واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار: 22 درصد گستره سیستان و بلوچستان به حاشیه نشینی اختصاص یافته است زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: متاسفانه 22 درصد از گستره این استان را حاشیه نشینی تشکیل می دهد که عمده آن در شهرهای زاهدان، چابهار و زابل استقرار یافته است.
![استاندار: 22 درصد گستره سیستان و بلوچستان به حاشیه نشینی اختصاص یافته است](http://img7.irna.ir/1393/13930418/81231569/81231569-5813181.jpg)
به گزارش ایرنا، ˈعلی اوسط هاشمیˈ روز چهارشنبه در نشست شورای مسکن سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بیشترین حاشیه نشینی استان در زاهدان است افزود: در این وسعت حاشیه نشینی استان جمعیت زیادی ساکن هستند که این مساله یک نقطه بسیار تهدید آمیز است زیرا این جمعیت از حداقل ها برخوردار نیستند و رهایی از این وضعیت نیازمند مدیریت مسوولان است.
وی اظهار داشت: برای ارائه خدمات بهتر به مردم باید از ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق حاشیه ای شهرهای استان جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه توسعه هر منطقه باید بر اساس طرح جامع شهری انجام شود افزود: تشکیل پلیس ساختمان یکی از راهکارهای مهم برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در استان است.
وی همچنین بر توجه به راهبردهای توسعه شهری در سیستان و بلوچستان تاکید کرد و افزود: آینده طرح های شهری استان باید منطبق با طرح های جامع و تفصیلی به درستی مورد توجه قرار گیرد و سیاست اجرایی ما در آن چارچوب طوری تنظیم شود که شهرهای ما از یک فضای با نشاط برخوردار و عامل کسالت زدایی باشند.
وی همچنین به وضعیت مسکن مهر سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: سهم استان در مسکن مهر 23 هزار و 225 واحد بوده که عملیات اجرایی 13 هزار و 326 واحد تاکنون به پایان رسیده است.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای اتمام 13 هزار و 326 واحد مسکونی مهر در استان پنج هزار و 333 میلیارد ریال تسهیلات از خط اعتباری مسکن مهر پرداخت شده است.
هاشمی اضافه کرد: خوشبختانه اقدامات مناسبی در زمینه مسکن مهر در استان صورت گرفته و نگاه مدیران در این بخش نیز مطلوب بوده به طوری که دستگاهای مختلف جلوتر از اهداف برنامه خود گام برداشته اند.
وی ادامه داد: یک سری مشکلات در زمینه تامین اعتبار دستگاهای مختلف و خدمات روبنایی مسکن مهر همچون مدرسه، خانه بهداشت و مراکز انتظامی و مسجد وجود دارد که باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: کارهای روبنایی در بخش مسکن مهر استان آغاز شده اما منطبق با نیازها نبوده است البته این یک مشکل ملی است زیرا این کار بزرگ از نظر مکان یابی و زیربنایی دارای مشکلاتی است.
وی گفت: مسکن مهر یکی از مشکلات مطرح استانداران با هیات دولت بود که مقرر شد شش استاندار به نمایندگی از استانداران سراسر کشور در ملاقات با هشت وزیر به شش موضوع مهم بپردازند.
وی افزود: این نشست هفته آینده در دولت شکل خواهد گرفت که یک نفر از این هیات شش نفره استاندار سیستان و بلوچستان است.
هاشمی اظهار داشت: تجمیع روستاها یکی دیگر از مباحث مهم استان است که باید به طور جدی به آن پرداخته شود بطوریکه بیش از شش هزار روستای کمتر از 20 خانوار جمعیت ساکن در استان وجود دارد که این امر سبب افزایش هزینه برای دولت می شود و در این زمینه نیز باید تدابیر لازم اتخاذ شود.
استاندار گفت: چنانچه در زمینه پایداری جمعیت روستایی تدبیر نشود بی شک باید شاهد حاشیه نشینی بیشتر شهرها باشیم.
به گزارش ایرنا، در نشست شورای مسکن سیستان و بلوچستان مسوولان دستگاهای مختلف استان به بیان مشکلات و ارائه عملکرد خود در زمینه مسکن استان پرداختند. ک/2
7312 / 653
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
![](http://www.irna.ir/Theme1/images/icons/mail32.png)
[email protected]
18/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]