واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > غرب > ایلام مهر گزارش ی دهد؛
نبود درآمد پایدار در شهرداری های استان ایلام/ تولید روزانه 30 تن زباله در دهلران
دهلران - خبرگزاری مهر: شهرداری ها به عنوان یکی از نهاد های غیر دولتی که باید از محل عوارض ومالیات مردم شهر را ادراه کنند، باید رضایت مندی مردم را فراهم کنند اما متاسفانه شهرداریهای استان ایلام از لحاظ درآمد زایی با مشکلات عدیده های روبرو هستند و همین امر باعث شده که نتوانند خدمات قابل قبولی به مردم ارئه بدهند.
به گزارش خبرنگار مهر، امروزه با افزايش جمعيت در شهرها شاهد بروز مشكلات عديده اي هستيم كه از جمله اين مشكلات مي توان به آلودگيهاي صوتي، هوا و آب مشكلات حمل و نقل درون شهري و.... اشاره كرد. در این راستا مسئولان شهری باید چاره اندیشی کنند چرا که اگر برای مسائل مختلف شهری برنامه ریزی نداشته باشند قطعا با مشکلات زیادی روبرو خواهند شد. شهرداری ها به عنوان یکی از نهادهای غیر دولتی که باید از محل عوارض و مالیات مردم شهر را اداره کند باید به گونه عمل کنند که رضایت مندی مردم را داشته باشد، اما متاسفانه شهرداریهای استان ایلام از لحاظ در آمدزایی بامشکلات عدیده ای روبرو هستند و همین امر باعث شده که نتوانند خدمات قابل قبولی به مردم ارئه بدهند. شهرداری های کوچک نیازمند یاری دولت هستند علیرضا قاسمی شهردار دهلران در گفتگو با مهر گفت: متاسفانه شهرداری های کوچک با مشکلات عدیده ای روبر و هستند چرا که عدم توان مالی ودرآمد زایی در این شهرداریها باعث شده ما در پرداخت حقوق کارکنان، خدمات دهی مناسب برای رفاه حال شهروندان به مشکل بر بخوریم. وی گفت: نبود کارخانه و شرکت های برزگ در این شهر ستان باعث شده شهرداری همواره با مشکلات مالی دست و پنجه نرم کند و همین امر باعث شده شهرداری در بحث درآمد زایی آن طور که باید و شاید توان لازم را نداشته باشد. وی اظهار داشت: خوشبختانه در سال جاری از محل سفر ریاست جمهوری و تملک دارییها بیش از 12 میلیارد تومان به شهرداری دهلران اختصاص یافته است که این میزان اعتبار می تواند پروژهای نیمه تمام شهر دهلران را به سر انجام برساند. قاسمی تصریح کرد: اگر این میزان اعتبار به صورت 100 رصدی تخصیص یابد شهرداری دهلران اقدمات خوبی در دستور کار خود دارد. شهردار دهلران بیان داشت: د ر صورت تخصیص این اعتبار روکش آسفالت خیابانها، توسعه پارک لاله و شقایق، ترمیم موزائیک فرش، احداث میدان کوی بعثت و احداث باند دوم جاده آب گرم از جمله برنامه ها و طرحهایی است که در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: سال گذشته کل اعتبار پیش بینی شده برای شهرداری که توسط شورای شهر دهلران هم به تصویب رسیده بود سه میلیارد بوده که خوشبختانه این میزان اعتبار تحقق 100 درصدی داشته است. قاسمی بیان داشت: در سال جاری بوجه پیشنهادی شهردای به شورای شهر 35 میلیارد ریال بوده که خوشبختانه به تصویب رسیده که ما پیش بینی تحقق 100 دصدی آن را داریم. شهردار دهلران عنوان کرد: طبق قانون باید از این میزان اعتبار 40 درصد در راستای عمران شهری و 60 درصد در راستای امور جاری شهرداری هزینه شود. وی اظهار داشت: امرو ز با توسعه بافت شهری خدمات دهی به تمام شهروندان یکی از اولویت های شهرداری است ولی همواره خدمات دهی نیازمند اعتبار است که ما انتظار داریم مسئولین استانی و دولت توجه جدی به شهرداری های فاقد درآمد داشته باشند. بدهی 15میلیارد ریالی شهرداری دهلران به افراد حقیقی و حقوقی قاسمی عنوان کرد: زمانی که شهرداری دهلران را تحویل گرفتم حدود 15 میلیارد ریال به افراد حقیقی وحقوقی بدهکار بود. وی عنوان کرد: متاسفانه عدم تخصیص به موقع اعتبارات باعث شده بود که شهرداری این میزان بدهی را به دوش بکشد و در این راستا مشکلات عدیده ای برای شهرداری به وجود آمده بود. وی گفت: خوشبختانه با همت مجموعه پرتلاش شهرداری و همکاری و همدلی اعضای شورای شهر دهلران و کمک مسئولان استانی وشهرستانی و کاهش هزینه های جاری شهرداری 50 درصد این بدهی پرداخت شده است. روزانه 30 تن زباله در شهر دهلران تولید می شود شهردار دهلران بیان داشت: روزانه حدود 30 تن زباله در شهر دهلران جمع آوری می شود که از این میزان زباله حدود 20 تن زباله های خانگی و مابقی زباله های سرگردان و لایروبی جداول در سطح شهر است. وی عنوان کرد: ماهیانه بیش از 800 تن زباله در شهر دهلران برداشت می شود که در این راستا 750 میلیون ریال هزینه می شود. قاسمی گفت: طرح تفکیک زباله یکی از موضوعات مهمی است که در دستور کار شهرداری قرار دارد که باتوجه به مشکلات فرهنگی هنوز این طرح اجرایی نشده است. وی بیان داشت: خوشبختانه در این راستا مجوز لازم در خصوص طرح تفکیک زباله در محل سایت و جداسازی زباله و تبدیل آن به کود کمپوست اخذ شده است.
وی عنوان کرد: مراحل به پیمان رفتن این طرح آماده شده که در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد و با اجرای طرح تفکیک زباله میزان زباله هایی که باید به صورت بهداشتی دفع شوند به 20 درصد خواهد رسید. شهردار دهلران گفت: با توجه به ارتقا سطح کیفی زندگی مردم و تغییر در نوع زباله تولیدی این انتظار را از شهروندان داریم که در راستای جمع آوری و بسته بندی زباله های خود با شهرداری همکاری لازم را داشته باشند و در ساعتی که برای برداشت زباله ها معین شده شهرداری را یاری کنند تا شاهد شهری پاکیزه باشیم. توسعه فضای سبز شهر دهلران در دستور کار قاسمی عنوان کرد: با توجه به شرایط اقلیمی شهر دهلران و کمبود فضای سبز یکی از برنامه های این شهرداری توسعه فضای سبز است. وی گفت: یکی از مشکلاتی که باعث شده شهرداری توان توسعه فضای سبز شهر را نداشته باشد کمبود آب مورد نیاز این فضاها است. شهردار دهلران اظهار داشت: در حال حاضر سرانه فضای سبز در شهر دهلران 6.5 دهم درصد است که ما در تلاش هسیم این سرانه را به یک درصد برسانیم. .......................................
مجتبی کاور
۱۳۹۳/۴/۱۸ - ۱۰:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]