تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860420778




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام اولویت های پژوهشی مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: اعلام اولویت های پژوهشی مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه خبرگزاری پانا: قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام کرد: در راستای بهره گیری از توانمندی دانشجویان و پژوهشگران کشور در جهت رفع نیازهای تحقیقاتی حوزه زیرساخت کلید عمومی کشور، لیست اولویت های پژوهشی مورد نیاز مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه در سال 1393 منتشر شد.
۱۳۹۳ شنبه ۲۱ تير ساعت 13:28



به گزارش خبرگزاری پانا ،فرانک رازقی اسکویی با اشاره به تدوین استانداردهای حوزه زیرساخت کلید عمومی کشور توسط مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه افزود: زیرساخت کلید عمومی یا PKI به مجموعه ای از خدمات، محصولات، سیاست ها، فرایندها و سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری گفته می شود که جهت مدیریت و به کارگیری گواهی های الکترونیکی و به منظور ارائه سرویس های امنیتی مختلف از قبیل احراز هویت، انکار ناپذیری تراکنشها، محرمانه بودن اطلاعات و اطمینان از عدم تغییر آن مورد استفاده قرار می گیرد. وی گفت: گواهی های الکترونیکی امکان استفاده از فناوری هایی همچون امضای دیجیتال، پست الکترونیکی امن، کارت های شناسایی الکترونیکی و امثالهم را برای افراد جامعه فراهم می کنند. قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: در این میان، مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه به عنوان نقطه اعتماد در سلسله مراتب زیرساخت کلید عمومی کشور، برنامه های مطالعاتی و پژوهشی مستمری را در رابطه با زیرساخت کلید عمومی در دستور کار دارد که تدوین استانداردهای فنی از جمله ی آنها است. اسکویی گفت: علاوه بر این، انجام مطالعات در زمینه چارچوب و معماری زیرساخت کلید عمومی کشورها، سیاست ها و قوانین حاکم بر این حوزه، نحوه تعامل پذیری مراکز صدور گواهی ایران با سایر کشورها، شناسایی حوزه های تاثیرپذیر از فناوری کلید عمومی در کشور، شناسایی راه های تسهیل به کارگیری گواهی الکترونیکی در کشور، ارزیابی آسیب پذیری ها و شناسایی راه های مقابله، امکان سنجی توسعه امضای همراه (Mobile Signature) در کشور و بررسی مدل های انتشار فناوری زیرساخت کلید عمومی در زمره فعالیت های تحقیقاتی این مرکز بوده است. قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ادامه داد: در همین راستا و با هدف تشریک مساعی پژوهشگران و متخصصان حوزه زیرساخت کلید عمومی در بومی سازی و ارتقای دانش فنی کشور، مرکز ریشه اقدام به تعیین اولویت های پژوهشی خود در چارچوب اولویت های منتشره از طرف شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) کرده است. وی گفت: این اولویت ها محورهای متنوعی از قبیل زیرساخت های دولت و تجارت الکترونیکی، توسعه علوم و فناوری در حوزه زیرساخت کلید عمومی، طراحی زیرساخت های سامانه های نر م افزاری مرتبط، فناوری های نوین و نوظهور و تهدیدات مرتبط را در بر می گیرند. قائم مقام مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: علاقه مندان و پژوهشگران می توانند با مراجعه به وب سایت مرکز دولتی صدور گواهی الکترونیکی ریشه به آدرس http://rca.gov.ir از عناوین اولویت های پژوهشی و نحوه همکاری با این مرکز مطلع شوند. وی همچنین تصریح کرد: توجه به آخرین دستاوردهای جهانی، انجام مطالعات تطبیقی و ارائه راهکارهای عملیاتی در کلیه پروژه های پژوهشی مورد انتظار خواهد بود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن