ نسبت به ریفامپیسین دارای فعالیت ضدمیکروبی بسیار بهتری در برابر زنجیره‌ای از باکتری‌های مقاوم به داروست که باعث بیماری سل می‌شود. 



ریفامپیسین و داروهای مرتبط با آن جزو آنتی بیوتیک‌های مهم و یکی از داروهای کلیدی در دوره درمانی شش ماهه بیماری سل است. البته شش ماه در صورتی است که همه چیز مطابق انتظار پیش برود، اما دو نوع از انواع سل به نام های MDR و XDR نسبت به ریفامپیسین مقاوم شده‌اند. محققان در سال ۱۹۹۳ و در نتیجه مقاومت آنتی بیوتیکی میزان احیای سل به حدی رسید که "سازمان بهداشت جهانی" از آن به عنوان وضع اضطراری یاد کرد. امروزه به طور متوسط سالانه بیش از یک میلیون نفر در سراسر جهان بر اثر ابتلا به بیماری سل جان خود را از دست می‌دهند و این بیماری بعد از بیماری ایدز، دومین علت شایع مرگ و میر ناشی از بیماری‌های عفونی محسوب می‌شود. تایفو محمود استاد داروسازی گفت: ما اعتقاد داریم این یافته‌ها راه تازه و مهمی به سوی درمان بیماری‌های مقاوم در برابر درمان‌های چنددارویی است. ریفامپیسین موثرترین دارو علیه بیماری سل بوده و درمان سل بدون این دارو بسیار مشکل است. روش جدید ما را قادر می سازد یک یا چند مکمل را که می تواند به جای ریفامپیسین در درمان سل به کار آید، در اختیار داشته باشیم. متخصصان توانسته‌اند ترکیبی از اصلاح ژنتیکی و توسعه داروهای ترکیبی برای ایجاد ترکیب جدید را به کار گیرند که تاکنون تنها در آزمایشگاه توسعه یافته و به تولید تجاری نرسیده بود. محققان معتقدند این دارو قبل از آماده شدن برای استفاده از سوی انسان باید آزمایش‌های بیشتری را پشت سر بگذارد. مقاومت آنتی بیوتیکی در برابر ریفامپسین و آنتی بیوتیک‌های مرتبط با آن زمانی رخ می‌دهد که آنزیم‌های پلیمراز RNA باکتریایی در آنها تغییر می‌کنند. رویکرد جدید به گونه‌ای است که با وجود این تغییر دارو می‌تواند به طور موثری با این آنزیم‌های تغییر یافته ترکیب شده و دوباره کارایی را به دارو برگرداند. این استاد داروسازی یادآور می‌شود: ما دریافتیم که چگونه باکتری‌های تولیدکننده آنتی بیوتیک این ترکیب را می‌سازند و سپس به گونه‌ای آنها را به صورت ژنتیکی تغییر دادیم که سیستم بتواند بخش اصلی مولکول‌های مزاحم را حذف کند. درک کل این فرآیند نه تنها به ما اجازه ایجاد این بخش را می‌دهد بلکه طیف‌های وسیعی از مکمل‌های مختلف که می‌توان اثر بخشی آنها به عنوان آنتی بیوتیک‌های جدید را سنجید، به وجود می‌آید. در تاریخ بشر و قبل از ظهور آنتی بیوتیک‌ها، سل یکی از کشنده ترین بیماری‌های عفونی محسوب می شد. این بیماری در اوج دوران خود در دهه اول قرن نوزدهم میلادی در اروپا، دلیل مرگ ۲۵ درصد افراد بود. هنوز هم در دنیای مدرن امروزی سل یک نگرانی مهم محسوب می‌شود. در صورت ایجاد مقاومت آنتی بیوتیکی، درمان شش ماهه بیماری سل ممکن است حتی با استفاده از آنتی بیوتیک های قوی تر تا ۱۸ ماه به طول بینجامد.



انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن