واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > زنجان امیرنیا:
بیش از 4 هزار مؤسسه قرآنی در سطح کشور فعالیت میکنند
زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر بیش از 4 هزار مؤسسه قرآنی در سطح کشور فعالیت میکنند که سهم وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات از تحت پوشش قرار دادن آنها به میزان 50 درصد است.
به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر امیرنیا در بازدید از نمایشگاه قرآنی زنجان افزود: در صورت ادغام موسسات قرآنی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی شاهد توسعه هرچه بیشتر فعالیت های قرآنی خواهیم بود. وی با اشاره به برگزاری جشنوارههای قرآنی در 13 استان کشور به صورت همزمان ادامه داد: برنامههای متنوعی از سوی ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان در این جشنواره تهیه و تدارک دیده شده است و تلاش بر این است که فهم و درک مفاهیم قرآنی در بین مردم افزایش یابد، چراکه فهم قرآن، در سبک زندگی مردم مؤثر است.
امیرنیا با تاکید بر اینکه یکی از اولویتهای اصلی وزارت ارشاد در برگزاری برنامههای قرآنی در سطح کشور، عدالتمحوری است گفت: تلاش میشود تا استعدادهای بالقوه قرآنی را به بالفعل تبدیل کنیم و همه از امکانات و اعتبارات به یک میزان بهرهمند شوند.
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه یکی از وظایف ذاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در راستای اهداف عالی نظام اسلامی، توسعه و تروج فرهنگ قرآنی است افزود: قرآن کریم به اندازهای جامعیت دارد که همه عرصههای وزارت ارشاد همچون حوزههای سینمایی، مطبوعات، هنری، انتشار و حتی رسانههای دیجیتال نیز میتوانند در این زمینه کار کنند.
امیرنیا افزود: جامعیت و کامل بودن قرآن کریم سبب میشود که هر انسانی با هر یک از هنرها و علوم به آن روی بیاورد، میتواند هنر و علم خود را ماندگار کند و نمونه این ماندگاری را در قرائت دعای «ربنا» توسط اساتید برجسته موسیقی کشور مشاهده میکنیم که ورود به مضامین قرآنی، هنر آنها را ماندگار نموده است.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای اصلی وزارت ارشاد در برگزاری برنامههای قرآنی در سطح کشور، عدالتمحوری است ادامه داد: تلاش میشود تا با برگزاری اینگونه برنامهها در شهرهای کوچک، استعدادهای بالقوه قرآنی را به بالفعل تبدیل کنیم و همه از امکانات و اعتبارات به یک میزان بهرهمند شوند.
مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: طی جلسات برگزارشده قرار بر این شده است که مجموعهای به صورت متمرکز صرفا به صدور مجوز، نظارت و هدایت مؤسسات قرآنی کشور بپردازد و اتحادیههای تشکلهای قرآنی ادغام شوند که این طرح در حال حاضر در مرحله قانون قرار دارد.
امیرنیا با اشاره به اینکه مساجد، تکایا و حسینیهها، تنها محلهایی هستند که میتوان به صورت مستمر فعالیتهای قرآنی را در طی سال برگزار کرد، یادآور شد: میتوان از ظرفیت و امکانات مساجد برای توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی بهرهمند شد.
۱۳۹۳/۴/۱۸ - ۱۵:۱۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]