تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799134547




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هیچ قید دیگری را در زمینه تحقیق و توسعه نمی‌پذیریم


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: هیچ قید دیگری را در زمینه تحقیق و توسعه نمی‌پذیریم


رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه خواسته ایران منطقی و ۱+۵ راهی جزتعامل با ایران ندارند،تصریح کرد:هیچ قید دیگری را روی تحقیق و توسعه نمی‌پذیریم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز (سه‌شنبه) در گفت‌وگو با شبکه خبر درخصوص مذاکرات ایران و 1+5 که درحال حاضر در وین در جریان است، گفت: اگر مبنا را برنامه اقدام مشترک (توافقنامه ژنو) بگذاریم، آنها دارند زیاده‌خواهی می‌کنند، متاسفانه رویه آنها و ماهیت رفتاری آنها زیاده طلبی است.
صالحی اضافه کرد: براساس این برنامه قرار بر این بود که در غنی سازی ما نیاز عملی خود را تعریف کنیم. براساس این نیاز، آنها بایستی موافقت کنند با این امر که ایران آن مقدار «سو» را بتواند در کشور ایجاد کند. اشاره رهبری دیروز به این بود که نیاز عملی ما هشت سال دیگر که قرارداد ما برای تامین سوخت بوشهر تمام می‌شود و تا هشت سال دیگر قادر خواهیم بود خودمان سوخت بوشهر را تولید کنیم. وقتی نیاز عملی خود را به آنها اعلام کردیم فریاد زدند که این زیاد است، ما می‌گوییم برای چه چیزی زیاد است؟
وی اضافه کرد: آنها با کمال پررویی می‌گویند شما ۵۰۰ تا ۶۰۰ سو بیشتر نیاز ندارید. جدیدا می‌گویند چند هزار سو داشته باشید اشکال ندارد. ما الان ده هزار سانتریفیوژ نسل قدیم داریم که سوی هر کدام حدود یک و نیم است که اگر ۱۰ هزار تا را ضربدر یک و نیم کنیم می‌شود ۱۵ هزار سو. در واقع الان بین ۱۰ تا ۱۵ هزار سو استفاده می‌کنیم و بین ۱۰ تا ۱۵ هزار سو سانتریفیوژ نصب شده و آماده کار داریم که به دلایلی از آن استفاده نمی‌شود.
صالحی
صالحی خاطرنشان کرد: در عمل ما چیزی بین ۲۰ تا ۳۰ هزار سو داریم و وقتی می‌گویند چند هزار سو بیشتر نداشته باشید، آنها می‌خواهند مذاکرات را به بن بست بکشانند.
وی ادامه داد: با تحلیل واقع گرایانه از مسائل روز جهان و حقایقی که در آمریکا رخ می‌دهد ما به این جمع بندی رسیده‌ایم که راهی جز تعامل با ایران ندارد. خواسته ایران منطقی است و افکار عمومی متوجه این شده‌اند که خواسته ایران منطقی است و ما تمام تلاشمان را کردیم که اگر در اموری نگرانی دارند، ما با اقدامات تکنیکی و معاهده‌های موجود نگرانی‌های آنها را رفع کنیم.
صالحی در خصوص تحقیق و توسعه نیز گفت: در برنامه اقدام مشترک بدون هیچ قیدی تحقیق و توسعه عنوان شده، ولی گفته شده اگر این تحقیق و توسعه با مواد هسته‌ای سر و کار پیدا کند باید زیرنظر آژانس باشد که ما هم این را قبول داریم، ولی نمی‌توانیم هیچ قید دیگری را روی تحقیق و توسعه بپذیریم چون تحقیق و توسعه از حقوق اولیه بشر است، فکر کردن نمی‌تواند محدود شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: آنها نمی‌توانند این حقوق اولیه را از ما دریغ کنند و ما طبق فرمایش مقام معظم رهبری این را به عنوان حقوق مسلم خود تلقی می‌کنیم.

* الان هزار ماشین نصب شده نسل دوم را داریم

رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص اظهارات روز گذشته مقام معظم رهبری مبنی بر نیاز ایران به ۱۹۰ هزار سو (واحد کار جداسازی) غنی سازی، عنوان کرد: سو واحد اندازه‌گیری است. طول را با متر و زمان را با ساعت اندازه می‌گیرند و توان جداسازی ماشین‌های سانتریفیوژ با «سو» اندازه‌گیری می‌شود.وی با بیان اینکه بهتر است براساس «سو» نیازهایمان را بیان کنیم، گفت: اینکه با کدام ماشین این غنی سازی را انجام دهیم، بحث جداگانه‌ای است.

