واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۸ تير ۱۳۹۳ (۱۳:۳۴ب.ظ)
شاهرخي مطرح کرد: ۷۱ درصد از بيسوادان لرستان، روستائيان هستند معاون استاندار لرستان گفت: بيشتريت تعداد بي سوادان لرستان در روستاها و مناطق صعب العبور زندگي مي کنند به طوري که بر اساس آخرين آمار در سال ۹۰ حدود ۷۱ درصد از بي سوادان لرستان از روستائيان هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد سعيد شاهرخي امروز در جلسه شوراي راهبردي پشتيباني نهضت سوادآموزي لرستان در خرم آباد اظهار کرد: اگر بخواهيم اشاره اي به اهميت بحث سوادآموزي در استان داشته باشيم بايد سخنان مقام معظم رهبري را سرلوحه کار خود قرار دهيم زيرا ايشان بر مسئله ريشه کن کردن بي سوادي تأکيد بسيار زيادي کرده اند.
وي افزود: بيانات مقام معظم رهبري در امر بي سوادي سبب شده تا دستوراتي توسط معاون اول رئيس جمهور ابلاغ شود و به دنبال آن توافق نامه هايي در بين دستگاه هاي مختلف انجام شود که اين امر تلاش شوراي پشتيباني نهضت سوادآموزي را مي طلبد.
شاهرخي تصريح کرد: متأسفانه لرستان يکي از استان هايي است که داراي بيشترين نرخ بي سوادي در کشور است به طوري که 9.69 درصد از مردم لرستان در رده سني بين 10 تا 49 سال به طور مطلق بي سواد هستند.
معاون استاندار لرستان بيان کرد: تعداد افراد بي سواد در لرستان بيش از 110 هزار نفر است که از اين تعداد حدود 75 هزار نفر را زنان و حدود 41 هزار نفر را مردان تشکيل مي دهند
وي اظهار کرد: عمده بي سوادان لرستان در روستاها و مناطق صعب العبور هستند به طوري که 71 درصد از آمار بي سوادان لرستان در روستاها زندگي مي کنند و اين آمار بر مبناي آمار دريافتي در سرشماري سال 90 اعلام شده است.
شاهرخي افزود: همه ادارات و مسئولان استاني رسالت سنگيني را در امر ريشه کن کردن بي سوادي در استان بر عهده دارند و ائمه جمعه و جماعات بايد با تأکيد بر اين مسأله در نمازهاي خود مردم را نسبت به سواد آموزي تشويق و ترغيب کنند.
معاون استاندار لرستان بيان کرد: آموزش و پرورش به تنهايي نمي تواند در مسير ريشه کن کردن بي سوادي در سطح استان گام بردارد و نيازمند ياري و همکاري همه ادارات و دستگاه هاي مربوط در سطح استان مانند جهاد کشاورزي، کميته امداد، بهزيستي و سازمان زندان ها است.
وي گفت: ما در نظر داريم تا پايان برنامه پنجم توسعه آمار بي سوادي را در سطح استان به صفر نزديک کنيم که براي اجرائي کردن اين هدف نيازمند يک برنامه ريزي منسجم و عملياتي هستيم که گام نخست براي اين طرح وجود اطلاعات لازم در مورد يک جامعه آماري مشخص است.
شاهرخي اظهار کرد: ما بايد در گام نخست مشخص کنيم که چه تعداد افراد بي سواد تحت پوشش کميته امداد و بهزيستي هستند و از زندانيان ما چه تعداد بي سواد هستند تا با همکاري اين نهادها نسبت به رفع بي سوادي در جامعه اقدام کنيم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]