واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
60 میلیارد ریال برای بی خطر کردن پسماند بیمارستانهای اصفهان هزینه شد اصفهان- ایرنا- رییس مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: در دو سال گذشته حدود 60میلیارد ریال برای خرید دستگاه های بی خطر کردن پسماندهای بیمارستان ها در این استان هزینه شد.
بر اساس تعریف آئین نامه ضوابط و روش های مدیریت اجرایی پسماندهای پزشکی و پسماندهای وابسته، پسماندهای پزشکی به کلیه زباله های تولیدی مراکز بهداشتی و درمانی، مطب پزشکان، مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاهی و درمانی عمده اطلاق می شود.
به گزارش ایرنا، عباسعلی جوادی روز شنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: استان اصفهان اکنون وضعیت بسیار خوبی در زمینه بی خطر کردن پسماندهای بیمارستانی و دفع بهداشتی آنها دارد.
وی به قانون مصوب سال 84 درباره دفع پسماندهای بیمارستانی اشاره و اظهار کرد: بر اساس این قانون، هر ارگان یا مرکزی که زباله ویژه تولید می کند، خودش مسئول از بین بردن آنهاست.
وی یکی از این زباله های ویژه را پسماندهای بیمارستانی و پزشکی خواند و اضافه کرد: به غیر از دو بیمارستان، همه بیمارستانهای استان اصفهان دارای دستگاه های مجهز بی خطر کردن زباله و پسماندها (امحای زباله) هستند.
وی توضیح داد: بیمارستان ها و مراکز مولد پسماند بیمارستانی موظفند که ابتدا این زباله ها را در محل خود با استفاده از دستگاه های ویژه ای بی خطر کرده و سپس آن را در منطقه خاص دفن کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، منطقه فعلی دفن پسماندهای بیمارستانی در اصفهان را منطقه سگزی اعلام و تصریح کرد: از پنج سال قبل این مکان برای این کار انتخاب شده و مشکلی برای محیط زیست بدلیل استفاده از پوشش های غیر قابل نفوذ ایجاد نمی کند.
وی با بیان اینکه ظرفیت منطقه سگزی برای دفن پسماندهای بیمارستانی، تکمیل شده است از تعامل شهرداری اصفهان با بخش خصوصی جهت ایجاد کارخانه ای برای سوزاندن این پسماندها خبر داد و گفت: با راه اندازی این کارخانه، پسماندها پس از بی خطر شدن به آنجا برای سوزاندن منتقل می شود.
جوادی همچنین با اشاره به اجرای پزشک خانواده و بیمه روستایی در استان اصفهان گفت: اکنون ما بیش از 528 هزار نفر روستایی در 520 خانه بهداشت را تحت پوشش داریم.
وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده امسال به طور آزمایشی در شهرستان شاهین شهر و میمه اجرا می شود، افزود: ما موظف به اجرای طرح کامل پزشک خانواده در استان اصفهان از سال 1394 هستیم.
مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به فعالیت 60 هزار واحد صنفی در استان گفت: ما بر نحوه تهیه و توزیع مواد غذایی در این واحدها نظارت می کنیم به طوریکه سال گذشته بیش از 234 هزار مورد بازرسی از آنها صورت گرفت.
مهدی رفیعی نظارت بر آب آشامیدنی را نیز یکی از وظایف این گروه دانست و افزود: تا کنون هیچ مورد خاصی از آلودگی آب اصفهان مشاهده نشده است.
وی با اشاره به بازدیدهای مختلف از اطراف شهر در باره آبیاری مزارع با پساب فاضلاب گفت: امسال 47 پمپ مکش فاضلاب برای آبیاری محصولات کشاورزی جمع آوری شد.
به گفته وی بازدید از مزارع کشاورزی با محوریت فرمانداری اصفهان و بیشتر در محدوده کانال تصفیه خانه جنوب اصفهان صورت گرفته است.
رفیعی همچنین در پاسخ به سوالی درباره عرضه زولبیا و بامیه در ماه رمضان امسال اظهار کرد: ما نظارت مستمر بر روغن استفاده شده در تهیه آنها داریم و تاکنون مورد خلافی در این زمینه مشاهده نکرده ایم.
پ/7148/ 607
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]