واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استفاده از پهپاد برای فعالیت های تجاری تهران - ایرنا - استفاده تجاری از پهپاد برای حمل کالاهای مختلف ازجمله پیتزا به راه حل تازه ای برای رساندن محصولات به مشتریان تبدیل شده است.
به گزارش ایرنا از بی بی سی، پهپادها و انواع پرنده های بی سرنشین در طول چند سال گذشته برای امور نظامی استفاده می شدند. اما اکنون به تدریج سر و کله انواع بالگردها و پهپادها به سرویس دهندگان و صاحبان کسب و کارهای متنوع کشیده شده است.
اخبار استفاده شرکت هایی چون کلیک آمازون و کلیک دی اچ ال از پهپاد برای تحویل کالاها و بسته های پستی به سفارش دهندگان، سال گذشته مورد توجه بسیاری از علاقمندان قرار گرفت، اما استفاده از پهپاد حتی به این موارد هم محدود نمی شود، اخیرا ارائه خدمات تحویل غذا در محل با استفاده از این پرنده های کوچک هم مورد توجه قرار گرفته است.
برخی از شرکت های غذایی به روش تحویل هوایی غذا علاقمندی نشان داده و در حال آزمایش چنین راه کارهایی هستند.
سال گذشته وب سایت ها و وبلاگ های زیادی از کلیک تاکوکوپتر صحبت می کردند و شایعات زیادی پیرامون این پهپاد مطرح می شد که قرار بود تاکو را که نوعی لقمه مکزیکی است، به دست مشتریان برساند.
کلیک ویدئوی تبلیغاتی پیتزا دومینو هم سال گذشته در فضای مجازی بسیار محبوب شد. ˈدومی کوپترˈ نام پهپادی است که قرار است در آینده وظیفه پیک هوایی و رساندن پیتزاهای این شرکت را به مشتریان ایفا کند.
استفاده از فناوری های نو زندگی را برای مردم ساده تر و سود بیشتری به جیب صاحبان کسب وکار سرازیر می کند. از سویی مشکلات احتمالی چون هک کردن این سامانه ها، سوءاستفاده از آن در حملات تروریستی و سرقت محموله ها می تواند تنها گوشه ای از نگرانی های این سناریو باشد.
این هلی کوپتر که از راه دور هدایت می شود، شبیه پهپادهایی است که در بازی ˈکال آو دیوتیˈ به کار گرفته شده با این تفاوت که به جای مسلسل، پیتزا حمل می کند.
حالا اما یکی از پیتزاپزی ها روسی به نام ˈدودوˈ با انتشار کلیک ویدئویی در یوتیوب می گوید که خدمات حمل پیتزا به مشتریان را در شهر سیکتیوکار روسیه آغاز کرده است.
غذاخوری هایی که خدمات ارسال غذا به محل را نیز ارائه می دهند، برای رساندن غذا به مشتریان خود عمدتا با چند مشکل دست و پنجه نرم می کنند.
نخستین مساله رساندن غذا در زمان مناسب به مشتری است به شیوه ای که گرم بماند اما راه های پر پیچ و خم یا راه بندان ها و مسیرهای شلوغ این مهم را دشوار می کند.
از سوی دیگر چنین کاری نیاز به سامانه ای قوی از پیک های موتوری آشنا به منطقه دارد که عمدتا می تواند هزینه نیروی انسانی را افزایش دهد و در نهایت بهای تما شده غذا را بالا ببرد.
اما پیتزاکوپتر می تواند بسیاری از این مسائل را حل کرده و مشکلات را تا میزان زیادی از میان بردارد.
کاربردهای تجاری می تواند تعداد این وسایل پرنده را زیادتر کند.
سرمایه گذاری شرکت های تجاری برای استفاده بیشتر از این گونه وسائل می تواند قیمت نهایی آن را پایین بیاورد و از سوی دیگر تعداد آنها را افزایش دهد.
ایده هایی این چنین آینده ای چندان هم دور از دسترس نیست اما چنین پیشرفت هایی همواره نگرانی هایی را نیز در کنار دارند.
بخشی از این نگرانی ها اختلال احتمالی در سامانه های هوایی است.
سال گذشته سازمان هوایی آمریکا نام شش ایالت را در این کشور اعلام کرد تا کلیک استفاده تجاری از پهپاد در آنها آزمایش شود.
این پایگاه ها جزئی از برنامه توسعه ایمنی و مقررات عملیاتی پهپادها هستند که تا سال 2015 میلادی اجرا می شود.
اداره فدرال هوانوردی آمریکا برآورد می کند ظرف پنج سال نخست قانونی شدن پرواز اشیای پرنده، 7500 دستگاه از این پرنده ها در سرتاسر آسمان آمریکا به پرواز در آیند.
از سویی مشکلات احتمالی چون هک کردن این سامانه ها، سوءاستفاده از آن در حملات تروریستی و سرقت محموله ها می تواند تنها گوشه ای از نگرانی های این سناریو باشد.
علمی (1)**1354**1599
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
21/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]