واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون استاندار مازندران: روستاییان صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزان را جدی بگیرند ساری-ایرنا-معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران بر لزوم ایجاد صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در قالب تعاونی ها تاکید کرد وگفت: این صندوق رشد و توسعه فعالیت های اقتصادی را در پی دارد.
ˈ علی احسانی ˈ چهارشنبه شب که در دیدار با اهالی روستای ملک کلای قائمشهر سخن می گفت: افزود: بررسی روند اجرای فعالیت های صندوق اعتبارات خرد زنان باید انجام شود.
وی حمایت دولت از صندوق ها را یکی از مزایای خاص آن دانست واضافه کرد: پرداخت 49 درصد از سهم صندوق توسط دولت ،امکان افزایش سرمایه ، سهل الوصول بودن و عدم وجود بروکراسی از دیگر مزایای ایجاد اینگونه از صندوق ها محسوب می شود که به دلیل گردآوری سرمایه های اندک بر کاهش میزان تورم نیز تأثیرگذار است.
احسانی از دیگر نقاط قوت ایجاد صندوق های حمایت از توسعه کشاورزی را قابلیت تبدیل به موسسات مالی و اعتباری، کمک به پرداخت خسارات ،ارایه تسهیلات بموقع و سهل الوصول بودن آن عنوان کرد.
وی تصریح کرد: امید است با راه اندازی اینگونه نهادها و ساختارهای مردم نهاد ، فعالیت بیش از پیش زنان را در عرصه های مختلف شاهد باشیم.
وی افزود: اکنون نگاه جهان، بیشتر به سوی زنان معطوف شده است زیرا برای تحقق توسعه اجتماعی ، تسریع فرایند توسعه اقتصادی و محقق شدن عدالت اجتماعی، چنان چه به زن به عنوان نیروی فعال و سازنده نگریسته شود، تأثیر بسیاری در روند توسعه و افزایش کمی و کیفی نیروی انسانی آن جامعه خواهد داشت.
احسانی با اشاره به اینکه نقش زنان در توسعه، به صورت مستقیم با هدف توسعه اجتماعی و اقتصادی بستگی داشته و از این رو در تحول همه جوامع انسانی، عاملی بنیادی محسوب می شود ،تصریح کرد: از آنجایی که در دهه های اخیر، زنان دسترسی بهتری به دانش و اطلاعات فنی در عرصه های اقتصادی داشته اند، مشارکت داوطلبانه و آگاهی های آنها در این زمینه ها افزایش یافته است .
وی بیان داشت: دفتر مشارکت و امور زنان وزارت جهاد کشاورزی در قالب ارایه طرح هایی چون طرح صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و گسترش تعاونی های کارآفرینی و اشتغال زایی را فعال کرده است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران افزود: امروزه با توجه به نرخ بالای تورم و هزینه های سرسام آور دولتی در ایجاد اشتغال برای بیکاران و نیمه بیکاران جامعه بخصوص جوامع روستایی که تبعاتی همچون مهاجرت به شهرها و اختلالات و مشکلات لجام گسیخته شهری را به دنبال دارد، نقش تعاونی ها به عنوان یکی از ارکان اقتصادی در ایجاد اشتغال و بهره مندی از قابلیت ها و توانایی ها و تجربیات و مهارت های نیروی انسانی روستائیان از جمله زنان روستایی بسیار حایز اهمیت است.
مازندران بیش از سه میلیون 170 هزار نفر جمعیت دارد که 47درصد آنان را زنان تشکیل می دهند.ک/2
2585/608
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
19/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]