واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مطالعات امکان سنجی 35 منطقه نمونه گردشگری کردستان انجام شده است قروه-ایرنا- معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: مطالعات امکان سنجی 35 منطقه نمونه گردشگری کردستان انجام شده است.
به گزارش ایرنا، آرمان وطن دوست روز چهارشنبه در نشست کارگروه تخصصی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قروه از فراخوان واگذاری 15 منطقه نمونه گردشگری به سرمایه گذاران خبر داد.
وی گفت: هم اکنون هزار و 168 منطقه نمونه گردشگری در کشور شناسایی شده که مطالعات امکان سنجی برای 250 اثر انجام گرفته و موافقت نامه نیز تاسیس برای آنها صادر شده است.
وی با بیان اینکه از طرح های یاد شده 100 طرح تا کنون اجرا شده است، گفت: مناطق نمونه گردشگری پتانسیل ویژه برای کشور است که باید با ساز و کار جدید در هر شهرستانی یک یا دو منطقه نمونه گردشگری اولویت دار به نتیجه برسد.
به گفته وی باید سرمایه های کوچک مردم به سمت رونق مناطق گردشگری هدایت شود و دولت به دنبال این است که مناطق نمونه گردشگری را به صورت مجتمعی که کلیه امکانات گردشگری و رفاهی در آن فراهم باشد اداره کند.
معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان افزود: در سال جاری اعتبار ویژه ای برای توسعه صنعت گردشگری از صندوق توسعه ملی در نظر گرفته شده است که در استان 60 متقاضی با طرح های از 5 تا 90 درصد پیشرفت فیزیکی، از تسهیلات مناسب این صندوق برای تکمیل طرح های خود بهره مند می شوند.
وی افزود: تمام دستگاه های خدمات رسان در استان موظف هستند برای تامین زیرساخت ها، خدمات خود را تا ورودی مناطق نمونه گردشگری ارایه کنند و اجرای این خدمات در داخل مناطق نمونه گردشگری بر عهده سرمایه گذاران خواهد بود.
وی اظهار کرد: نوروز امسال یک میلیون و 100 هزار گردشگر در استان کردستان مقیم شدند و دو میلیون و 100 هزار نفر نیز از اماکن تاریخی و جاذبه های گردشگری بازدید کردند.
وطن دوست با اشاره به اینکه سهم شهرستان قروه از گردشگران مقیم 11 هزار و 314 نفر معادل یک تا 1.5 درصد کل مسافران ورودی به کردستان افزود: نوروز امسال 97 هزار و 750 نفر از جاذبه های گردشگری قروه بازدید کردند که این میزان 5 درصد کل بازدیدکنندگان استان است.
وی سهم کردستان از 4.5 میلیون گردشگر خارجی در سال جاری را 160 هزار نفر اعلام کرد و افزود: بخش عمده ای از این مسافران از گردشگران سلامت هستند.
معاون میراث فرهنگی کردستان با اشاره به گردشگری سلامت افزود: این نوع گردشگری حوزه بسیار درآمدزایی برای کشور است و دولت، سازمان میراث فرهنگی و وزارت بهداشت تفاهم نامه ای برای این نوع گردشگری منعقد و به استان ها ابلاغ کرده اند.
فرماندار قروه هم در این نشست گفت: گردشگری یک صنعت است و تا بخش خصوصی در این عرصه وارد نشود رشدی صورت نمی گیرد.
محمد شرفبیانی گفت: توسعه گردشگری نیاز به همفکری و مشارکت مسوولان دارد تا قدم هایی در جهت برطرف کردن نقص ها برداشته شود و با همدلی به فکر شهرستان و نسل های آینده نیز باشیم.ک/2
7345/533
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
18/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]