تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834484815




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهداف آتی اتحادیه اروپا؛ حفظ انگلیس،مقاومت در برابر روسیه و کنترل آلمان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

اهداف آتی اتحادیه اروپا؛ حفظ انگلیس،مقاومت در برابر روسیه و کنترل آلمان تهران-ایرنا- تحولات اخیر سیاسی و اقتصادی اتحادیه اروپا اهداف این اتحادیه را در سه گزینه حفظ انگلیس، مقاومت در برابر روسیه و کنترل افزایش قدرت آلمان خلاصه کرده است.


به گزارش خبرگزاری رویترز از رم، ˈدیوید کامرونˈ نخست وزیر انگلیس، خواستار بازبینی و نظارت بر عضویت این کشور در برابر اتحادیه اروپا شده است و قصد دارد نتایج رایزنی ها با اتحادیه اروپا را در همه پرسی سال 2017 به رای مردم این کشور بگذارد؛ یعنی چند سال آینده لندن با بروکسل به طور مرتب مشاجره خواهد داشت.
اگر انگلیس به عنوان سومین قدرت اقتصادی بزرگ اروپا، اصلی ترین مرکز مالی و بزرگ ترین قدرت نظامی و دیپلماتیک مشترک اولین کشوری باشد که از اتحادیه خارج می شود به معنای ضربه بزرگی به خود انگلیس همچنین موقعیت اتحادیه اروپا خواهد بود.
رویارویی انگلیس با سران کشورهای عضو اتحادیه اروپا ماه گذشته بر سر انتخاب ˈژان کلود یونکرˈ رییس کمیسیون اروپا پیش فرضی از مذاکرات آتی کامرن در سال های آینده با اتحادیه اروپا بود به شرطی که وی در انتخابات سال آینده سراسری انگلیس پیروز شده و دوباره به نخست وزیری برسد.
کامرون که تحت فشار شدید احزاب ضداروپایی در داخل کشور است با مخاطرات بسیاری از جمله از دست دادن موقعیت ها و فرصت های آتی، دور کردن و ناراحت کردن مهم ترین متحدان خود مانند ˈآنگلا مرکلˈ صدراعظم آلمان و متقبل شدن هزینه های زیاد روبروست. بعضی از سیاستمداران و کارشناسان اروپایی که از تلاش های 40 ساله انگلیس برای جلوگیری از اروپای فدرال و کسب شرایط مطلوب با روش های مذاکراتی خاص خود خسته اند متقاعد شده اند که انگلیس باید از اتحادیه اروپا جدا شود و بعد از جدایی لندن وضعیت بروکسل بهتر خواهد بود. با وجود این حفظ انگلیس در اتحادیه اروپا به شرطی که مانع از وحدت بیشتر سیاسی و اقتصادی اروپا نشود باید یکی از اولویت های اتحادیه باشد.
الحاق شبه جزیره کریمه اوکراین به روسیه، قطع گاز ارسالی روسیه به اوکراین و بی ثباتی شرق اوکراین به چالشی از سوی ˈولادیمیر پوتینˈ رییس جمهوری روسیه برای اروپا تبدیل شده که بروکسل را به فکر کاهش وابستگی به گاز روسیه انداخته است.
مقام های بروکسل از این بابت هراس دارند که مسکو برای تنبیه اوکراین و بقیه جمهوری های اتحاد جماهیر شوروی سابق یعنی گرجستان و مولداوی برای امضای توافق تجارت با اتحادیه اروپا از نظر اقتصادی به تدابیر تنبیهی بیشتری متوسل شود. کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مورد اینکه چطور روسیه را برای رفتارش تحریم کنند تردید دارند، این موضوع که به اوکراین برای عضویت در اتحادیه چراغ سبز نشان دهند و یا اینکه چه مشوق هایی به مسکو برای تغییر رفتار اعطا شود زیر سوال است. در حالیکه بعضی از کشورهای وابسته به اتحاد جماهیر شوروی سابق از جمله لهستان و استونی خواستار سخت گیری بیشتر علیه مسکو هستند، کشورهای دیگری مانند اسلواکی، رومانی و بلغارستان از این بابت هراس دارند که تدابیر تنبیهی بیشتر علیه روسیه روابط تجاری و خرید و فروش انرژی را با آن کشور به مخاطره اندازد. ممانعت از بی ثبات شدن بیشتر کشورهای اروپای شرقی به دلیل فعالیت های روسیه هدف مشترک کشورهای عضو اتحادیه اروپا و به نفع همه آنهاست، اما اینکه چطور و کجا بابد خطوط قرمز را تعیین کرد یکی از چالش های بزرگ اتحادیه خواهدبود.