صالحی ادامه داد: اگر بگوییم ۱۹۰ هزار سو، اگر ماشینی داشته باشیم یک سو باشد ۱۹۰ هزار ماشین می‌شود. اگر ماشینی داشته باشیم سه سو باشد تقریبا ۶۰ هزار ماشین می‌شود، اگر ماشینی داشته باشیم که ۲۴ سو  باشد (چند ماه قبل اعلام کردیم) می‌شود کمتر از ۱۰ هزار ماشین. بیان به ماشین سانتریفیوژ درست نیست، بیان به سو درست است‌ چون بستگی به نوع ماشینی دارد که می‌خواهیم استفاده کنیم.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه قرار بود طراحی ماشین نسل اول ما سه سو باشد و برای ۱۹۰ هزار سو نزدیک به ۵۰ تا ۶۰ ماشین نیاز است، خاطرنشان کرد: ولی در عمل کمتر از سه سو را نشان داد. ما الان نسل‌های جدید داریم. الان هزار ماشین نصب شده نسل دوم را داریم. نسل ۱۰ سو را داریم که الان ۱۶۴ تای آنها به صورت یک زنجیره در حال آزمایش است و نسل چهارم که ۲۴ سو است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مراحل مکانیکی مربوط به ماشین سانتریفیوژ نسل چهارم با ۲۴ سو پایان یافته، خاطرنشان کرد: امیدواریم در یک زمان معین تمامی مراحل تحقیق و توسعه را در ارتباط با ماشین ۲۴ سو تمام کنیم.صالحی درباره اظهارات مقام معظم رهبری درباره نیاز به ۱۹۰ هزار سو ادامه داد: براساس بررسی‌های انجام شده ما سالانه به این مقدار واحد کار جداسازی نیاز داریم که سوخت سالانه نیروگاه بوشهر را تامین کنیم و اگر سه نیروگاه مثل بوشهر را داشته باشیم نیاز به سه تا ۱۹۰ هزار سو داریم.

وی ادامه داد: به فرض مثال اگر پنج نیروگاه هسته‌ای را در آینده ۱۵ تا ۱۶ ساله در نظر بگیریم، می‌شود پنج ۱۹۰ هزار سو، اگر از نسل جدید سانتریفیوژ استفاده کنیم که کمتر از ۱۰ هزار ماشین می‌شود جمعا با ۴۰ تا ۵۰ هزار ماشین می‌توانیم پاسخگوی پنج نیروگاه باشیم، ولی اگر از نسل‌های قدیم سانتریفیوژ استفاده کنیم، چند صد هزار ماشین می‌شود که نطنز جای چند صد هزار ماشین را ندارد ولی اگر از نسل جدید استفاده کنیم نطنز به راحتی پاسخگو است.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به رونمایی از سانتریفیوژ سازمان انرژی اتمی برای وزرات بهداشت و درمان در زمینه سرم سازی خاطرنشان کرد: ماشین‌ها در بازار آزاد فروخته نمی‌شود و اگر فروخته شود با هزار قید و شرط است و ماشین‌های قبلی در حال از کار افتادن است و از کشوری وارد شده که خدمات ارائه نمی‌کرده و گران حساب می‌کرده، با تجریه اندوخته شده در سازمان انرژی اتمی بچه‌های ما توانستند ماشین‌های این صنعت سرم سازی را بسازند و از ماشین‌های ۱۶ هزار دور در دقیقه تا ۸۰ هزار دور در دقیقه را طراحی می‌کنیم و برای آنها می‌سازیم.

به گفته وی این تجربه ثمرات خود را در بخش‌های دیگر مثل پزشکی نشان می‌دهد.

صالحی اضافه کرد: طبق اطلاعی که وزارت بهداشت به ما داد ۶۰ میلیارد دوز سرم دامی و طیور نیاز داریم که هر دوزی حدود صد تا دویست تومان قیمت آن است که میلیاردها دلار می‌شود اگر این را در ایران تامین نکنیم باید میلیاردها دلار ارز را از کشور خارج کنیم.
 
دانلود    

لینک را کپی کنید


سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن