واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ تير ۱۳۹۳ (۱۴:۲۴ب.ظ)
رئيس هيئت مديره و مديرعامل آبفاي استان قم: اصلاح و توسعه شبکه شهرهاي کوچک با تعرفه هاي کنوني امکان پذير نيست رئيس هيئت مديره و مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بيان اينکه اصلاح و توسعه شبکه با تعرفه هاي کنوني امکان پذير نيست گفت: در يک سال و نيم گذشته افزون بر 2 ميليارد تومان در شهرهاي استان هزينه شده در حالي که تنها 150 ميليون از مردم دريافت شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، مهندس عبدالحميد توکلي بينا در جلسه شوراي اسلامي شهرستان قم که با حضور شهرداران شهرهاي تابعه استان برگزار شد سخناني اظهار داشت: چهارشهري که شرکت آب و فاضلاب استان طي يک سال و نيم گذشته تحويل گرفته، داراي تاسيسات فرسوده با عمري بالاي 30 سال است.
وي با بيان اينکه تاسيسات و شبکه اين شهرها در وقت اضافه بهره برداري قرار دارند ابراز داشت: يکي از مشکلات اساسي شرکت آب فاضلاب استان در اين شهرها اين زيرساخت هاي فرسوده بود.
رئيس هيئت مديره و مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با بيان اينکه بايد با رويکرد واقع گرايانه به اين مسئله نگاه کنيم گفت: ما در اصلاح و توسعه شبکه، تعويض کنتورها و انشعابات و تشکيل و تکميل پرونده هاي مشترکين اقدامات زيادي انجام داديم هر چند هنوز کار هاي متعددي نيز پيش رو داريم.
وي تکميل نقشه هاي تاسيسات و شبکه آب شهرها در محيط جي آي اس ، تله متري و کنترل هوشمند شبکه و تاسسيات شهرهاي استان را از اقدامات صورت گرفته ذکر کرد و گفت: نگاه ما بسيار فراتر از نگاه اعضاي شوراهاي شهرهاي استان است زيرا به دنبال آن هستيم که زيرساخت هاي آب و فاضلاب اين شهرها را در حد استانداردهاي شهري ايجاد کنيم.
توکلي بينا با بيان اينکه اقدامات صورت گرفته هنوز مطلوب ما نيست، يادآور شد: در تلاش هستيم تا به نقطه مطلوب دست يابيم اما کمبود اعتبارات مشکلات فراواني را براي ما ايجاد کرده است.
وي با قدرداني از شوراي شهر و شهرداري کهک در همکاري با شرکت آب و فاضلاب خاطرنشان کرد: اين همکاري توانست کمک فوق العاده اي در خصوص اقدامات صورت گرفته در شهر کهک به ما داشته باشد.
رئيس هيئت مديره و مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در ادامه بر لزوم تدوين و تصويب طرح هاي تفضيلي و جامع شهرهاي تابعه استان تاکيد کرد و گفت: ما مي خواهيم بر اساس اين طرح ها، اصلاح و توسعه شبکه را انجام دهيم.
وي همچنين ضرورت جانمايي براي ساخت يک منبع جديد در شهر کهک را مهم دانست و گفت: در صورتي که زمين در مکان کارشناسي شده در اختيار ما قرار گيرد اقدام به ساخت يک منبع جديد خواهيم کرد.
توکلي بينا با بيان اينکه با تعرفه هاي کنوني اصلاح و توسعه شبکه امکان پذير نيست، ابراز داشت: از زمان تحويل شهرهاي تابعه استان به شرکت آب و فاضلاب، حداکثر150 ميليون تومان از مردم اين شهرها در قالب قبوض آب دريافت شده در حالي که افزون بر 2 ميليارد تومان در اين شهرها هزينه شده است.
وي بر لزوم ورود خيرين به مباحث آبرساني تاکيد کرد و گفت: حال که نمي توانيم از منابع دولتي در اين زمينه کمک بگيريم بايد به دنبال ورود خيرين به اين کار مقدس باشيم. رئيس هيئت مديره و مديرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم بهره گيري از سرمايه گذار بخش غير دولتي در اجراي شبکه و تاسيسات فاضلاب را نيز ضروري دانست و گفت: مي توان اجرا شبکه و ساخت تصفيه خانه را واگذار کرد تا پس از آن سرمايه گذار از پساب براي کشاورزي و صنعتي استفاده کند.
رئيس و اعضاي شوراي شهرستان نيز در اين جلسه ضمن قدرداني از فعاليت ها و اقدامات صورت گرفته در اين شهرها توسط شرکت آب و فاضلاب استان بر لزوم تسريع در اجراي پروژه هاي آب و فاضلاب تاکيد کردند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]