غیر از دو هدف یادشده، تحت کنترل نگه داشتن آلمان ها از دیگر اهداف اتحادیه است. آلمان از بسیاری جهات موفقیت های اقتصادی فراوانی کسب کرده و یک دموکراسی با ثبات را نشان داده که در اتحادیه اروپا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو جایگاه مهمی دارد. اما برتری فزاینده آلمان بر اتحادیه اروپا به ویژه بعد از بحران یورو برای بسیاری از کشورهای عضو ناراحت کننده بوده است و باعث شده رویارویی با برلین را بر سر سیاست اقتصادی و پولی به شدت محتمل تر شود. ضعف فرانسوی ها، جدایی انگلیسی ها، ناتوانی کمیسیون اروپا و قدرت گیری دادگاه فدرال قانون اساسی آلمان توازن قدرت در اتحادیه را تغییر داده و آلمان را به مرکز توجهات در اروپا تبدیل کرده است. همچنین اعمال تغییرات در قوانین رای گیری بین کشورهای عضو مبنی بر اینکه کشورهای با جمعیت بیشتر از قدرت بیشتری برخوردار اند و کاهش قدرت فزاینده پارلمان اروپا به یکی دیگر از خواسته های سران اروپا تبدیل شده است.
آلمان ها توانسته اند به خوبی قدرت خود را بر کنترل نهادهای اتحادیه اروپا افزایش دهند که به نگرانی لندن و پاریس منجر شده است. بر همین اساس ˈاوه کورسپیوسˈ مشاور پیشین مرکل اکنون دبیر کل شورای اروپاست، ˈکلاوس ولهˈ دبیر کل پارلمان اروپاست، ˈیوهانس لیتنبرگرˈ رییس دفتر رییس کمیسیون اروپاست که قرار است معاون بخش حقوق شود ، ˈمارتین سلمایرˈ مهم ترین فرد در گروه ˈژان کلود یونکرˈ نامزد سران اروپا برای ریاست کمیسیون است و احتمال دارد رییس دفتر او شود. افزون بر این، ˈکلاوس رگلینگˈ ریاست صندوق مالی منطقه یورو را برعهده دارد و ˈورنر هویرˈ وزیر پیشین اروپا در کابینه آلمان رییس بانک سرمایه گذاری اروپاست. این حقیقت که این وکلا و اقتصاددانان برجسته همه آلمانی هستند به این معنا نیست که دیدگاه های مرکل را رواج می دهند یا بازیجه دست او هستند؛ بلکه کارکنان اتحادیه اروپا به دیدگاه اروپای فدرال باید وفادار باشند و نه جمهوری فدرال آلمان. اما اگر اروپا می خواهد از نزدیک به یک دهه رکود و نرخ بیکاری بالا رها شود برتری تفکر اقتصادی آلمان با تاکید بر تدابیر ریاضتی و فرهنگ ریشه دوانده آلمانی مبنی بر صرفه جویی به جای هزینه بیشتر یا سرمایه گذاری کلان، باید تغییر کند دولت آلمان هفته گذشته ارایه اولین بودجه متوازن بعد از سال 1969 گرامی داشت، در زمانی که بیشتر تحلیلگران و کارشناسان می گویند برلین باید مالیات ها را برای بهبود تقاضای داخلی و سرمایه گذاری بیشتر بر تاسییات زیربنایی کاهش دهد. ˈمتئو رنتزیˈ نخست وزیر ایتالیا که قصد دارد در دوره ریاست این کشور بر اتحادیه اروپا از اول ژوئیه تا اول دسامبر (10 تیر تا 10 دی) نهادهای اروپایی را تغییر دهد سیاست های توصیه ای برلین را به چالش کشیده است.
اروپام**9157 **1010

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




15/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن