محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852456006
بازار سرمايه در انتظار تقويت بخش توليد
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ تير ۱۳۹۳ (۱۳:۱۷ب.ظ)
بازار سرمايه در انتظار تقويت بخش توليد مهدي عادلي، با اشاره به دلايل افت شاخص طي ماه هاي اخيـر گفت: به هر حال شاخص بورس، خود را بر اساس اقتصاد واقعي تعيين مي کند و وقتي اقتصاد در رکود تورمي به سر مي برد علي القاعده رشد سرمايه گذاري هم به صورت سابق اتفاق نخواهد افتاد.
به گزارش خبرگزاري موج، مهدي عادلي، با اشاره به دلايل افت شاخص طي ماه هاي اخيـر گفت: به هر حال شاخص بورس، خود را بر اساس اقتصاد واقعي تعيين مي کند و وقتي اقتصاد در رکود تورمي به سر مي برد علي القاعده رشد سرمايه گذاري هم به صورت سابق اتفاق نخواهد افتاد. وقتي تورم، گريبان اقتصاد را مي گيرد و از طرفي ميزان توليدات هم پايين تر از ظرفيت اسمي است، سودآوري شرکت ها کاهش پيدا مي کند و طبيعتا قيمت سهام پايين مي آيد. اين يک بخش قضيه. بخش ديگر، اثرات رواني است که بر بازار حکم مي راند. بازار نگاه مي کند که فعالان و صاحب نظران اصلي در تحليل هاي مالي خود به چه نتيجه اي مي رسند. اگر ارزيابي هاي آنها مثبت باشد مسلما شاخص هم در جهت مثبت حرکت مي کند و اگر نظر آنها منفي باشد، شاخص روند منفي در پيش مي گيرد. البته عوامل ديگري هم به خصوص در روزهاي اخير بر بازار سرمايه اثرگذار بود؛ مثل افزايش نرخ خوراک براي پتروشيمي ها. طبيعي بود که با افزايش قيمت خوراک، سودآوري اين شرکت ها کاهش يابد. در کنار آن مسلما بحث رفع تحريم ها و افزايش سرمايه انتظاري هم هست که اميد به سوددهي بازار را زياد و اقتصاد را از رکود تورمي خارج خواهد کرد.
وي در ادامه افزود: خوراک در صنعت پتروشيمي نقش عمده اي دارد. چرا که ماده اوليه که ممکن است گاز يا هر خوراک ديگري باشد، تبديل به مواد مختلف پتروشيمي مي شوند، اگرچه نبايد اثرات رواني اينگونه تصميم ها بر سرمايه گذاران را هم ناديده گرفت. بطور کلي، در صنعت پتروشيمي حامل هاي انرژي، هم نقش خوراک را ايفا مي کنند و هم نقش سوخت را. از اين جهت تعيين قيمت اهميت زيادي دارد. اثرات افزايش قيمت خوراک در صنايع اوليه پتروشيمي مثل اتيلن و پروپيلن و بخش بالادستي بسيار قوي است، ولي هرچه قدر به بخش پايين دستي نزديک شويم، اين نسبت کاهش پيـدا مي کند.
اين کارشناس بازار سرمايه، درخصوص اعمال نرخ ارز آزاد در محاسبه قيمت محصولات پتروشيمي و اثرات آن گفت: اين مصوبه مي تواند بازار را در جهت مثبت حرکت دهد. شايد هم در وضع فعلي منطق آن درست باشد. به خاطر اينکه اگر قرار باشد قيمت خوراک بالا برود، قيمت فروش محصولات هم افزايش پيدا مي کند. صنعت پتروشيمي يکي ازبخش هايي است که صادرات عمده کشور را تشکيل مي دهد؛ يعني از زماني که پتروشيمي ها به بهره برداري رسيدند و شروع به صادرات کردند، اساسا ترکيب صادرات کشور عوض شد و از محصولات سنتي مثل فرش و پسته و زعفران به سمت کالاهاي صنعتي رفت. خوب، اين براي شاخص توسعه صنعتي کشور بسيـار مهم است. چون در دنيا نگاه مي کنند که يک کشور چه ترکيبات صادراتي دارد. اگر منحصر به مواد اوليه و کالاهاي سنتي باشد، يک کشور توسعه نيافته تلقي مي شود. در صورتي که وقتي شاخص صنعت بالا برود، و بخش عمده را محصولات صنعتي تشکيل دهند، به آن کشور به عنوان يک کشور توسعه يافته يا در حال توسعه مي نگرند. بنابراين به خاطر اين اهميت بايد با صنعت پتروشيمي همراهي شود تا هم بتواند صادرات خود را افزايش دهد و هم قيمت را بر اساس نرخ ارز آزاد تعيين کند که سودآوري آنها مجددا به حال اول برگردد.
عادلي با اشاره به اينکه وقتي محصولات پتروشيمي با ارز آزاد در بورس معامله شوند دو حالت دارد ادامه داد: حالت اول اين است که کارخانجات پتروشيمي مواد اوليه را با ارز مبادلهاي بخرند اما محصولات را با ارز آزاد بفروشند که در اين حالت سود کاذبي نصيب پتروشيميها مي شود يا حتي ممکن است منجر به ظهور رانت هايي در اين بخش شود. در حالت دوم اما وقتي کارخانجات پتروشيمي، مواد اوليه خود را با ارز آزاد بخرند هرچند ممکن است اوايل، يک شوک قيمتي به پتروشيميها وارد شود اما اين مشکل در بلندمدت حل و به تعادل اقتصادي منجر خواهد شـد. البته اين نافي اين نيست که صنعت پتروشيمي هم بايد بهره وري خود را بالا ببرد و قدرت رقابت خود را افزايش دهد . پتروشيمي ها لازم است کيفيت محصولات خود را بالا ببرند و در سوخت صرفه جويي کنند تا شدت مصرف انرژي در اين بخش پايين بيايد. همه اينها کمک مي کند به اينکه صنعت پتروشيمي پويايي داشته باشيم و سرمايه گذاري جديد در آن صورت بگيرد ؛ چرا که يکي از پتانسيل هاي عمده صنعتي شدن کشور و حرکت در جهت اقتصاد مقاومتي ، تبديل نفت و گاز به فراورده است که مهمترين آن هم همين صنعت پتروشيمي است.
وي در خصوص خودرو سازان واقدام اخير شوراي رقابت در تعيين قيمت خودرو را بر بازار سرمايه گفت: خوب، هميشه ايده آل اين است که تا حد ممکن عرضه و تقاضا قيمت را تعيين کند؛ اما چون خيلي از قيمت هايي که داده مي شود- از جمله قيمت هاي سوخت- واقعي نيست، بنابراين دولت ها هم در موضوع قيمت گذاري يک جايگاهي براي خودشان مي بينند که وارد اين صنعت شوند . خودرو يک کالاي اساسي نيست و به هر حال يک محصول مصرفي بادوام است . شايد اگر به تدريج دولت از قيمت گذاري خارج شود و شوراي رقابت نقش فعال تري ايفا کند، اين به بهبود وضعيت صنعت کمک کند. اتفاقا ما در صنعت خودروسازي هم به خاطر مسايل مختلف، قيمت تمام شده بالايي داريم ؛ از جمله دور زدن تحريم ها و اينکه بعضي قطعات خودرو مشمول تحريم بوده که اخيرا البته تا حدودي اين محدوديت ها برداشته شده است. همين طور سود بانکي بالا. همه اينها باعث مي شود که قيمت تمام شده خودرو بالا برود. از طرف ديگر شدت انرژي در صنعت خودرو بالاست و روش ها و تکنولوژي هاي نو دنيا بايد وارد اين صنعت شود. به خصوص در حال حاضر بايد برويم به سمت توليد خودروهاي هيبريدي که بتوانيم هم آلودگي شهرها را کاهش دهيم و هم شدت مصرف انرژي را.
اين کارشناس بازار سرمايه در خصوص چشم انداز بخش مسکن و ساختمان و همين طور کالاهايي نظير سيمان را در بورس افزود:
بخشي از کاهش قيمت سيمان مرتبط با صادرات است. مي دانيد که مقاديري از اين کالا به عراق و ديگر کشورهاي همسايه صادر مي شد و اخيرا با مسائلي که در عراق پيش آمده، فعلا اين صادرات تا حد زيادي کاهش پيدا کرده و اين بر بازار سيمان تاثير گذاشته است. بايد اينها حرکت کنند به سمت و سويي که مصارف و کاربردهاي جديد براي سيمان تعريف کنند؛ مثلا امروز روکش جاده ها را در دنيا به جاي آسفالت بتني مي کنند و براي کشور ما که در تابستان ها مناطقي بسيار گرم و در زمستان ها مناطقي بسيار سرد دارد و اتفاقا هردوي اينها آسيب مي زنند به آسفالت، بسيار راهگشاست. ضمن اينکه صرفه جويي هم شده است. چون روکش جاده ها را ديگر لازم نيست که هر سال عوض کنيم . ضمن اينکه بعد از کاهش صادرات، سيماني ها هم منتظرند که به هرحال با اين تعديل قيمت هايي که صورت گرفت، قيمت کالاي آنها هم افزايش پيدا کند.
وي ادامه داد: چشم انداز بخش ساختمان بسيار مهم است. به خاطر اينکه حدود 200 صنعت به ساختمان وابسته است و برخي معتقدند که اصلا صنعت ساختمان موتور حرکت توسعه کشورهاست . اگر به خاطر داشته باشيد، در سال 2008 که مساله بحران اقتصادي جهان از بخش مسکن شروع شد – چون مسکن در اروپا و امريکا راکد شد- تمام اقتصاد در رکود فرو رفت و اين رکود هنوز هم تمام نشده است. تا زماني که دوباره بخش صنعت بيايد و حرکت کند. يک نکته ديگر را هم در خصوص افق بخش مسکن عرض کنم که به هرحال اين بخش بايد رشد مناسبي داشته باشد. متاسفانه در کشور ما اين طور نيست که نرخ مسکن با تورم حرکت کند. هر چهار- پنج سال يک بار مسکن در ايران راکد مي شود و تورم هم ظاهرا تاثيري بر آن نمي گذارد . بعد، ناگهان اين فنر به شکل جهشي آزاد مي شود و شروع مي کند به افزايش بي سابقه تا دوباره آرام گيرد و در رکود فرو رود . اين خيلي براي شرکت هاي سرمايه گذاري مسکن مناسب نيست . ورود فعال بازار بورس به بخش مسکن بايد اتفاق بيفتد و به خصوص ميزان تسهيلاتي که به خريداران مسکن داده مي شود، بايد به شدت افزايش پيدا کند . در دنيا بين 80 تا 90 درصد فيمت مسکن يا ساختمان را به فرد مي دهند، در صورتي که در ايران با اين متوسط وام هايي که براي خريد مسکن هست 10 درصد هم نمي شود . پس بايد برويم به سمت ارزيابي اين مساله که چگونه مي شود اين ساختار را اصلاح کرد و متقاضيان مسکن را به خانه دار شدن نزديک کرد. خود اين باعث شکوفايي بخش مسکن به صورت منطقي خواهد شد که بعد از آن هم حرکت در مسير مناسبي مي افتد که بورس هم بتواند شاخص هايش را افزايش دهد .
عادلي خاطرنشان کرد: رکود تورمي ظرافت هاي خاص خود را مي طلبد . از يک طرف اگر نقدينگي جديد وارد بازار شود که پايه پولي افزايش پيدا کند، تورم هم تشديد خواهد شد. از طرف ديگر اگر سياست هاي انقباضي در پيش گرفته شود، باعث مي شود که رکود، دامنه دار شود. بنابر اين بورس به خصوص در اينجا خيلي مي تواند کمک کند. کاري که بازار سرمايه مي تواند انجام دهد اين است که نقدينگي موجود در بازار را جمع آوري کند و در کانال هاي جديد سرمايه گذاري به کار گيرد؛ به عنوان مثال انتشار اوراق صکوک، يا اوراق مشارکت از سوي بورس. خوب است شرکت هاي بورسي اين اوراق را انتشار دهند و نقدينگي موجود در سطح جامعه را جمع آوري کنند. نرخ سود آنها را هم بايد به نوعي با بانک مرکزي و دولت به توافق برسند و يک نرخ جذابي براي آن بگذارند تا قابليت تبديل به سهام را داشته باشد. اين مساله باعث مي شود بدون اينکه پول جديد منتشر شود، بتوانند از همين نقدينگي هاي موجود استفاده کنند ؛ ضمن اينکه اگر تحريم ها برداشته شود، اين هم مي تواند کمک شاياني به حل مساله کند. به اين صورت که بخشي از نقدينگي هاي دلاري يا ارزي ما که در دنيا بلوکه شده، به صورت ارزي و نه ريالي وارد بشود . آن هم براي واردات قطعات، واردات مواد اوليه، واردات تکنولوژي و غيره . همه اينها منجر به اين خواهد شد که ان شاء الله شکوفايي خوبي را در بخش اقتصاد واقعي و به خصوص بخش مولد شاهد باشيم. همه اينها منجر به افزايش شاخص بورس مي شود؛ چرا که با سرمايه گذاري هاي جديد اقتصاد از رکود تورمي خارج خواهد شد.
وي اضافه کرد: هر زماني که نرخ سود بانکي تا حدي از کنترل خارج شده بود و بانک ها در يک رقابت کاذب، هر مبلغي را صلاح مي ديدند اعلام مي کردند و سودهاي عجيب و غريبي پيشنهاد مي دادند، مردم ديدند آنجا يک بازار مناسبي هست و وارد شدند؛ سهام خود را فروختند و وارد سيستم بانکي شدند . البته بعد از اينکه بانک ها به همان نرخ 22 درصد برگشتند، انگيزه هاي اين چنيني تا حدودي فروکش کرد. الآن بازار طلا و دلار به خاطر کاهش نوسانات جذابيت چنداني ندارد . بخش مسکن هم که در رکود به سر مي برد . لذا بهترين فرصت براي بورس است که با تبليغات و عملکرد مثبتي که از خود نشان مي دهد، مجددا بيايد و حضور پيدا کند.
اين کارشناش بازار سرمايه با بيان اينکه اول سرمايه داراني که اطلاعات و آشنايي آنها با بازار به اندازه سهامداران حرفه اي و حقوقي نيست، گفت: بايد ازطريق صندوق هاي سرمايه گذاري اقدام کنند و يا بيشتر سبد سهام تشکيل دهند. اگر به اين صورت باشد، بالاخره آنها ريسک را تا حد ريادي سعي مي کنند کاهش دهند و پرتفوي گرداني کنند . البته در زماني که کل شاخص افول جدي داشته باشد، مسلما آنها هم بالاخره متضرر مي شوند، اما با يک شيب ملايم تر. يعني اين طور نيست که از آنها سرمايه زيادي به هدر رود . ضمن اينکه اين نکته هم بايد تبليغ شود که يکي از خواص بازار بورس اين است که در آن ريسک وجود دارد و اين ريسک اگر از قبل محاسبه شده باشد، خيلي افراد را متضرر و متعجب نمي کند . بنابراين يک سهامدار در رفتاري معقول مي پذيرد که يک شاخص نمي تواند الي الابد صعودي باشد. گاهي صعود است و گاهي نزول ؛ و اين يک مساله طبيعي است در بازار بورس. بالاخره اين را هم بايد در نظر داشت که گاهي لازم است تعديل هايي در بازار صورت بگيرد. ولي الان اکثر صاحبنظران معتقدند که اگر فاکتورهاي اقتصادي به سمت مثبت برود، حتما قيمت هاي سهام در بازار بورس براي سرمايه گذار قيمت هاي جذابي مي تواند باشد.
عادلي در خصوص کمک دولت و مجلس به بازار بورس گفت: اگر دولت و مجلس در تدوين قوانين به نحوي عمل کنند که خروجي آنها در جهت حمايت از بازار و مهم تر از آن پايداري بازار باشد، زمينه تقويت بازار بورس هم فراهم خواهد شد. مسلما دولت چون بورس برايش اهميت دارد، سعي مي کند که مجموعه اي از اقدامات را انجام دهد. يکي همين که اجازه ندهد نرخ سود بانکي به شدت افزايش پيدا کند . از طرف ديگر يارانه بخش توليد را بپردازد که اين يارانه باعث شود رغبت به سرمايه گذاري جديد در بخش صنعت افزايش پيدا کند. اين صنايع در حال حاضر با کمتر از ظرفيت اسمي کار مي کنند و قطعا با تزريق نقدينگي هاي جديد در قالب يارانه خواهند توانست شرايط را به سمت توليد با ظرفيت اسمي ببرند که اين باعث خروج از رکود خواهد شد . مجلس هم طرح ها و لوايحي را بگذراند که به بازار سرمايه از يک طرف توجه داشته باشد و سرمايه گذاري داخلي و خارجي را تشويق کند . با اين اقدامات، اقتصاد واقعي به رونق برمي گردد و بورس هم جان تازه اي خواهد گرفت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
جلالی: بورس، راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید است
جلالی بورس راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید است تهران- ایرنا- رئیس مرکز پژوهش های مجلس بورس را از ابزارهای مناسب حضور بخش خصوصی در اقتصاد دانست و گفت بورس راهکاری مهم و تاثیر گذار برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید و متعاقب آن رونق سبا ابلاغ معاون اول رئیس جمهوری صورت گرفت کاهش متوسط قیمت گاز مجتمعهای پتروشیمی با هدف تقویت بازار سرمایه
با ابلاغ معاون اول رئیس جمهوری صورت گرفتکاهش متوسط قیمت گاز مجتمعهای پتروشیمی با هدف تقویت بازار سرمایهطبق این مصوبه قیمت متوسط گاز مجتمع های پتروشیمی از 2650 ریال به 2020 ریال در هر متر مکعب کاهش مییابد این کاهش ٢٤ درصدی با هدف تقویت بازار سرمایه و حمایت از تولید داخل قیمتیک کارشناس بازار سرمایه در گفتوگو با فارس تاکید کرد ارزیابی مثبت از رشد بورس به دلیل مصوبات اخیر دولت/ وفای ب
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتوگو با فارس تاکید کردارزیابی مثبت از رشد بورس به دلیل مصوبات اخیر دولت وفای به عهد دولت گام اصلی حمایت از تولیدشایان آرانی با بیان اینکه رشد اخیر بورس به دلیل دو مصوبه مربوط به پتروشیمیها مثبت ارزیابی میشود گفت این رشد پشتوانه و دلایل مربوط بهتشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه / توجه به سودآوری شرکت ها در بودجه 94
در دیدار صالح آبادی با لاریجانی مقرر شد تشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه توجه به سودآوری شرکت ها در بودجه 94 تهران - ایرنا - در دیدار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با رییس مجلس شورای اسلامی راهکارهای تقویت بازار سرمایه و نقش قوه مقننه در این زمینه و نیز علل افت بوتشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه
در دیدار صالح آبادی با لاریجانی مقرر شد تشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه خبرگزاری پانا در دیدار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با رییس مجلس شورای اسلامی راهکارهای تقویت بازار سرمایه و نقش قوه مقننه در این زمینه و نیز علل افت بورس طی ماههای اخیر مورد بررسی قرار گرفتوزیر اقتصاد تشریح کرد جزئیات دو مصوبه حل مشکلات تولید/ تورم را تکنرخی میکنیم/ دولت مصمم به حمایت از بازار سر
وزیر اقتصاد تشریح کردجزئیات دو مصوبه حل مشکلات تولید تورم را تکنرخی میکنیم دولت مصمم به حمایت از بازار سرمایه است حذف یارانه پردرآمدها به زودیوزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اراده دولت برای تک رقمی کردن تورم به تشریح برنامههای دولت برای حمایت گسترده از تولید و بازافرابورس در جهت ساماندهی و هدایت بخشی بازار سرمایه
دانشنامه ی اقتصادی فرابورس در جهت ساماندهی و هدایت بخشی بازار سرمایه ورود به بازار اوراق بهادار ازجمله اهداف شرکتها محسوب میشود اما این واقعیت که دستیابی سریع و آسان به بازار اوراق بهادار برای تعداد عمدهای از شرکتهای سهامی فعال در کشور میسر نبوده و این شرکتها از مزایایحمایت از تولید مستلزم تقویت سرمایه درگردش واحدهای تولیدی است
حمایت از تولید مستلزم تقویت سرمایه درگردش واحدهای تولیدی است گچساران - ایرنا - نماینده کارآفرینان بخش خصوصی گچساران گفت حمایت از تولید مستلزم تقویت سرمایه در گردش واحدهای تولیدی است عادل امینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود تخصیص اعتبارات جدید برای واحدهای تولیدیسیاستتقویت بازار سرمایه
بی بی سی سیاست تقویت بازار سرمایه بیژن زنگنه وزیر نفت محمدرضا نعمتزاده وزیر صنعت ولیالله سیف رئیس بانک مرکزی و علی صالحآبادی رئیس سازمان بورس این سیاست را برای تقویت بازار سرمایه گرفتهاند و خسرو تاج معاون وزیر صنعت دستور آن را ابلاغ کرده است به این مطلب امتیاز ددر دیدار صالح آبادی با لاریجانی مقرر شد: تشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه / توجه به سودآوری شرکت ها
در دیدار صالح آبادی با لاریجانی مقرر شد تشکیل کارگروه ویژه برای تقویت بازار سرمایه توجه به سودآوری شرکت ها در بودجه ۹۴در دیدار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با رییس مجلس شورای اسلامی راهکارهای تقویت بازار سرمایه و نقش قوه مقننه در این زمینه و نیز علل افت بورس طی ماههای اخیرجزئیات دستور ویژه بورسی لاریجانی/ تشکیل کارگروه تقویت بازار سرمایه
اقتصادی بانک - بیمه بورس علل افت بورس بررسی شد جزئیات دستور ویژه بورسی لاریجانی تشکیل کارگروه تقویت بازار سرمایه در دیدار رئیس سازمان بورس با رئیس مجلس شورای اسلامی مقرر شد کارگروهی متشکل از نمایندگان منتخب کمیسیونهای ذیربط برای بررسی راهکارهای تقویت بازار سرمایه تشکیل شدهتشکیل کارگروه ویژه مجلس برای تقویت بازار سرمایه/ توجه به سودآوری شرکت ها در بودجه94
جمعه ۱۳ تیر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۸ رییس سازمان بورس دلایل افت بورس و دغدغه های سهامداران را تشریح کرد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در دیدار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با رییس مجلس شورای اسلامی راهکارهای تقویت بازار سرمایه و نقش قوه مقننه در این زمینه و نیز علل افت بورسبورس، راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید است
سهشنبه ۱۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۶ رئیس مرکز پژوهشهای مجلس بورس را از ابزارهای مناسب حضور بخش خصوصی در اقتصاد دانست و گفت بورس راهکاری مهم و تاثیر گذار برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید و متعاقب آن رونق سرمایه و کار ایرانی است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناجلالی در دیدار با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار: بورس راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخ
جلالی در دیدار با رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار بورس راهکاری مهم برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخش تولید استرئیس مرکز پژوهشهای مجلس بورس را از ابزارهای مناسب حضور بخش خصوصی در اقتصاد دانست و گفت بورس راهکاری مهم و تأثیرگذار برای انتقال سرمایه از بازار غیر مولد به بخودروسازان قیمتهای جدید شورای رقابت را پذیرفتند/ بازار در انتظار فروش فوری خودرو
اقتصادی صنعت و تجارت و کشاورزی در گفتگو با مهر اعلام شد خودروسازان قیمتهای جدید شورای رقابت را پذیرفتند بازار در انتظار فروش فوری خودرو بنابراعلام مدیران عامل گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو غولهای خودروسازی ایران قیمتهای جدید اعلامی شورای رقابت درباره محصولاتشان را اعبازار در انتظار فروش فوری خودرو
بازار در انتظار فروش فوری خودروتاریخ انتشار شنبه ۱۴ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۴۶ بنابراعلام مدیران عامل گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو غولهای خودروسازی ایران قیمتهای جدید اعلامی شورای رقابت درباره محصولاتشان را اعمال خواهند کرد به گزارش مهر بنابراعلام مدیران عامل گروهاوراق اختيار فروش تبعي، يکي از بهترين ابزارهاي بازار سرمايه
۷ تير ۱۳۹۳ ۱۳ ۲۱ب ظ نماينده مجلس شوراي اسلامي اوراق اختيار فروش تبعي يکي از بهترين ابزارهاي بازار سرمايه اوراق اختيار فروش تبعي سهام يکي از بهترين ابزارهايي است که طي سالهاي اخير وارد بازار سرمايه شده است به گزارش خبرگزاري موج محمد حسننژاد عضو کميسيون اقتصادي مجلس با بي-
اقتصادی
پربازدیدترینها